Bu da benim çeyizimden örnekler...

haklısn cnm ben morgannayla iletişime geçsem daha iyi olcak, 65e aldıysan iyi o zman cnm süpermiş
bende en uygun ne zman olursa o zamn alırm nasıl olsa acelm yok:KK66:
güle güle kullan kesme tahtanı da:KK12:

Canım çok sağol. Sırada yapıştırmaz tencerel, nevresimler, yatak örtüleri vs . Allah yardımcımız olsun :)

yapışmazları nerden almayı düşünüosn cnm?
hiç iyi bi marka bulamıorm tefalle esse arasnda kaldm bende, sen teflon mu alıcaksn yoksa dökümmü?
ne de çok soru sorarm mrk ne gsel sey mrk:p

yapışmazları nerden almayı düşünüosn cnm?
hiç iyi bi marka bulamıorm tefalle esse arasnda kaldm bende, sen teflon mu alıcaksn yoksa dökümmü?
ne de çok soru sorarm mrk ne gsel sey mrk:p

Ben seramik tencere tava almak istiyordum aslında Moneta marka (Moneta ceramica deluxe) ama beğendiğim modeller çok pahalı ve çevremde daha önceden kullanan olmadığı için hala tereddütlüyüm. Tepe Home da gezerken Korkmaz A1434 Casta-Nero ve Korkmaz A1423 Casta-Bianca Tencereleri gördüm çok beğendimmm.

öZELLİKLERİ: çabuk ve eşit ısı dağıtımı sağlar. Zaman tasarrufu ve sağlıklı pişirme imkanı sunar. Kat PTFE kaplaması ve alüminyum döküm kalınlığı yağsız ve kolay kullanım sağlar. Casta Nero fırında kullalnılabilir seramik sapları 260°C Normal fırın pişirme ısısına dayanıklıdır.

kolayesyam.com da 2 tencere(20-24 cm) ve 3 tava (28-24-20 cm) 360 TL ye denk geliyor, normalden çok ucuz. Nette araştırma yaparsan görebilirsin canım fiyatları. Ben iyi bir alternatif bulamazsam Korkmazları almaya karar vereceğim galiba :))

$a1434__30710_zoom.jpg $korkmaz-a1431-casta-nero.jpg
Korkmaz A1434 Casta-Nero

$MAG_836144.jpg $MAG_836166.jpg
Korkmaz A1423 Casta-Bianca

$200X-201181811953_mode1120720_moneta_deluxe_seramik_kaplama_tencere.jpg $moneta-ceramica-tava (1).jpg $moneta-ceramica-tava.jpg
Moneta ceramica deluxe

Sen hangi ürünler beğeniyorsun? Annem bir kaç yere sormuş döküm teflonları çok önermişler.

cnm tavalarmı fln smdi hemn almıcm için inan çok fikir sahibi deilm ama iyi bişi olsn istiorm teflonlardan da hiç hoşlanmıorm bende döküm alıcam gibi, bi bakıym bnde,
wok tavamı ikeadan alıcam ona karar verdm sadece:)

$F.D DENİZLİ LEAF EL İMALATI SÜRAHİ.jpg
F.D DENİZLİ LEAF EL İMALATI SÜRAHİ

$F.D. EL İMALATI SUMATRA MEYVELİK.jpg
F.D. EL İMALATI SUMATRA MEYVELİK

$F.D GRACE ŞEKERLİK.jpg
F.D GRACE ŞEKERLİK

Markafoniden aldım kızlar şimdi gerçekten çooook güzeller

cnm güle güle kullan ev yapımı olması da ayrca güzell:KK39:

Teşekkür ederim canım benim kendimi tutamıyorum bazen :) Çok beğendim özellikle sürahi sonra da meyveliği. Markafoniye de güveniyorum defalarca alışveriş yaptım memnun olmadığım şeyleri koşulsuz iade edebildim. İnşallah çok güzel günlerde kullanırız herşeyimizi:nazar:

Hepsi kaliteli ürünler, almak icin almamissin bence eniyisi..
Bilincli ceyizcilerden olmak bir baska oluyor..:nazar::KK34:
Tepsini nereden aldin arkadasim ?

Hepsi kaliteli ürünler, almak icin almamissin bence eniyisi..
Bilincli ceyizcilerden olmak bir baska oluyor..:nazar::KK34:
Tepsini nereden aldin arkadasim ?

Çok teşekkür ederim yorumların beni mutlu etti :) Tepsimi Ankara'da Alp Billuriye adlı züccaciyeden almıştım. Markası Lucky Art. Daha sonra dekoreko.comda görmüştüm bu markayı, hatta burda bi alışveriş merkezinde Tantitoni ürünleri satan bir yerde de vardı.

Çeyizin tamamlanmış nerdeyse.. Herşey çok hoş:)

Çok teşekkür ederim, beğeni kazanmak mutlu ediyor. Aslında hala çok eksik var. Küçük ev aletleri,yatak örtüsü, battaniye, pike, yapıştırmaz tencereler, ıvır zıvır para tutan şeyler. İnşallah en kısa sürede tamamlarız eksiklerimizi.

Bikmadan usanmadan birinci sayfadan en son sayfaya kadar baktim :) nisan fotograflarina da baktim. Elbisen cok yakismis cok güzel olmussun Allah tamamina erdirsin insaAllah :nazar: Ceyizin de cok güzel hayirli mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah. Aldigin Hisar CKB takimini bende basta düsündüm ama sonra kararimi degistim adini unuttum ama sayfamda görebilirsin. Tekrar tebrik ederim :nazar:

Son düzenleme:
Bikmadan usanmadan birinci sayfadan en son sayfaya kadar baktim :) nisan fotograflarina da baktim. Elbisen cok yakismis cok güzel olmussun Allah tamamina erdirsin insaAllah :nazar: Ceyizin de cok güzel hayirli mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah. Aldigin Hisar CKB takimini bende basta düsündüm ama sonra kararimi degistim adini unuttum ama sayfamda görebilirsin. Tekrar tebrik ederim :nazar:

Çok teşekkür ederim, gerçekten böyle güzel yorumlarla çok mutlu oluyorum :KK39: Önemli olan da dediğiniz gibi mutlu huzurlu bir şekilde kullanmak. Nişanlım İstanbul'da ben Ankara'da. O yeni işe girdi. Düğünü Eylül gibi düşünüyoruz ama bakalım sadece düşünce gücü yeterli olacak mı:)) Allah yardımcımız olsun.

Çok teşekkür ederim, gerçekten böyle güzel yorumlarla çok mutlu oluyorum :KK39: Önemli olan da dediğiniz gibi mutlu huzurlu bir şekilde kullanmak. Nişanlım İstanbul'da ben Ankara'da. O yeni işe girdi. Düğünü Eylül gibi düşünüyoruz ama bakalım sadece düşünce gücü yeterli olacak mı:)) Allah yardımcımız olsun.

Rica ederim ne demek :) Hayirlisi olsun, insaAllah istediginiz tarihte olur dügününüz :) Bende yurt disindan kocaeline gelin gelicem nasipse. Ama bi hafta sonra ankaraya gidiyoruz annemle :) Bide ben kina gecesi icin bi kac biseyi almayi düsünüyorum bildiginiz bi yer var mi acaba ankarada?

Rica ederim ne demek :) Hayirlisi olsun, insaAllah istediginiz tarihte olur dügününüz :) Bende yurt disindan kocaeline gelin gelicem nasipse. Ama bi hafta sonra ankaraya gidiyoruz annemle :) Bide ben kina gecesi icin bi kac biseyi almayi düsünüyorum bildiginiz bi yer var mi acaba ankarada?

Kına gecesi, düğün için gerekli şeyleri bindallısına varana dek Çıkrıkçılar Yokuşundan (Saman Pazarı olarak geçiyor, Ulus'ta) bulabilirsin. Ben de işim nedeniyle buradayım. Alışveriş merkezlerini biliyorum. Ankara Forum Outlet, Optimum Outlette bir çok marka var. Kına Gecesine özel kesinlikle çıkrıkçılara bakmanızı öneririm.

Kına gecesi, düğün için gerekli şeyleri bindallısına varana dek Çıkrıkçılar Yokuşundan (Saman Pazarı olarak geçiyor, Ulus'ta) bulabilirsin. Ben de işim nedeniyle buradayım. Alışveriş merkezlerini biliyorum. Ankara Forum Outlet, Optimum Outlette bir çok marka var. Kına Gecesine özel kesinlikle çıkrıkçılara bakmanızı öneririm.

Ulus kizilaya yakindi yanlis hatirlamiyorsam dimi? O zaman mutlaka ugramayalim oraya. Forum Outlet ve Optimum Outlet nerde acaba? Ay cok tesekkür ederim. Iyi ki bir bileni bulmusum :) Evlendikten sonra da calisacakmisin peki? Isini bilmiyorum ama istanbulda da is imkani coktur diye düsünüyorum. Kocaelide sanayi bölgesi oldugu icin bana hep 'bulursun bulursun' diyorlar ama bakalim hayirlisi :)

Ulus kizilaya yakindi yanlis hatirlamiyorsam dimi? O zaman mutlaka ugramayalim oraya. Forum Outlet ve Optimum Outlet nerde acaba? Ay cok tesekkür ederim. Iyi ki bir bileni bulmusum :) Evlendikten sonra da calisacakmisin peki? Isini bilmiyorum ama istanbulda da is imkani coktur diye düsünüyorum. Kocaelide sanayi bölgesi oldugu icin bana hep 'bulursun bulursun' diyorlar ama bakalim hayirlisi :)

Canım Gıda Mühendisiyim özel şirkete çalışıyorum ve bir yandan da memurluğa hazırlanıyorum meşhur KPSS. Dershaneye gir, çalış, çeyiz işlerini takip et derken zaman bitiyor :)) Evlendikten sonra da çalışacağım. Sınavdan istediğim puanı alırsam inşallah memur olarak :) Kocaeli de sanayi bölgesi bence de çalışmak isteyene her yerde iş vardır.Optimum Outlet Eryaman'a yakın, Forum Outlet ise Etlik'te her iki yere de Kızılaydan Otobüs var. Ankamall' e ve Armada'ya da gidebilirsin. Zemin katlar süper, .çeyizciler için.

Canım Gıda Mühendisiyim özel şirkete çalışıyorum ve bir yandan da memurluğa hazırlanıyorum meşhur KPSS. Dershaneye gir, çalış, çeyiz işlerini takip et derken zaman bitiyor :)) Evlendikten sonra da çalışacağım. Sınavdan istediğim puanı alırsam inşallah memur olarak :) Kocaeli de sanayi bölgesi bence de çalışmak isteyene her yerde iş vardır.Optimum Outlet Eryaman'a yakın, Forum Outlet ise Etlik'te her iki yere de Kızılaydan Otobüs var. Ankamall' e ve Armada'ya da gidebilirsin. Zemin katlar süper, .çeyizciler için.

En yogun zamanlarini yasiyorsun demek ki, ama insaAllah bir seneye kalmaz hepsini atlatmis olacaksin :) Bol sanslar insaAllah cok iyi bir sonuc alirsin sinavdan. :nazar: Ankamalli hatirliyorum bi sefer gitmistik ama yemek yiyip cikmistik o yüzden dolasamaya firsat kalmamisti. Cok cok tesekkür ederim ben bunlari hemen not edicem :)

Bardaklarına bayıldımm :KK54:
Çatal bıçak takımınada öyleee güle güle kullann ağız tadıyla bi ömür :KK16: Herşey çok güzel hepsi harikaaa

Bardaklarına bayıldımm :KK54:
Çatal bıçak takımınada öyleee güle güle kullann ağız tadıyla bi ömür :KK16: Herşey çok güzel hepsi harikaaa

Teşekkür ederim canım ben de senin çeyizlerini çok beğendim. Bardaklar cerve marka markafonide indirime girdiğinde almıştım. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun bu nedenle biraz daha pahalı.

X