Bu da benim evim, buyurmaz mısınız...

Ben bu siteye üye olup sizin evinizi gördükten sonra... Sürekli uğrar oldum. Allahım isteyen herkese ve sonra bana da nasip etsin... Çok güzel eviniz var maşallah Allah nazarlardan saklasın huzur dolu yaşamayı nasip etsin...

dün bi arkadaş sormştu sorular sorunlarda onun için bakmıştım :
MEKAPPA NERA HG20-K44VED-6 ANKASTRE OCAK
MEKAPPA ANİMA-A OW17-AD6 ANKASTRE FIRIN
MEKAPPA KAMİNOX CL10N-60X 4HPB-3 DAVLUMBAZ setim bu canım senin fırın ankastremiydi markası neydi acaba?

yok cnm benim normal fırındı beko markası, ama şimdi mutfak dolabımda değişiklik olacak fırın içinde yer yaptırmak istiyorum.

Salonunuz (misafir odanız) çok güzel ayrıca çok iç açıcı renk uyumları muhteşem...Ama ben yemek odasını bi ayrı beğendim doğrusu. Güle güle huzurla oturun inşallah :34:

güle gü:1:le otur canım cok begendım evını. mutfagın cok guzel ayrıca mis gibi ferah ferah ohh :D:D

Evinde eşyalarında çok güzel güle güle otur inşallah. Bende bahçeli bi evim olsun isterdim.yaz akşamları misafirleri bahçede ağırlar çoluk çocuğu çayıra çimene salıp keyfimize bakardık:) Bu arada senin mobilyaların öyle çok koyuda değilmiş onlar bile tozlanıyosa bizim gerçekten işimiz iş. Mutfağında harika bu arada:)

Son düzenleme:
canım resimlerde yatak odam yok asıl mesele o ....yoksa senin gördüklerin yemek odası onlardan çoook memnunum toz belli etmiyor hiç..bellonadan almıştım nova yemek odası takımı..

Masallah :nazar: Cok güzel ferrah bir eviniz var allah güle güle agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah amin..:nazar:

güle güle oturun insAllah, müstakil olmasi güzel...
Yalniz fazla halilari bence kaldirabilirsiniz... daha güzel olur....

güle güle oturun insAllah, müstakil olmasi güzel...
Yalniz fazla halilari bence kaldirabilirsiniz... daha güzel olur....

teşekkürler beğenmenize sevindim ama malum havalar hele -de bu sene kış aylarında çok soğuk evde de 2 yaşına yakın bebiş olunca değil halı kaldırmak nerdeyse tüm evi halı kaplatasım var buzz oluyo yerler çünkü..:9::9:

aaaa bebis varsa haklisin tabiki :)
Allah anali babali büyütsün insAllah.öpüyoum bebisini....

aaaa bebis varsa haklisin tabiki :)
Allah anali babali büyütsün insAllah.öpüyoum bebisini....
evet işte çocuksuz yeni gelin evlerine bakıyorum burda şıkır şıkır bomboş ama sonraki hallerini de çok merak ediyorum o evleri benim de aynen öyleydi çünkü:1:

Cok Ferah :) allahım huzru versin icinde
amin teşekkür ederim...

eviniz cok hoş..huzurluu güzel günlerde oturun inşallahh
teşekkürler beğenmenize sevindim öyle iddali bi evim var diyemem ama rahat kullanışlı ve huzurlu bir evim var şükür rabbim herkese içinde huzurla yaşayacakları yuvalar nasib etsin..

ben de nisanliyim kismetse yaza dugunum olacak sizinki gibi bi salonum olsun istiyorum kahve rengini cok seviorum zaten dikkat ettiyseniz reklamlarda falan da cikiyo bu sene yine kahve rengine donuldu mor kirmizi gri modasi kalmadi ben markalarini merak ediyorum kotuklarinizin ve ozellikle yemek odanizin serisi falan ne yazabilirmisiniz
bir de bahcenize bayildim gule gule oturun:nazar::nazar:

ben de nisanliyim kismetse yaza dugunum olacak sizinki gibi bi salonum olsun istiyorum kahve rengini cok seviorum zaten dikkat ettiyseniz reklamlarda falan da cikiyo bu sene yine kahve rengine donuldu mor kirmizi gri modasi kalmadi ben markalarini merak ediyorum kotuklarinizin ve ozellikle yemek odanizin serisi falan ne yazabilirmisiniz
bir de bahcenize bayildim gule gule oturun:nazar::nazar:
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. DAHA İYİLERİ SENİN OLSUN...evet ben de kahveyi mobilyaya yakıştıranlardanım doğru o reklemı gördüm şevval sam lemen sam oynuyo bellona sanırım..klasik renk sonuçta anlık moda şeyler ne yazıkki sadece o seneye mahsus oluyo sonra demode oluyo..
koltuklarım istikbal angel diye bi serisiydi şimdi varmdır bilmiyorum 3 yıl oldu ben alalı ben kumaş beğenip kendim yaptırmıştım istikbalde..yemek odası da bellona nova armut rengi ben bu iki markayı çok beğeniyorum kalite yönünden ve servis yönünden ..aynı firmaya ait zaten ikisi de kayseride üretiliyo...

Back
X