HPV 16, 31LEEP OLMADAN İYİLEŞİR Mİ

İlerledi benim sanırım.sigiller ve vurvar vestivulit tarzı yaralar tahrikler var.bu tahrikler çok can yakıyor kasık ve bacak ağrım oluyor.zorla hastanede test yaptılar.birdaha gideceğim ama ilerledi başka bir hpv türü oldu sanırım.Allah tüm kadınlara şifa versin zorrr
Baktır bakayım başka hpv mi oldu bende de bacak ağrısı çok var kasık aynu şekilde

İlerledi benim sanırım.sigiller ve vurvar vestivulit tarzı yaralar tahrikler var.bu tahrikler çok can yakıyor kasık ve bacak ağrım oluyor.zorla hastanede test yaptılar.birdaha gideceğim ama ilerledi başka bir hpv türü oldu sanırım.Allah tüm kadınlara şifa versin zorrr
Of sevgilime söylemedim ona da bulaştırdım gerçekten ne salak biriyim ya bıktım salaklığımdan 😪

Ben de kolposkopi sonucumu bekliyorum gram boyası yok hastanede bekle de bekle, devlet gram boyasını bile vermiyor hastaneye

Back
X