ben tesettürden 'dikkat çekmemek uçlarda gezmemek mütevazi olmak 'i anladığım için özellikle de teseddürlü bayanlara da bu tür gösterişli gelinlikleri ve elbiseleri yakıştıramıyorum. tercih meselesinin de dışında birşey bu, din için kapanıldığına göre ve de dinimiz gösterişi yasakladığına göre bu tür elbiseler özellikler teseddürlü bayanlarda biraz daha sırıtıyor BENCE.
Bu gelinliğin neresi abartı hala anlamış değilim.
Çok abartılı kabarık bi eteği yok taş yok bişey yok gayet sade bi model bence..
Fakat bu yeni eklediğin fotoya baktım şimdi canım göğüs kısmı pek hoş durmuyo sanki.. :97:
Ayrıca fizikte çok önemli tabi gelinlik seçiminde. Yani fiziğine uygun bi model seçebilmen anlamında söyledim.
Zayıfsan zaten pek bi sorun olmaz [/QUOTE
Bel üstüm oldukça zayıftır.. Ben denediğimde yakıştırdım kendime ama bilmem..
Abartı bulma nedenlerini ben de pek anlayamadım..
hatta gelinlik kumaşı ve kalitesi güzel üzerindeki işlemeler çok kibar zevkli ama ben pelerin kısmını beğenmedim bide bel ve gögüs ayrımı çok belli.
yani göğüslerin üzerindeki taşlar göğüsleri çok belli etmiş çizgiler..
Ben bayıldım yaa, çok güzel. Güle güle giy canımm çok güzel olacağına eminim :)
ayyyy sağol tatlımm yaa bunu duymak çok iyi geldi umarım güzel olurum
çok güzel. bende gelinliğimi hasret modaevinde diktirmiştim emeklerine sağlık işçiliği çok güzel. Tesettürde gelin başındada çok iyiler aklında bulunsun. Ben gelinliğimi teslim almaya gittiğimde tesettür gelinbaşı yapmışlardı çok güzel olmuştu gelinliği bu tarzdı.Şimdiden allah tamamına erdirsin.
Eteği, bel kısmı, kolları hepsi hoş bence gerçekten. Üstünde de görmek isterim
Mankende nasıl durduğu değil bende nasıl durduğu önemli aslında canım ya..canım tabiki zevk meselesi sen beğendikten sonra başkası beğenmemiş kime ne bunun için üzme kendini. bence çokta abartılı değil ne abartlı gelinlikler gördüm. ama keşke başka resimlerinide koysan bence tam yansıtamamış güzelliğini bu resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?