• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim (Hasret Moda)

Canım sanırım tesettürlüsün ,bu gelinlikler yakından çok güzel duruyor kapalı olarak da giyebileceğin en güzel gelinlik modellerinden biri.

Ben cok beğendim. Gelinlikte abartıdan ve gösterişten yanayım , mutluluklar diliyorum :)

Mankende nasıl durduğu değil bende nasıl durduğu önemli aslında canım ya..
Katalogdan çekmiştim bu resmi de modeli apaçık gösteren resim yok malesef..
Bakalım ben de nasıl duracak..

canım sizden sonra hasret modanın face sayfasına girdim gerçek gelinler üzerinde çok daha güzel duruyo modeller. kendi sitesinde çok abartılı durmuş ama facedeki resimlerini görünce çok beğendim hatta bayıldım diyebilirim. senin içine sindiyse beğendiysen sorun yok tatlım. annemle ablamlarada gösterdim onlarda bayıldı. çok modern buldular. tesettürlülere gelinlik bulmak epey zor ve hep alışagelmiş modeller var.bak favorimide eklim canım sana:)
$hasret.jpg

canım sizden sonra hasret modanın face sayfasına girdim gerçek gelinler üzerinde çok daha güzel duruyo modeller. kendi sitesinde çok abartılı durmuş ama facedeki resimlerini görünce çok beğendim hatta bayıldım diyebilirim. senin içine sindiyse beğendiysen sorun yok tatlım. annemle ablamlarada gösterdim onlarda bayıldı. çok modern buldular. tesettürlülere gelinlik bulmak epey zor ve hep alışagelmiş modeller var.bak favorimide eklim canım sana:)
Eki Görüntüle 436143
Canım benim favori gelinliğim benimki olsun artık böylesi yakışır heheh:9:

ama gelinim buuu incelemelisin:34:

Peritozu Fotoğraf - Düğün Hikayesi : Derya & Hakan Evlilik Fotoğrafları

Eki Görüntüle 391341

Gelinliğin önden görünüşü bu katologtan çektiğim için pek net değil.. Niye bunu ekleme gereği duydum ilk resim mi yanıltıyor çok abartı geliyor
acaba diye düşündüm.. açıkçası burdaki yorumlara şaşırdım ve üzüldüm çevremde gelinlik modelim için herkesten çok olumlu yorumlar aldım..
Özellikle tesettüre uygun olduğuna inanıyorum pelerinli modeller vücut hatlarını olabildiğince saklar.. Ben noktasına kadar her yeri işlemeli gelinlikler
gördüm onların yanında bu benim için sade ve güzel çok sade olmasını istesem hasrete gitmezdim zaten.. Ben herkesin üzerinde görülen bir model
yerine Sıradışı bir gelin olmak istedim ve olacağıma da inanıyorum..Gelinliğimi hala seviyorum beğenenlere de beğenmeyenlere de teşekkür ederim:16:

tatlım ben gelinliğine bayıldımmmmm tek kelimeyle . herkesin zevki farklı boşver herkesin beğenmesii bekleyemeyiz. seninle aynı tarz beğeniyoruz zaten. hadi bakalım ilk senin düğünün önce sen giycen bana söyle yorumlarını tamammı tatlım :) hayırlı olsun tekrardann..

tatlım ben gelinliğine bayıldımmmmm tek kelimeyle . herkesin zevki farklı boşver herkesin beğenmesii bekleyemeyiz. seninle aynı tarz beğeniyoruz zaten. hadi bakalım ilk senin düğünün önce sen giycen bana söyle yorumlarını tamammı tatlım :) hayırlı olsun tekrardann..

sağol tatlım benim tamam yazarım mutlaka :)
Bugün gelinliğimi teslim aldım emeklerine sağlık harikalar yaratmışlar yine..Bundan sonrası kuaförümün elinde..Umarım bu güzelliği tamamlamayı başarabilirler:16:

Back