Bu da benim doğum hikayem olsun :)

İlk doğumum normal oldu. Ve suni sancı ile gerceklesmisti. O gün kendime söz verdim bir daha bu suni sanciyi almayacam kabul etmeyecem diye. Öyle de yaptım. Kimseye suni sancı tavsiye etmiyorum. Hem anneyi hem bebeği çok strese sokuyor. Zormuş gerçekten. Allah bağışlasın bebeğini daha acı ağrı gostermesin insallah :)

maşallah size. Allâh bağışlasın esmer oğluşunu . seneye bu zamanlar bende 3 çocuk annesi olacağım inşallah . Bende sizinkine benzer bir hikayeye sahibim. yalnız sebebi bulunamayan düşükler yaşadım..ne kan pıhtılaşması var ne başka sorun. annemi kaybettim sonrasında anne olmaya karar verdim ama stres korku bebeklerimin düşmesine sebep oldu. şimdi 3.bebeğime hamleyim ne ilaç ne iğne kullanmıyorum , sorun yok elhamdülillah çok şükür . inşallah sağ salim kucağımıza alırız . sizin adınıza çok sevindim çok ama çok güzel bir doğum olmuş.. şimdi iyiki oldu dersiniz, evlat başka birşey insan ne kadar zorluk çeksede unutuyor o kokuyu alınca. darısı isteyen kk kardeşlerimize olsun innnşaaAllah. öpüyorum sizi kokluyorum mis kokulu bebişinizi. Sevgi ile kalın.

İnşallah sağlıcakla alacaksınız kucağınıza evladinizi. Düşük yaşamak çok zor. Yaşayan bilir. Ama evladın kokusunu alınca unutuluyor tüm zorluklar, dediğiniz gibi:) Başınız sağolsun .
Sizin için dua edeceğim. İnşallah siz de güzel bir doğumla kavusacaksiniz:)) burda hikayenizi okurum bende :)
Allah razı olsun ve de amiin:) temennileriniz için çok teşekkür ederim

Bu yazının üzerinden 1 yılı aşkın zaman geçmiş. Vay be. Ne çabuk geçiyor. Halbuki yaşarken hiç geçmiyor gibi geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…