• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim (Hasret Moda)

$fotoðraf0998_001.jpg

Gelinliğin önden görünüşü bu katologtan çektiğim için pek net değil.. Niye bunu ekleme gereği duydum ilk resim mi yanıltıyor çok abartı geliyor
acaba diye düşündüm.. açıkçası burdaki yorumlara şaşırdım ve üzüldüm çevremde gelinlik modelim için herkesten çok olumlu yorumlar aldım..
Özellikle tesettüre uygun olduğuna inanıyorum pelerinli modeller vücut hatlarını olabildiğince saklar.. Ben noktasına kadar her yeri işlemeli gelinlikler
gördüm onların yanında bu benim için sade ve güzel çok sade olmasını istesem hasrete gitmezdim zaten.. Ben herkesin üzerinde görülen bir model
yerine Sıradışı bir gelin olmak istedim ve olacağıma da inanıyorum..Gelinliğimi hala seviyorum beğenenlere de beğenmeyenlere de teşekkür ederim:16:

Bu gelinliğin neresi abartı hala anlamış değilim.
Çok abartılı kabarık bi eteği yok taş yok bişey yok gayet sade bi model bence..
Fakat bu yeni eklediğin fotoya baktım şimdi canım göğüs kısmı pek hoş durmuyo sanki.. :97:
Ayrıca fizikte çok önemli tabi gelinlik seçiminde. Yani fiziğine uygun bi model seçebilmen anlamında söyledim.
Zayıfsan zaten pek bi sorun olmaz :ssz:

Son düzenleme:
ben tesettürden 'dikkat çekmemek uçlarda gezmemek mütevazi olmak 'i anladığım için özellikle de teseddürlü bayanlara da bu tür gösterişli gelinlikleri ve elbiseleri yakıştıramıyorum. tercih meselesinin de dışında birşey bu, din için kapanıldığına göre ve de dinimiz gösterişi yasakladığına göre bu tür elbiseler özellikler teseddürlü bayanlarda biraz daha sırıtıyor BENCE.

Vücut hatlarını ortaya çıkarmaması önemlidir tesettürde öncelikle. Bu da zaten pelerinli gelinliklerde fazlasıyla mevcut. Söz konusu elbise değil şuan gelinlik. Birgün giyilcek özel bigün sonuçta bırakında istediği gibi süslenip püslensin. Sırıtmak kelimesini ben pek yakıştıramadım. Tesettürlü bayanlarında bence o özel günlerinde güzel ve şık olmaya hakları var. Sonuçta her gelin dikkat çeker.. Ben sizin gibi düşünmüyorum :19:

bende açık bi bayanım ama kapalı olsaydım kesinlikle tercihim pelerinli modeller olurdu bana kolları falan çok uçuş uçuş rahat geliyor şifon olması falan çok hoş benim fikrim bu eminim ki çok güzelde yakışıcaktır kimin ne dediği umrunda olmasın çokta açıkçası önemli olan senin beğenmen... kollar dar falan olduğunda bana çok sıkışmış içinde hareket edemeyecekmiş gibi geliyor ... güzell seçimm ...:34:

Bu gelinliğin neresi abartı hala anlamış değilim.
Çok abartılı kabarık bi eteği yok taş yok bişey yok gayet sade bi model bence..
Fakat bu yeni eklediğin fotoya baktım şimdi canım göğüs kısmı pek hoş durmuyo sanki.. :97:
Ayrıca fizikte çok önemli tabi gelinlik seçiminde. Yani fiziğine uygun bi model seçebilmen anlamında söyledim.
Zayıfsan zaten pek bi sorun olmaz :ssz:
[/QUOTE

Bel üstüm oldukça zayıftır.. Ben denediğimde yakıştırdım kendime ama bilmem..
Abartı bulma nedenlerini ben de pek anlayamadım.. :50:

bence yazın çok bunaltıcı olur bu gelinlik hem pelerin hem kolların dökümlü olması çok kumaş yığını gibi durmuş.beli de sanki mumyalanmış gibi sargı bezi gibi duruyr..tesettüre uygun olup daha hafif modeller bakabilirsin illa pelerinli olması gerekmez bel kısmını çok oturtmalı almayınca yada diktiriyorsan boşluk bıraktırırsın gayet tesettürlü olur bide duvak zaten uzunsa yanlardan aşağıya bir kısmını salınca belin oturtmasını da kapatabiliyorsun bu kadar kat kat kumaş yığınına gerek yok..

hatta gelinlik kumaşı ve kalitesi güzel üzerindeki işlemeler çok kibar zevkli ama ben pelerin kısmını beğenmedim bide bel ve gögüs ayrımı çok belli.

yani göğüslerin üzerindeki taşlar göğüsleri çok belli etmiş çizgiler..

Son düzenleme:
hatta gelinlik kumaşı ve kalitesi güzel üzerindeki işlemeler çok kibar zevkli ama ben pelerin kısmını beğenmedim bide bel ve gögüs ayrımı çok belli.

yani göğüslerin üzerindeki taşlar göğüsleri çok belli etmiş çizgiler..

O konuda fukarayım belli olcak gibi değil yani:9:
Ben tesettürlü gelinlik modellerinde pelerinliler dışındakileri beğenmiyorum ama bu yüzden seçimim bu yönde teşekkür ederim yorumun için :16:

Tesettürlü hanımlar gelinlik konusunda daha süslü ama sebebini henüz anlayamadım sanırım tesadüf :26:

çok güzel. bende gelinliğimi hasret modaevinde diktirmiştim emeklerine sağlık işçiliği çok güzel. Tesettürde gelin başındada çok iyiler aklında bulunsun. Ben gelinliğimi teslim almaya gittiğimde tesettür gelinbaşı yapmışlardı çok güzel olmuştu gelinliği bu tarzdı.Şimdiden allah tamamına erdirsin.

bende sadelıkten yanayım bıraz karısık geldı bana ama herkesn kendı zevkı tabikii:54::)

çok güzel. bende gelinliğimi hasret modaevinde diktirmiştim emeklerine sağlık işçiliği çok güzel. Tesettürde gelin başındada çok iyiler aklında bulunsun. Ben gelinliğimi teslim almaya gittiğimde tesettür gelinbaşı yapmışlardı çok güzel olmuştu gelinliği bu tarzdı.Şimdiden allah tamamına erdirsin.

Ya gelinbaşında da çok iyiler biliyorum da çok pahalı diye duydumm sormaya cesaret bile edemedimm canım:ssz:
Gelinbaşım makyajım hediye düğün salonumdan bir de o masraf çıkmasın diyorum zaten kolay bir gelinbaşı istiyorum:34:
Beğenmene sevindimm:16:

canım tabiki zevk meselesi sen beğendikten sonra başkası beğenmemiş kime ne bunun için üzme kendini. bence çokta abartılı değil ne abartlı gelinlikler gördüm. ama keşke başka resimlerinide koysan bence tam yansıtamamış güzelliğini bu resim

canım tabiki zevk meselesi sen beğendikten sonra başkası beğenmemiş kime ne bunun için üzme kendini. bence çokta abartılı değil ne abartlı gelinlikler gördüm. ama keşke başka resimlerinide koysan bence tam yansıtamamış güzelliğini bu resim
Mankende nasıl durduğu değil bende nasıl durduğu önemli aslında canım ya..
Katalogdan çekmiştim bu resmi de modeli apaçık gösteren resim yok malesef..
Bakalım ben de nasıl duracak..

Bende cok begendim :)
Bosver kimin ne dedigini, benim gelinligime coook daha kötü yorumlar geldi :1:
Önemli olan senin begenmen ve senin ''evet iste bu'' diyebilmen.
Mutluluklar dilerim.

Back