Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm eger kabul edersen sana dekorasyonda küçük bir fikir vermek isterim.. odaya ilk bakışta modern şık uyumlu bir hava vermek istiyorsan mutlaka duvar rengini koltuk renginden koyu tercih etmelisin ve tek renkleri seçmelisin..biraz netten gözlemlersen ne demek istediğimi cok iyi anlıcaksın.. dekorasyon işine hobi olarak cok meraklıyım inceleye inceleye edindigim bilgilerin birkaçı..
evlenmişsin Allah mutlu mesud etsin bunlar bir yana en önemlisi huzur tabi ki..
aldıkların çok güzeller güle güle kullan inşallah
günnurcum çiçeğe bayıldımm ne kadar güzelll güle güle kullan eminim evine çok yakışacak
ben de o kampanyadan bunu aldım kavanozmus normalde ama ben kavanoz amaclı kullanmayacagım tabiki baska planlarım var umarım boyutu cok kucuk deildir sen magazada gordun mu hiç bu kavanozları yakından?
Harika bişeymiş ne kadardı eminönündeEşimle eminönüne gittiğimizde kanka shop diye biyer vardı çok enteresan ürünler görmüş ve bu kitap tutucuya bayılmıştım ama fiyatı pahalı gelmişti eve geldiğimde internette iki katına görünce keşke alsaymışım dedim belki bir daha gittiğimizde. Tv ünitesinin üst rafına çok güzel dururdu benceEki Görüntüle 768829
Harika bişeymiş ne kadardı eminönünde
Anladm 65 te çok ama ya :26:Ben de bayıldım resmen 65 TL idi %50 indirim varmış nette gerçekten de 100 TL üstü.
evet tatlım vazo ya da icine mum koyacağım bir fener gibi düşünüyorum bakalım bir gelsin de boyutunu görmeden ne yapacağıma karar veremeyeceğim sanırım
teşekkür ederim canım kendi halinde bir evcağız oldu bizimki de işte içinde huzurluyuz Allaha şükür önemli olan da oydu
bayıldım kitap desteklerine tam anlamıyla enfes bir parça... kitaplığıma ne çok yakışırlardı bunlar bir ara benim olmalı
Bu aralar evde tek eksik oymuş gibi peçeteliğim olmadığını farkettiğimden arayış içindeydim. İnternette biraz gezginlikten sonta şu modelleri beğendim. Bir de bizim oralarda bir züccaciyede gördüğüm model vardı, o da kuşluydu ama bunlarla aynı mıydı hatırlamıyorum. Sizce nasıllar?Eki Görüntüle 770822 Eki Görüntüle 770824 Eki Görüntüle 770825 Eki Görüntüle 770826