- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
Kızlar Limangodan aldıklarımı iptal ettim Sonradan hoşuma gitmeyecek gibi geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Limangodan aldıklarımı iptal ettim Sonradan hoşuma gitmeyecek gibi geldi.
çok iyi bir site anında müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun ve işin hallediliyor ama bu modeller elime geçince beğenmeyecekmişim geldi sırf bazen indirim var diye alışveriş yapmamak lazım dedim :))
Bende onu almayı düşünüyorum zaten canım.Ben onları dekorasyon.com dan aldım canım.Hediye çeki almıştık ya onunla aldım 130 tl ödedim.
canım minimalin hangi nevresimini aldın bende almayı düşünüyorumda kafam karışık
Tabi ki canım indirim var diye her şeyi almamak lazım.Açıkcası ben ilkini begenmedim diğeri daha güzeldi.Hem kalitesi hakkında bir fikrim yok.Sürekli üzerinde olacak şeyler sonucta kalitesi önemli ,öncelikle pamuk olması.
Eki Görüntüle 364959
Mutfak yatakodası ürünleri dışında artık netten alışveriş yapmak istemiyorum yaa bu çamaşırlar falan denenmeden alınmaz kendime engel olmak lazım
Bu arada bu nevresime bayılıyorum Ankara Kentparkta görmüştüm çok çok güzel yaa bu da Minimal 300 TL normalde, güzel bir indirim olursa alabilirim :)
canım bu modelde benim beğendiklerim arasında lakin fiyatı almama engel şuan markafonide indirimde 199tl yinede alamam
canım naber nasıl gidiyor hazırlıklar? bu aralar pek giremedim de nete eksik kaldım burlardan beyaz eşya o gösterdiklerimi alıcam sanırım. en büyük eksiğim onlar kaldı bi de tv. evimiz de bitmek üzre iyice heyecan bastı beni bi posta çeyiz gönderdik istanbula kazasız belasız aldıklar şükür ama onlar tekstildi zaten asıl dert mutfak eşyaları :/ mutfağımızı daha almadık mutfak bitseydi onları da göndermeye başlıcam artık. yatak odam da gidicek bu ara. nasıl olcak çok merak ediyorum evi
gelinliği napıcaksın bu arada? benim bi de gelinliği duruyor hala :26:
canım gelinliği beğendim Ankarada yaptıracak bir yer aramaya başlayacağım gelinlik provası için gitmek istemiyorum İstanbula. Gidince çok para harcanıyor 5 ay falan kaldı kemer sıkma politikaları yapmak gerekiyor ama nerde :)) Canım bizim de televizyon ve fırınlı ocak veya ankastre ocak almamız lazım ev belli olunca. Benim bir de ütü masası almam lazım sen aldın mı? Pijama ev giyimi eşofman altıydı onlar için de gezicem bi gün.
ben de beğendim ama diktirecek bi yer bulamadım adana'da istanbulda diktireceğim bu gidişle. ben şu an bekar evindeyim ütü masam çamaşır kurutmalığım bir sürü ıvır zıvırım var götürcem bunları kendi evime. genç odam falan da yeni hep.
of para deme ya napıcamı şaşırdım ev tadilatı da var bizim, nişanlım onla uğraşıyor bi yandan benim de kendi giderlerim var kira kömür vs şiştim resmen hiç bi şey alamaz oldum bu ara
biev çay setimi alaydım bi hayırlısıyla
CANIM AYNEN BEN DE kardeşlerimle bekar evinde kalıyorum annem geliyor kalıyor sağolsun o evin gıda vs alışverişini yapıyor ama kira faturalar falan birlikte karşılıyoruz o yüzden biraz zorlanıyorum bir de dershaneye para oraya para derken samsunda kendi evimde kalıyor olsam paramın hepsi bana kalsaydı heralde 5 ayda çeyiz tamamlardım :)) Olsun zoru başarmak kıymetini bilmek daha güzel. Allah kolaylık veriyor bir şekilde. Sen tam olarak ne zaman evleniyorsun canım?
sorma ya ben de annemlerle kalsam bizimkilerden hiç bi şe istemezdim ama şimdi mecburen yardım ediyorlar ( kıyamıyorum ama napayım yoksa çok borca giricez aileler de yardım ediyolar sağolsun seve seve :))
24 ağustosta düğün nikah daha belli değil mayıs istiyoruz bakalım gün vermede sorun çıkarmazlarsa.
Allah hepimize kolaylık versin ki dediğin gibi veriyor da karşıma hep istediğim şeyleri uygun şekillerde çıkardı çok şükür.
senin düğün ne zaman
Ben 4 Eylül Samsunda 8 Eylülde Mersinde :)) aramızda çok az gün var telaş sarmış olmalı seni. Off off nişanlım işinden istifa etti. Ağustosta ev kiralamamız gerekiyor bunlar beni düşündürüen konular bakalım neler olacak. Bize nişanlımın ailesi hiç yardım etmiyor durunmları olmadığı için bu nedenle ben de ailemin yardımını kabul etmeyeceğim sonuçta babam tek başına üç çocuğa bakıp hepsini üniversitede okutmayı başarmış bir inşaat işçisi. Nişanlımın annesi de babası da memur hiç para koymamışlar bugüne kadar hatta borçlular takı falan beklentim yok ama her düğünde aileler bilezikti takı setiydi takar bunlar için bile söz veremediler. Takı seti takacak durumları yokmuş. Bunları düşündükçe üzülüyorum yoksa annem babam hep arkamda yatak odası takımımı babam almak istiyor ama kabul etmeyeceğim. Düğünde elimize geçen nakit paralarla bir kısım eşya borcunu öderiz diye düşündük olmadı en kötü ihtimal kredi çekeriz. Ben her şeyimi kendim yapmışken bir de karşılığında para göz konuma düşürülebiliyorum biliyor musun? Ne kadar az kafaya takarsan o kadar iyi Çeyizimdeki bulaşık ve çamaşır makinası hariç her şeyi ailemin de zaman zaman desteğiyle kendi emeğimle yaptım. İstediğim beğendiğim kaliteli şeyleri en ucuz nasıl alabilirim onun hesabını yaptım. Nişanlımın ailesine göre ne gerek varmış ki bu kadar para harcamaya ! Mesela ben pamuk saten nevresimlerin birine % 50 indirimle 170 diğerine 140 vermiştim kayınvalidem bunların fiyatını duyunca yüreğine inme inecekti Hayatta hiçbir şeyden haber yok oysa memur emeklisi bir bayan. Kendisi çok iyi niyetli biridir ama bu kadar yok edebiyatı beni çok soğuttu. Hiç arayıp sorasım gelmiyor. Zaman zaman nişanlımla bu yüzden çok kavgalar ettik çok şükür şuan iyiyiz sorun etmiyoruz. Ya şöyle bir soru sordu bana kayınvalidem inanır mısın Samsundaki düğün için biz hiç para harcamayacağız değil mi? diye... İşte ben fıttırdım tabi ki düğün salonu vs masrafları bize ait ama bir insan bu kadar mı düşüncesiz konuşur ne olursa olsun kabul edemiyorum. Annemle oturup konuştuk Samsunda hiçbir şeye ellerini sürdürmeyeceğiz mesela kuaföre sadece kardeşlerimle birlikte gideceğim kendilei bütçelerine göre başka kuaför bulsunlar artık. Nişanda 8-9 yaşlarında kuzenimin çocuğunu başını yaptırdık ondan da diğerleriyle aynı para alınmıştı en fazla 30 tl tutmuştu makyaj +topuz 50-60 TL diye anneme iddia etmiş kayınvalidem halbuki hep beraber gittik imkanı yok bu kadar tutmadı biliyorum. Bu masraflara çok üzülüyormuş kayınvaliden ne gerek varmış küçük çocuğun saçını yaptırmaya. Bunlar küçük ama çok düşüncesizce söylenmiş şeyler. Gün görmüş geçirmiş biri söylememeli bu lafları. Ben annemden böyle görmedim kadın elinde olmasa bile her zaman bir ikinci planı olmuştur hayatta. İşte benim sıkıntılarım bunlar yoksa nişanlımla gül gibi geçinip gidiyoruz sadece bu süreçte en ufak bir kelime bile insanın huzurunu bozabiliyor.
canım seni çok iyi anlıyorum inan ki. benim de başımda benzer dertler var. karşı taraf yardım ediyor allah var haklarını yiyemem allah razı olsun ama işte insan kendi ailesiyle karşılaştırıyor ister istemez. en kötüsü de sevdiğinle bu konular yüzünden sorun yaşamak. biz de çok zor günler geçirdik hatta hala da geçiriyoruz
senin aldığına karışmaları garipmiş yalnız para senden çıkıyor ister 150 ver ister 250 çalışıp almıyor musun ne alaka yani saçmalık hakkaten.
umarın nişanlın gönlüne göre iyi bir iş bulur şu dönemde sıkıntılı bi süreç tabii işsiz olması ama sıkma canını allah yardım eder. ben allah'ın yardımını hep hissettim bu süreçte sen de inan güzel olsun her şey :))
o bu kadar şeye ne gerek varı da boşver duyma gitsin benim de annemle babamda var bu kadar şeye ne gerek var lafı mobilya beyaz eşyaya falan kimse bi şey demiyor da tabak çanak ıvır zıvır ne gerek var diyip duruyorlar hatta ben ilk çeyiz almaya başladığımda babam ne gerek var alma ben sana alırım en iyisini demişti ben falezden bi takım almıştım tencere seti ilk onu görüp falez ne ben sana hisar jumbo alırım demişti dün gibi hatırlarım
sonra iş ciddiye bindi bi kaç parça çeyiz aldırdım hemen bu ne ya ben sıkıldım ıvır zıvır almaktan dedi ee dedim bana alma diyodunuz 2-3 parça aldınız noldu gülüyor o da
benim annemle babam da devletten emekli bizi okutmak için pek birikimleri olmadı ama evleri arabaları var çok şükür bize de ellerinden geleni yapıyorlar hala. ama karşı taraf sorumsuz geliyor bizimkilerle karşılaşınca sorumsuz da değil de düşüncesiz. geçmişte de düşüncesizlikleri yüzünden nişanlım çok zorluk çekmiş şimdi de bizi zor duruma sokacaklar niyetleri iyi ama fikirleri garip. öyle de olunca ben strese giriyorum :/
yine de dediğim gibi kayınbabam evimizin içini yaptırıyor sponsor oldu babam da yatak odamızı aldı. beyaz eşyalara da yardım edicek gerisini de biz halledicez artık. düğünü falan yapıcaklar tabii.
çeyizlerimi de nerdeyse hepsini ben aldım, yemek odasını koltukları nişanlım aldı. herkes elinden geleni yapıyor işte böylelikle.
sen de bence boşver dediklerini duymazdan gel. önemli olan senin içine sinmesi gerisi boş.
mersinde bizim de yazlık var nişanlın mersinli mi?