Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle oturun insAllah, müstakil olmasi güzel...
Yalniz fazla halilari bence kaldirabilirsiniz... daha güzel olur....
evet işte çocuksuz yeni gelin evlerine bakıyorum burda şıkır şıkır bomboş ama sonraki hallerini de çok merak ediyorum o evleri benim de aynen öyleydi çünküaaaa bebis varsa haklisin tabiki :)
Allah anali babali büyütsün insAllah.öpüyoum bebisini....
amin teşekkür ederim...Cok Ferah :) allahım huzru versin icinde
teşekkürler beğenmenize sevindim öyle iddali bi evim var diyemem ama rahat kullanışlı ve huzurlu bir evim var şükür rabbim herkese içinde huzurla yaşayacakları yuvalar nasib etsin..eviniz cok hoş..huzurluu güzel günlerde oturun inşallahh
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. DAHA İYİLERİ SENİN OLSUN...evet ben de kahveyi mobilyaya yakıştıranlardanım doğru o reklemı gördüm şevval sam lemen sam oynuyo bellona sanırım..klasik renk sonuçta anlık moda şeyler ne yazıkki sadece o seneye mahsus oluyo sonra demode oluyo..ben de nisanliyim kismetse yaza dugunum olacak sizinki gibi bi salonum olsun istiyorum kahve rengini cok seviorum zaten dikkat ettiyseniz reklamlarda falan da cikiyo bu sene yine kahve rengine donuldu mor kirmizi gri modasi kalmadi ben markalarini merak ediyorum kotuklarinizin ve ozellikle yemek odanizin serisi falan ne yazabilirmisiniz
bir de bahcenize bayildim gule gule oturun![]()