bu da benim evim :)

cillibom

DEMİR 19/11/2014
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.381
995
Merhaba kızlar..
Aslında daha önce bir konu açmıştım ama başka bir bölüme alında ve kaynadı gitti o bölümün popularitesi nedeniyle. O yüzden oraya yorum yapan arkadaşların hepsinden özür dilerim tekrar karşılarına çıktığım için :)) Evlerini zevklerini çok beğendiğim arkadaşlar var aranızda o yüzden ben de açmak istedim. Belki değişik farklı fikirlerle karşılasırım diye. Zaten biraz tarzı yok gibi oldu evimin :KK43: Öncelikle salonumdan resimler ekliyorum.
Bu arada daha eksiklerim var duvar kağıdı gibi, zamanla tamalayacağım umarım.
Ayrıca her türlü önerinize açığım.

14.07.2013 tarihinde de ekledim yeni resimler. buraya da eklemeye çalıştım ama beceremedim maalesef, anlamdım neden olmadı. daha sonra tekrar denerim. forum ayarlarınıza göre 5. sayfa ya da 3. sayfada.

yatak odam ve diğer odam, yarım kaldı hala tamamlayamafım :KK43:( : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630591&page=10

mutfak, giriş ve banyo: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630591&page=3

$küçük 6.jpg $küçük 4.JPG $küçük 3.JPG $küçük 2.JPG $küçük 1.jpg

Sehpamı da aldım kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630591&page=8

Son düzenleme:
canım maaşallah kocaman ferah bir salonun var:):) güle güle otur inşaallah.ben duvar kağıtlarına pek sıcak bakmıyorum bence hafif sade bi italyan boya yaparsan daha şık olur kağıt göz yorucu gibime geliyor tabiki senin evin senin zevkin olmalı:)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize cidden cok sevindim. İçimde hep bir kuruntu var çünkü beceremedim bu ev işini diye :KK43:

canım maaşallah kocaman ferah bir salonun var:):) güle güle otur inşaallah.ben duvar kağıtlarına pek sıcak bakmıyorum bence hafif sade bi italyan boya yaparsan daha şık olur kağıt göz yorucu gibime geliyor tabiki senin evin senin zevkin olmalı:)

Cok teşekkürler yorumun yaptıgın için bu konuda :)
Aslında duvar kağıdında da cok sade kendiliğinden ince çizgili tek renk (açık gri) bir duvar kağıdı düşünüyorum. Dediğin gibiş göz yorar mı bilmiyorum ama bu o duvar gözüme batıyor resmen kocaman bir boşluk diye.

Cok teşekkürler yorumun yaptıgın için bu konuda :)
Aslında duvar kağıdında da cok sade kendiliğinden ince çizgili tek renk (açık gri) bir duvar kağıdı düşünüyorum. Dediğin gibiş göz yorar mı bilmiyorum ama bu o duvar gözüme batıyor resmen kocaman bir boşluk diye.

oda olur canımm uydurmuşsun işte hem bikere olmaz ki herşey yavaş yavaş en güzel hale getirirsin sen :)

Dekorasyon tarzınızı sevdim, sade ve şık, kullandığınız renkler benim de salonumun renkleri (gri, mor, beyaz,siyah). Ben de bir duvara duvar kağıdı düşünüyorum ama bir türlü beğenemediğim için hep erteliyorum. Seçeceğiniz duvar kağıdını merak ediyorum, güle güle kullanın eşyalarınızı.

çok modern bi ev olmuş sadece yemek bölümü biraz soğuk kalmış ama fazla göze batmıyor beğendim ben canım.

güle güle otur evinde son derece modern bir ev

Çok teşekkur ederim. Şehir merkezinde oturmayınca İstanbul'da evler genişleyebiliyor :))

Dekorasyon tarzınızı sevdim, sade ve şık, kullandığınız renkler benim de salonumun renkleri (gri, mor, beyaz,siyah). Ben de bir duvara duvar kağıdı düşünüyorum ama bir türlü beğenemediğim için hep erteliyorum. Seçeceğiniz duvar kağıdını merak ediyorum, güle güle kullanın eşyalarınızı.

O zaman bence beraber karar verelim. Ben beğendiğim duvar kağıtlarını paylaşırım burda kafa kafaya veririz artık. Eğer sorun olmazsa sen de paylaş bence resimleri. Yardım etmezsek birbirimize sanırım alamayacağız, bir senede anca bu hale getirebildim salonu.

Salonunuz çok geniş ve ferah. Güzel günlerde oturun :)

Çok teşekkür ederim. Eger evliyseniz aynısı sizin için de geçerli olsun. değilseniz de darısı başınıza :)

:nazar: GÜLE GÜLE OTUR CANIM BENIM GAYET HOŞ

çok modern bi ev olmuş sadece yemek bölümü biraz soğuk kalmış ama fazla göze batmıyor beğendim ben canım.

Sorma :KK43: ben masa ve konsol gelince şok yaşadım. Düzgün seçememişim malzemesini. Ama fotolardan daha iyi gerçekte. Belki ışıkla alakalıdır bilmiyorum. Dün siyah bir runner koydum üstüne, internetten almıştım yeni geldi. Sanki yumuşattı biraz. Çok teşekkürler yorumun için :))

yemek masanızdaki sandalyelere ğek anlam veremedim onun dışında ferah ve şık duruyor.güle güle oturun..duvar kağıdını cok severim fakat bu odada kocaman parke rengi bi ünite var ondan dolayı ancak cok düz sade bir duvar kağıdı olabilir italyan boya aman sakın haa hele de renkliyse modası geçen ve aynı zamanda şık bulmadığım bi şey .

yemek masanızdaki sandalyelere ğek anlam veremedim onun dışında ferah ve şık duruyor.güle güle oturun..duvar kağıdını cok severim fakat bu odada kocaman parke rengi bi ünite var ondan dolayı ancak cok düz sade bir duvar kağıdı olabilir italyan boya aman sakın haa hele de renkliyse modası geçen ve aynı zamanda şık bulmadığım bi şey .

O sandalyeler mutfak sandalyelerimden aslında :KK9: iki tanesini oraya koymuştum geçici olarak. Ama sandalye secemediğim için orda kaldılar. Aslında beğendiğim bir model var ama nasıl ve nerde bulurum bilmiyorum. Tek bildiğim ahşap ve kumaşlı bir şey istemediğim. İşte bendeki bu kocaman kararsızlıkla anca bu kadar becerebildim. duvar kağıdını da aynen dediğiniz gibi cok sade belli belirsiz bir renkte olacak. aklımdan geçen gri kendiliğinden boyuna inci çizgili bir kağıt.
Şunun boyuna çizgilisini düşünün;
$beyaz-dekoratif-duvar-kagidi.jpg
bu tarz uygun olur sanki değil mi? yoksa o boş duvar beni sinir ediyor

bu da benim evim demişsin ,gerisi nerde :KK1: salonunu görmüştüm ve beğenmiştim ,diğer odaalrını bekliyorum canım..

bu da benim evim demişsin ,gerisi nerde :KK1: salonunu görmüştüm ve beğenmiştim ,diğer odaalrını bekliyorum canım..

Ohhhh çok ferah bir salonun var :KK66: Ve çok da şık yapmışsın her şeyi,bu evde kim yaşamak istemez ki? :) Güle güle otur...

Çooook teşekkur ederim kızlar güzel yorumlarınız için. Evin diğer kısmını en kısa sürede çekip koyarım, dagınık diye çekememiştim :))

bayıldım,bayıldım tek kelime ile harika:nazar::nazar::nazar:bende yeni almamış olsam salon takımımı böyle bir salon döşemek isterdim çok ferah harika tam benlik:nazar::nazar:huzurla, mutlulukla,sağlıkla oturun inş.:KK16::KK16::KK16:

bayıldım,bayıldım tek kelime ile harika:nazar::nazar::nazar:bende yeni almamış olsam salon takımımı böyle bir salon döşemek isterdim çok ferah harika tam benlik:nazar::nazar:huzurla, mutlulukla,sağlıkla oturun inş.:KK16::KK16::KK16:

Çoook teşekkür ederim, çok naziksin :)
zamanla neyi daha çok sevdiğimizi öğreniyoruz sanırım, o yüzden kendi evinin tadını çıkart. bir kaç sene sonra zaten cok daha güzel hale getirirsin yeni bir dekorasyonla (eşlerimiz bizi öldürmezse tabii :KK9:)

X