Bu da benim çeyizimden örnekler...

$Adsız.jpg Kızlar English Homedaki %50 indirimli yatak örtülerinden almak istiyordum en sonunda tutmadım kendimi aldım

$c3b48afe-e942-43f0-8363-5ebc9d2b23fa.jpg $24a075b2-4f27-4ad6-aa1c-f91bf892f1a6.jpg

Son düzenleme:
Kızlar Bernardodan aldığım tencerelerden hiç ama hiç memnun kalmadım ve en son iade sürecini tamamlamış bulunmaktayım. Şuan satışta olan Moneta Allufon Gurme Tencereleri alacaım yerine. Gerçekten seramik tencere almak isteyenler başka markalara bulaşmasın moneta markasından 5 sene garanti ve gerçek seramik. Bernardo cookmate marka olanların kenarlarından siyahlıklar geliyordu ve sapları direk tencereyle birleşik olduğu için çok kullanışsızdı direk ellerinizi yakıyordu bir unutma anında. Schafer markası için ise fazla açıklamaya gerek yok çeyizin ilk ve en çok pişmanlık veren alışverişi diyebilirim sadece. Kalitesiz çelik ürünler. Size tavsiyem kesinlikle araştırarak alın. Ha ayrıca bimden ok ucuza wok tava almıştım chef marka o bile çok kaliteli çıktı severek kullanıyorum.

Reflections pijamam üretim hatası mıdır bilmiyorum ama mahfoldu altı hep yırtıldı tamir etmeme rağmen kumaşı bir acayipti olmadı iade falan uğraşamadım o zamanlar çok yorulmuştum bu işlerden. Şamdanı ve kek fanusunu cam çay takımını arkadaşlarıma hediye ettim. İşte böyle.

$46cf7a3b-0816-47f8-9f9b-6645dfecc2fc.jpg $fincan takımı.jpg $çay tabağı.jpg $306590.jpg $Tencere Takımı.jpg $tencere takımı 2.jpg $şamdan.jpg $46cf7a3b-0816-47f8-9f9b-6645dfecc2fc.jpg $fincan takımı.jpg $çay tabağı.jpg $306590.jpg $Tencere Takımı.jpg $tencere takımı 2.jpg $şamdan.jpg

Eklentiler

• $13..jpg
    $13..jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 61
canm eger kabul edersen sana dekorasyonda küçük bir fikir vermek isterim.. odaya ilk bakışta modern şık uyumlu bir hava vermek istiyorsan mutlaka duvar rengini koltuk renginden koyu tercih etmelisin ve tek renkleri seçmelisin..biraz netten gözlemlersen ne demek istediğimi cok iyi anlıcaksın.. dekorasyon işine hobi olarak cok meraklıyım inceleye inceleye edindigim bilgilerin birkaçı..
evlenmişsin Allah mutlu mesud etsin bunlar bir yana en önemlisi huzur tabi ki..

canm eger kabul edersen sana dekorasyonda küçük bir fikir vermek isterim.. odaya ilk bakışta modern şık uyumlu bir hava vermek istiyorsan mutlaka duvar rengini koltuk renginden koyu tercih etmelisin ve tek renkleri seçmelisin..biraz netten gözlemlersen ne demek istediğimi cok iyi anlıcaksın.. dekorasyon işine hobi olarak cok meraklıyım inceleye inceleye edindigim bilgilerin birkaçı..
evlenmişsin Allah mutlu mesud etsin bunlar bir yana en önemlisi huzur tabi ki..

Teşekkürler canım şuan kiradayım o yğzden ducar renklerinde herhangş bşr değişiklik yapmıyorum asında koltukların koyu renkse duvar açık olmalı bak benim evimden kareler http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/610142-iste-evim.html eğer koyu bir duvar rengi olsaydı ev çok karanlık olurdu. Yine de önerileriniz için teşekkürler.

Kızlar bernardodan aldığım encere setindeki olumsuzlukları sizinle paylaşmıştım ve zaferle sonuçlandı iade işlemi yapıldı ve yerine ballarini como serisinden 4 sene garantili gerçek seramik kaplama tencere aldım firmanın kendi sitesinde 5 grup ürününde en iyi ikinci grup ve dokunduğunuzda kalitesini anlıyorsunuz. The products, Ballarini

349 TL ye eski tencere takımımın fiyatına 5 parça ürün aldım ve hala para arttı ben de üstüne ekleme yapıp birkaç şey daha aldım.

28-24 cm pilav tenceresi
20-24-28 cm tava
fırın kapları

$634583402382529296.jpg $634777892668794068.jpg $130122173140_como_padella.jpg $130221190140_como_tegame2mcop.jpg $13..jpg

Eklentiler

• $13..jpg
    $13..jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Artık çeyiz demiyorum ama evime aldığım en son dekoratif obje yapma çiçek ama ben onu çok sevdim yanına arkadaş bile beğendim
attachment.php

Aşağıdakiler de beğendiklerim örnek olsun diye yüklüyorum. $9849_buyuk_zoom.jpg $9845_buyuk_zoom.jpg $9841_buyuk_zoom.jpg

günnurcum çiçeğe bayıldımm ne kadar güzelll güle güle kullan eminim evine çok yakışacak :KK16::KK16:

ben de o kampanyadan bunu aldım kavanozmus normalde ama ben kavanoz amaclı kullanmayacagım tabiki baska planlarım var umarım boyutu cok kucuk deildir sen magazada gordun mu hiç bu kavanozları yakından?

2672880092628_0_304x424_5.jpg

günnurcum çiçeğe bayıldımm ne kadar güzelll güle güle kullan eminim evine çok yakışacak :KK16::KK16:

ben de o kampanyadan bunu aldım kavanozmus normalde ama ben kavanoz amaclı kullanmayacagım tabiki baska planlarım var umarım boyutu cok kucuk deildir sen magazada gordun mu hiç bu kavanozları yakından?

2672880092628_0_304x424_5.jpg

Canım teşekkür ederim çok güzel görünüyor kavanoz vazo olarak mı kullanacaksın. Hiç mağazada görmedim ben boyutunu bilmiyorum :KK14: Evini dört gözle bekliyorum çok güzel ve tarzlı olacak :KK16:

Eşimle eminönüne gittiğimizde kanka shop diye biyer vardı çok enteresan ürünler görmüş ve bu kitap tutucuya bayılmıştım ama fiyatı pahalı gelmişti eve geldiğimde internette iki katına görünce keşke alsaymışım dedim belki bir daha gittiğimizde. Tv ünitesinin üst rafına çok güzel dururdu bence $Projeksiyon-Kitap-Destegi-Cift-El-boyamasi__67224709_0.jpg

Eşimle eminönüne gittiğimizde kanka shop diye biyer vardı çok enteresan ürünler görmüş ve bu kitap tutucuya bayılmıştım ama fiyatı pahalı gelmişti eve geldiğimde internette iki katına görünce keşke alsaymışım dedim belki bir daha gittiğimizde. Tv ünitesinin üst rafına çok güzel dururdu benceEki Görüntüle 768829
Harika bişeymiş :KK16: ne kadardı eminönünde

evet tatlım vazo ya da icine mum koyacağım bir fener gibi düşünüyorum bakalım bir gelsin de boyutunu görmeden ne yapacağıma karar veremeyeceğim sanırım :KK31:

teşekkür ederim canım kendi halinde bir evcağız oldu bizimki de işte içinde huzurluyuz Allaha şükür önemli olan da oydu :KK16:

bayıldım kitap desteklerine tam anlamıyla enfes bir parça... kitaplığıma ne çok yakışırlardı bunlar bir ara benim olmalı :KK16:

evet tatlım vazo ya da icine mum koyacağım bir fener gibi düşünüyorum bakalım bir gelsin de boyutunu görmeden ne yapacağıma karar veremeyeceğim sanırım :KK31:

teşekkür ederim canım kendi halinde bir evcağız oldu bizimki de işte içinde huzurluyuz Allaha şükür önemli olan da oydu :KK16:

bayıldım kitap desteklerine tam anlamıyla enfes bir parça... kitaplığıma ne çok yakışırlardı bunlar bir ara benim olmalı :KK16:

Bloğuna baktım evinden örnekler var çok tatlı olmuş jelibon gibi gerçekten. Ben de blog yazmak istiyorum hep erteledim birgün başlayacağım inşallah :) Mutuluğunuz bir ömür boyu sürsün :KK16:

teşekkür ederim tatlım... benim de uzun zamandır blog adresim duruyordu elim gitmiyordu yazmaya basladım ufaktan artık... Henüz evimle ilgili çok kapsamlı fotolar paylaşmadım ilerleyen zamanlarda vakit buldukça devam edeceğim

vakit isteyen bir uğraş ama eğlenceli şimdilik sen de başla bir yerden bir merhaba de sonrası geliyor zaten... erteleme bence daha fazla içinde böyle bir istek varsa :KK16:

Bu aralar evde tek eksik oymuş gibi peçeteliğim olmadığını farkettiğimden arayış içindeydim. İnternette biraz gezginlikten sonta şu modelleri beğendim. Bir de bizim oralarda bir züccaciyede gördüğüm model vardı, o da kuşluydu ama bunlarla aynı mıydı hatırlamıyorum. Sizce nasıllar? $1327.jpg $Kus-Figurlu-Eskitme-Pecetelik_3444_1.jpg $634958425050682606.jpg $201291461633_ha32_383961_altin_rengi_kuslu_yatay_metal_pecetelik1.jpg

Kızlar çeyizime ütü almamıştım çünkü servgili babam taa Almanyalarda çalıştığı dönemlerde Philips marka bir ütü almış ve annem çeyizime saklamıştı. İyi hoş ama ben onun deposunu doldurmaktan ütü yapamıyordum :) Morhipoda Deloghni 1880 kazanlı ütümü aldım deneyimlerimi kullandıktan sonra paylaşırım. Kullananlar çok övüyor inşallah memnun kalırım.

$[img][5][1][900x1234].jpg Sürekli su dolum 5 bar buhar ve dakikada 200 grama kadar buhar çıkışı yapabiliyor.

Son düzenleme:
Bu aralar evde tek eksik oymuş gibi peçeteliğim olmadığını farkettiğimden arayış içindeydim. İnternette biraz gezginlikten sonta şu modelleri beğendim. Bir de bizim oralarda bir züccaciyede gördüğüm model vardı, o da kuşluydu ama bunlarla aynı mıydı hatırlamıyorum. Sizce nasıllar?Eki Görüntüle 770822 Eki Görüntüle 770824 Eki Görüntüle 770825 Eki Görüntüle 770826

canım english homeden alabilirsin aynısı beyazı hemde

X