Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kapalıyım.. gelinlik tesettürlüler için yapılmış bi tasarım zaten...
Teşekkürler yorumlarınız için ama ben dantel ve taş birleşimini seviyorum gelinliklerde
çok daha ağır modeller var bu onların yanında sade benim için. Dediğim gibi daha sade
olanlarda bana çok basit geliyor elbise gibi gelinlik dediğin az kabarık olur gelin dediğin
de biraz süslü olur. Normalde spor giyinirim sadeliği severim ama gelinlik için farklı düşünüyorum..
Buradaki bayanlar o kadar farklı kültürlere, göreneklere sahip ki. Sizin zevkinizde olan da çok fazla bayan gördüm, bu tarz pelerinli gelinlikler çok paylaşıldı bu forumda, beğenilen olarak. Belki şu an o kişiler sizin başlığınıza denk gelmemiş olabilir, o yüzden canınızı sıkmayın.
Ben şahsi olarak swarovski taşın, hele de sarı veya griye çalan işlemelerin gelinlikte fazla bulunmaması gerektiğini düşünüyorum. En fazla belde bir kemer, başta bir tokanın pırıltılı olması yeter, geri kalan yerlerde kaliteli kumaşlardan, vücudu doğru orantılarda algılatacak modeller çalışılması lazım.
Gerçi sizin de işiniz zor. Piyasada 3 tane tesettürlü gelinlik modeli var. Ya Grace Kelly uyarlaması, ya dantel üstüne tafta kumaştan göğüste çapraz bir ayrıntıyla "ek kayık yaka" yapılmış gelinlik tipi, ya da bu Hasret Moda tipleri pelerinli, swarovskili olanlar. Doğru düzgün model, alternatif sunulmuyor ki. Bizimkiler drapenin yerini değiştirmeyi veya swarovski taşlarla dolu gövdelerde farklı bir motif işlemeyi model üretmek sanıyorlar.
Merak ettim, ne kadara anlaştınız Hasret ile bu gelinlik için?
kapalıyım.. gelinlik tesettürlüler için yapılmış bi tasarım zaten...
Teşekkürler yorumlarınız için ama ben dantel ve taş birleşimini seviyorum gelinliklerde
çok daha ağır modeller var bu onların yanında sade benim için. Dediğim gibi daha sade
olanlarda bana çok basit geliyor elbise gibi gelinlik dediğin az kabarık olur gelin dediğin
de biraz süslü olur. Normalde spor giyinirim sadeliği severim ama gelinlik için farklı düşünüyorum..
farklı standart tesetturlu gelinliklerden degil begendim acıkcası
ben de bana göre dedim zaten o anlamda zevk meselesi dedim :)
Kapalı bi gelin için gayet hoş bi model. Çokta abartılı değil bence siz abartıyosunuz ve kalp kırıyosunuz hiç gerek yok arkadaşlar. Fikirlerinizi bu kadar barız şekilde belirtipte hevesini kırmayın arkadaşımızın zaten dikim aşamasında sipariş verilmiş bence çokta güzel bi seçim yapmış. Straplez model seçipte üstüne ek mi yaptırsaydı yani tesettüre çevirmek için. Model bana hoş geldi özellikle pelerinli olan kapalı gelinlikleri beğeniyorum. Farklı ve hoş bi gelinlik bence.. Tesettür içinde gayet uygun bi tercih. İnşallah herşey çok güzel geçer rabbim mutlu ve huzurlu bi yuva kurmayı nasip etsin canım