Bu da benim evim, buyurmaz mısınız...

Neden sadece salon ve mutfak resimleri var diğer odalarıda merak ettim.evini çok beğendim mis gibi görünüyor renk uyumu çok güzel hiç göz yorucu bişey yok.mutlulukla otur.

evet ben de istiyorum hepsini eklemek bu aralar evle uğrşıyorum değişikliler oldukça eklemek istiyorum salonu biraz toparladım mesela eskiden çok kalabalıktı ama eksiği çok bütün öneri ve eleştirilere açığım...yatak odamı boyayacağım demiştim ama onu yetiştiremedim yapınca onu da ekleyeceğim inşallah...

evin çok güzel canım mutlulukla sağlıkla otur inşallah stor perdelerin çok yakışmış evine ve halıların çok güzelmiş sade ve şık evin çok ferah duruyor iç açıcı

evin çok güzel döşenmiş,salonun ve mutfağın çok güzel.o kadar zevkli mutfağa daha modern bir masa yakışırdı diyorum ben.

evin çok güzel canım mutlulukla sağlıkla otur inşallah stor perdelerin çok yakışmış evine ve halıların çok güzelmiş sade ve şık evin çok ferah duruyor iç açıcı
çok teşekkür ederim..:16::16:
evin çok güzel döşenmiş,salonun ve mutfağın çok güzel.o kadar zevkli mutfağa daha modern bir masa yakışırdı diyorum ben.
aslında evet mutfak masası değil ama işte evlenirken 10 yıl önce salonuma aldığım masaydı o sonra yemek odası takımı alınca masasını mutfakta kullandım yazın onu da kreme boyayıp döşemelerini değiştireceğim bakalım :52::52:

canım son zamanlarda görüşemez olduk koptuk sanki...
acaba istemeyerek bişeye mi kırldı diye düşünüyorum....bi sorun yok inşallah...bi gittin gelmedin..gelsende biz habersiz kaldık...?
özelden çok yazdım yolladım ama hep mesaj kutun doluydu gitmedi mesj....

yok canım yaa olurmu hiç sadece eskisi kadar ÖZGÜR değilim diyelim valla sen de öylemisin bilmiyorum da benim efe 2.5 yaşında tam bi canavar oldu bana 5 dakka rahat vermiyo biraz önce dağınık ev topiğindeydim de oo bu evler de dağınık mı diyorum bakarken...bi de bu illet titizlik olunca otur dur yok bana ...yiğit de 2. sınıfta bu sene sorma netten ödev yapmalar falan bana kalmıyo hiç bilgisayar..
özeli boşalttım ama hala dolu diyormuş yaa anlamadım gitti..

mesajını yeni gördüm canım evet bende kırşehirdeyim.medrese mah.inşallah kısmet olursa bende haziranda taşınıcam.herşey umduğum gibi olursa bende güzel bir şekilde evimi dekore etmek istiyorum.inşallah olur.güzel birşey ortaya çıkarsa bende paylaşırım. hayalim müstakil bahçeli ev ilerde.güle güle ağız tadıyla otur.

mutfağım için perde önerilerinizi bekliyorum aklımda çift sistem stor var ama değişik fikirlere de açığım...

çok ferah bi eviniz var çok beğendim güle güle oturun

Back
X