• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV 16, 31LEEP OLMADAN İYİLEŞİR Mİ

İlerledi benim sanırım.sigiller ve vurvar vestivulit tarzı yaralar tahrikler var.bu tahrikler çok can yakıyor kasık ve bacak ağrım oluyor.zorla hastanede test yaptılar.birdaha gideceğim ama ilerledi başka bir hpv türü oldu sanırım.Allah tüm kadınlara şifa versin zorrr
Baktır bakayım başka hpv mi oldu bende de bacak ağrısı çok var kasık aynu şekilde

İlerledi benim sanırım.sigiller ve vurvar vestivulit tarzı yaralar tahrikler var.bu tahrikler çok can yakıyor kasık ve bacak ağrım oluyor.zorla hastanede test yaptılar.birdaha gideceğim ama ilerledi başka bir hpv türü oldu sanırım.Allah tüm kadınlara şifa versin zorrr
Of sevgilime söylemedim ona da bulaştırdım gerçekten ne salak biriyim ya bıktım salaklığımdan 😪

Ben de kolposkopi sonucumu bekliyorum gram boyası yok hastanede bekle de bekle, devlet gram boyasını bile vermiyor hastaneye

Ben jinekolojionkolojiye gittiğimde sırada bekleyen kadınların hepsi leep olmuş, septik alanda çalışan hemşireye sordum hpv kendi kendine geçer mi imkansız leep olmadan geçeni görmedim dedi. Sizlerin arasında leep olmadan hpv si geçen var mı ama 16 ve 31 i. 16 sı en tehlikeli türü. okuduklarımda da genelde leep olmuşlar. Ben bekarım leep olmak istemiyorum. Kendi kendine nasıl geçer bilmiyorum bir de hpv 16 olanlarda da benim gibi vajinada şişlik kızarıklık hissi var mı, yan taraflardan ağrı baskı hissi tarif edemiyorum.
Bende hpv 16 olduğumu öğrendim malesef o kadar üzgünümki anlatamam leep dediğiniz kazıma işlemi oluyor sanırım bakalım Salı günü gidecem sonuçlarımı göstermeye ne yapacaklar bilmiyorum ama çok korkuyorum ahcc diye bir takviye ilaç varmış pahalıymış onu almayı düşünüyorum bağışıklığı arttırınca vücuttan atılabiliyormuş virüs inşallah operasyona ihtiyaç duyulmaz ne diyim

Kolposkopi sonuçlarına göre doktorlar leep için karar verir. Eğer cin 3 çıkarsa bu operasyon yapılmalı. Hpv 16 durumunda Cin 2 içinde pek fazla bir seçenek yok.
Yaşınız gençse cin 1’den zamanla gerileyebilir.
Bu oran 4 yıl içinde %100 oluyor.

Bunu geçirdiğim süreçte psikolojik olarak en ufak bir vajinal değişimi ve ağrıyı her zaman buna yoruyordum. Hepsi yaptığım stresten kaynaklıydı.
Önemli olan net sonuçlar biyopsiler vs.
Benim kolposkopi sonucumda cın1 cın2 şeklinde birşey yazmıyor başka terimleri de varmı acaba

Bende hpv 16 olduğumu öğrendim malesef o kadar üzgünümki anlatamam leep dediğiniz kazıma işlemi oluyor sanırım bakalım Salı günü gidecem sonuçlarımı göstermeye ne yapacaklar bilmiyorum ama çok korkuyorum ahcc diye bir takviye ilaç varmış pahalıymış onu almayı düşünüyorum bağışıklığı arttırınca vücuttan atılabiliyormuş virüs inşallah operasyona ihtiyaç duyulmaz ne diyim
Fitil de var kullanın

Ben AHCC yi hangi doktora sorsam hani bilinen bir şeydir de doktorlar tavsiye veriyor düşüncesiyle soruyorum doktor tuhaf tuhaf bana bakıyor netten önerdiler dedim güldü. Bilmiyorum doktorlar AHCC Yİ bilmiyor ben çok doktora gittim hiçbiri bilmiyorum evhamlı endişeli biri olduğum için bir sürü doktora gidip her birine soru soruyorum sürekli 😀 ahcc yi bilmiyorlar jel falan önerir misiniz dedim bu gün profa o da önermedi sadece onkoloji doktoru bana hpv lsil önerdi fiyatı 3 bin TL. 3 ay kullanacakmışım. Prof da bana bu fitil bitince başka fitil yazacak herhalde . Bir kadının başına gelecek en kötü şey kadınlığından olması gerçekten. Zaten bir ailem kimsem yok bir erkeği seversem bile evlenemem üstelik kadın doğum cihazları yüzünden

Yarın göstericem neoplazmaya rastlanmamıştır yani kanserli hücre yok hpv varlığı ile uyumlu bulgular görünmüştür hafif servikal displazi diyor
Ben de hpv enfeksiyonuna bağlı hücresel değişim var ve bir sürü şey yazmıştı sizin bir sonraki aşama hpv genotiplemesi yapılması sanırım eğer 16 falansa kolposkopi yapılması diğer aşama da bu olur

Ben de hpv enfeksiyonuna bağlı hücresel değişim var ve bir sürü şey yazmıştı sizin bir sonraki aşama hpv genotiplemesi yapılması sanırım eğer 16 falansa kolposkopi yapılması diğer aşama da bu olur
Neki hpv genotiplemesi kolposkopi yaptırdım zaten oradaki yazdıklarım kolposkopi sonucum şimdi sırada leep olabilirim diye düşünüyorum ahcc almayı düşünüyorum virüsü vücuttan nasıl atmak için takviyeymiş bağışıklık için doğrumudur bilemiyorum ama hpv enfeksiyonuna bağlı hücresel değişim bende de var oda yazıyor zaten size hangi işlemler uygulandı

Neki hpv genotiplemesi kolposkopi yaptırdım zaten oradaki yazdıklarım kolposkopi sonucum şimdi sırada leep olabilirim diye düşünüyorum ahcc almayı düşünüyorum virüsü vücuttan nasıl atmak için takviyeymiş bağışıklık için doğrumudur bilemiyorum ama hpv enfeksiyonuna bağlı hücresel değişim bende de var oda yazıyor zaten size hangi işlemler uygulandı
Bana kolposkopi yapıldı onun dışında bir işlem yok 6 ayda bir kontrole gidecem takibi yapılacak her hastanın hastalık durumuna göre uygulanacak tedavi farklıdır geçmiş olsun

Bana kolposkopi yapıldı onun dışında bir işlem yok 6 ayda bir kontrole gidecem takibi yapılacak her hastanın hastalık durumuna göre uygulanacak tedavi farklıdır geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun sizede umarım atlatırız bu illeti bağışıklık için takviyeler almayı düşünüyorum sanırım o şekilde vücuttan atılabilyormuş virüs bide aşı olmayı düşünüyorum doktorum önerirse

Siğil çıktı vajinamda cildiyeye gittim kadın doğuma git dedi, ayrıca siğil varken enfeksiyon için kasım doğuma gidiyordum kadın doğum doktoru bana demedi sende siğil var smr testini alalım diye cildiye doktoru daha iyi 😀sorunun net cevabına gelecek olursak bende siğil çıktı çünkü düşük riskli hpv 11 de vardı hpv 11 siğil yapar aynı zamanda hpv 16,31 de var. Yani hpv 11 olmasaydı siğil çıkmazdı ve ben 16,31 in varlığından habersiz olurdum bu umursamaz doktorlar siğil bile görüp uyarmıyor düşün😀sen hpv var mı diye kontrole git jinekoloji onkoloji doktorundan randevu al ancak öyle belli olur. Belirtiler üzerinden anlaşılmaz pek. Net sonucu patoloji verir
Ya bende de siğil mi vara siğil değil mi anlayamadım giriş kısmında sıralı halde bir sürü pütürcükler var 30 yaş atıyım smr testi yaparlar mı ki perşembe randevum var derdimi doktora nasıl anlatacağımı bilemedim😂

Ben doktora kaç kere gittim enfeksiyon akut vajinit kafalarına göre teşhis koyup antibiyotik fitil veriyorlardı. En son gittim dedim bana test yapmayıp ilaçla mahvettiniz.oda sürüntü aldı hpv 6 çıktı.sonra alternatif tıp yöneldim .1 sene iyi geçirdim korunmadım çokk kızıyorum kendimeeee...sonra 1 sene sonra vulvar vestivilit
Nedir vulvar vestivilit bende size benzer şeyler yaşadım mantar enfeksiyonu diye fitildi antibiyortikdi kullanmadığım ilaç kalmadı floram bozuldu resmen sonra hpv 16 çıktı bende de şu an yine yaşıyorum vajinal kaşıntı ağrı ve şişme var ve nasıl geçer bilemiyorum

Nedir vulvar vestivilit bende size benzer şeyler yaşadım mantar enfeksiyonu diye fitildi antibiyortikdi kullanmadığım ilaç kalmadı floram bozuldu resmen sonra hpv 16 çıktı bende de şu an yine yaşıyorum vajinal kaşıntı ağrı ve şişme var ve nasıl geçer bilemiyorum
Giriş kısmında kızarıklık ve acı tahriş olmuş gibi bir görüntü ucuk gibi yaralar ve küçük et beni çıkıntıları hpv yapıyor bunda ben çözüm bulamadım.geçmiyor öylece duruyor.kimsede tedavi şu dogal yolu bu kesin demiyor.doktorlar zaten işkencee

Back