• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim (Hasret Moda)

singesong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
664
6
46
İstanbul
$gelinlik.jpg $gelinlik.jpg

ekleyebildim mi bilmiyorum kızlar ama merak edip soranlar olmuştu modeli sitesinde bulamamıştım
şimdi buldum ancak böyle ekleyebildim.. Bu benim gelinliğim.. Henüz dikiliyor.. Nasıl sizce?:16:

Siz beğendiyseniz bize laf düşmez ama ben daha sade gelinlikleri beğeniyorum
Bir ömür mutluluklar dilerim şimdiden

teşekkür ederim ben bu modeli de sade buldum ve çok beğenerek seçtim
daha sadeleri de beyaz elbise gibi geliyor bana zevk meselesi tabi :3:

Bende sade modellerden hoslanıyorum hafif kabarık, islemesi olmayan vs. vs
Yanlıs anlama ama gelinligin bana da sade gelmedi.
Ama üzülme, zevkler ve renkler tartısılmaz sen begendikten sonra, icine sindirdikten sonra gerisi bos..
Benim begendigimi de herkes begenmeyebilir, kimisi taslı, kabarık seylerden hoslanıyor ve begendiklerime gecelik gözüyle bakabiliyorlar..
Ama benim pek umrumda olmuyor cünkü ben begeniyorum..

Mesela benim tercihim bu ve bunun gibi modeller hatta cok daha düzü bile olabiliyor..
$Pronovias gomera 2.jpg

$Pronovias gomera.jpg
:34:

Son düzenleme:
zevk meselesi ama bende sade gelinlik seviyorum. yukardaki arkadaşın paylaştığı gibi A şeklinde inen modelleri özellikle beğeniyorum. hatta kısmetse buna benzer bir model diktirecem yakında =)

çok fazla işleme, arkadan ayrı katlar önden farklı katlar göz yorucu. açık da olsa gelinlik fark etmez hoş değil bu tarz bence... yinede siz beğendiyseniz sorun yok...

Buradaki bayanlar o kadar farklı kültürlere, göreneklere sahip ki. Sizin zevkinizde olan da çok fazla bayan gördüm, bu tarz pelerinli gelinlikler çok paylaşıldı bu forumda, beğenilen olarak. Belki şu an o kişiler sizin başlığınıza denk gelmemiş olabilir, o yüzden canınızı sıkmayın.

Ben şahsi olarak swarovski taşın, hele de sarı veya griye çalan işlemelerin gelinlikte fazla bulunmaması gerektiğini düşünüyorum. En fazla belde bir kemer, başta bir tokanın pırıltılı olması yeter, geri kalan yerlerde kaliteli kumaşlardan, vücudu doğru orantılarda algılatacak modeller çalışılması lazım.

Gerçi sizin de işiniz zor. Piyasada 3 tane tesettürlü gelinlik modeli var. Ya Grace Kelly uyarlaması, ya dantel üstüne tafta kumaştan göğüste çapraz bir ayrıntıyla "ek kayık yaka" yapılmış gelinlik tipi, ya da bu Hasret Moda tipleri pelerinli, swarovskili olanlar. Doğru düzgün model, alternatif sunulmuyor ki. Bizimkiler drapenin yerini değiştirmeyi veya swarovski taşlarla dolu gövdelerde farklı bir motif işlemeyi model üretmek sanıyorlar.

Merak ettim, ne kadara anlaştınız Hasret ile bu gelinlik için?

kapalıyım.. gelinlik tesettürlüler için yapılmış bi tasarım zaten...
Teşekkürler yorumlarınız için ama ben dantel ve taş birleşimini seviyorum gelinliklerde
çok daha ağır modeller var bu onların yanında sade benim için. Dediğim gibi daha sade
olanlarda bana çok basit geliyor elbise gibi gelinlik dediğin az kabarık olur gelin dediğin
de biraz süslü olur. Normalde spor giyinirim sadeliği severim ama gelinlik için farklı düşünüyorum..

Teşekkürler yorumlarınız için ama ben dantel ve taş birleşimini seviyorum gelinliklerde
çok daha ağır modeller var bu onların yanında sade benim için. Dediğim gibi daha sade
olanlarda bana çok basit geliyor elbise gibi gelinlik dediğin az kabarık olur gelin dediğin
de biraz süslü olur. Normalde spor giyinirim sadeliği severim ama gelinlik için farklı düşünüyorum..

Biraz uçlarda geziniyorsunuz :D Bu gelinlikten sade olup da yine kabarık olan ve yine süslü olabilecek o kadar çok model alternatifi olabilir ki.

Buradaki bayanlar o kadar farklı kültürlere, göreneklere sahip ki. Sizin zevkinizde olan da çok fazla bayan gördüm, bu tarz pelerinli gelinlikler çok paylaşıldı bu forumda, beğenilen olarak. Belki şu an o kişiler sizin başlığınıza denk gelmemiş olabilir, o yüzden canınızı sıkmayın.

Ben şahsi olarak swarovski taşın, hele de sarı veya griye çalan işlemelerin gelinlikte fazla bulunmaması gerektiğini düşünüyorum. En fazla belde bir kemer, başta bir tokanın pırıltılı olması yeter, geri kalan yerlerde kaliteli kumaşlardan, vücudu doğru orantılarda algılatacak modeller çalışılması lazım.

Gerçi sizin de işiniz zor. Piyasada 3 tane tesettürlü gelinlik modeli var. Ya Grace Kelly uyarlaması, ya dantel üstüne tafta kumaştan göğüste çapraz bir ayrıntıyla "ek kayık yaka" yapılmış gelinlik tipi, ya da bu Hasret Moda tipleri pelerinli, swarovskili olanlar. Doğru düzgün model, alternatif sunulmuyor ki. Bizimkiler drapenin yerini değiştirmeyi veya swarovski taşlarla dolu gövdelerde farklı bir motif işlemeyi model üretmek sanıyorlar.

Merak ettim, ne kadara anlaştınız Hasret ile bu gelinlik için?

özel dikim 2500 e anlaştım kiralık..
evet saydığınız modeller içinde ben pelerinlileri beğeniyorum
Bu konuda hasret daha çeşitli tasarımlar yapıyor..
Ben bu gelinlikteki kol ve etek ayrıntılarını çok beğendim
Bu yüzden bunu seçtim..

Gelin ve gelinlik dedigimiz sey kisilerin zevkine göre degisir bu yüzden '' gelin dedigin söyle olur, böyle olur '' tabiri hos olmamıs siz nasıl böyle düsünüyorsanız baskaları da daha farklı düsünüyor aynı benim gibi, benim icin de gelin demek sadelik demektir. Sadeligiyle göz kamastırmalıdır koca koca topuzlar, simler, simli koyu agır makyajlar, göz yorucu gelinlik detayları gelin demek degildir bana göre. :34:

Son düzenleme:
Kapalı bi gelin için gayet hoş bi model. Çokta abartılı değil bence siz abartıyosunuz ve kalp kırıyosunuz hiç gerek yok arkadaşlar. Fikirlerinizi bu kadar barız şekilde belirtipte hevesini kırmayın arkadaşımızın zaten dikim aşamasında sipariş verilmiş bence çokta güzel bi seçim yapmış. Straplez model seçipte üstüne ek mi yaptırsaydı yani tesettüre çevirmek için. Model bana hoş geldi özellikle pelerinli olan kapalı gelinlikleri beğeniyorum. Farklı ve hoş bi gelinlik bence.. Tesettür içinde gayet uygun bi tercih. İnşallah herşey çok güzel geçer rabbim mutlu ve huzurlu bi yuva kurmayı nasip etsin canım :38:

Kapalı bi gelin için gayet hoş bi model. Çokta abartılı değil bence siz abartıyosunuz ve kalp kırıyosunuz hiç gerek yok arkadaşlar. Fikirlerinizi bu kadar barız şekilde belirtipte hevesini kırmayın arkadaşımızın zaten dikim aşamasında sipariş verilmiş bence çokta güzel bi seçim yapmış. Straplez model seçipte üstüne ek mi yaptırsaydı yani tesettüre çevirmek için. Model bana hoş geldi özellikle pelerinli olan kapalı gelinlikleri beğeniyorum. Farklı ve hoş bi gelinlik bence.. Tesettür içinde gayet uygun bi tercih. İnşallah herşey çok güzel geçer rabbim mutlu ve huzurlu bi yuva kurmayı nasip etsin canım :38:

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..Amin hepimiz mutlu olalım inşallah :16:

Ne yalan söyleyeyim ben beğenmedim kapalı gelinlere göre çok daha güzel kibar modeller var.Önemli olan sizin begenmeniz tabii mutluluklar..

ben tesettürden 'dikkat çekmemek uçlarda gezmemek mütevazi olmak 'i anladığım için özellikle de teseddürlü bayanlara da bu tür gösterişli gelinlikleri ve elbiseleri yakıştıramıyorum. tercih meselesinin de dışında birşey bu, din için kapanıldığına göre ve de dinimiz gösterişi yasakladığına göre bu tür elbiseler özellikler teseddürlü bayanlarda biraz daha sırıtıyor BENCE.

genel anlamda gelinliğinize baktığımda kumaş işler taş vs vs o kadar yoğun ki ve sizi kapatacak ki ortada yürüyen taşlı kumaş olarak görüneceksiniz gibime geliyor. sizi ve güzelliğinizi geride bırakaccak bir model bu bence. zevkler ve renkler tartışılamaz evet ama birde değiştirilemez gerçekler var gelinlik gelinin güzelliğini önplana çıkaracak kadar güzel olmalıdır. bence gelinin önüne geçen bir gelinlik gelini canlı bir elbise askısına çevirmekten oteye geçemez diye düşünüyorum.

Back