Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım koltuklarınla çok uyumlu hoş olmuşlar. güle güle kullan

Ben de bu halini çok sevdim eskisinden daha güzel olmuş değil mi nedense o yastıklar içime sinmemişti koltukları çok beğensem de :)

Eve fon perde düşünüyorum ama şöyle iç açıcı orjinal birşeye rastlamayı bekliyorum.

aslında eski yastıklar koltuk takımının rengine fazla uyumlu olduğu için hoş durmamış birbirlerini kapamışlar benim düşüncem
fon perde de odaya renk katacak bir renk olsa bütün hava değişir heral de.

Bunlarda eve son aldığım şeyler. Sngerli sabunluk mutfağa en sondaki kırmızı olan, kırmızı 3 yönlü mini rende veeeee çok çok memnun kaldığım bu nedenle bir tane daha almayı tercih ettiğim tupperware duru yağdanlığın kırmızısı :)

Eklentiler

• $73392520_tn50_0.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $80327125_tn50_1.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $8697817087380-500x500.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 52
Mutfağımda yerini alacak olan simfer kırmızı mini fırınım küçük mutfağıma sığacak büyüklükte ve rengi harika :)

canım benim evimde fırın yok ne yazık ki mutfak çok küçük fırın koymaya alan yok mecbur mini fırın aldım bu fırın da 32 litre olduğu için tezgahıma sığabilecek boyutta hem şirin hem de simfer gerçekten kaliteli daha önce kardeşlerimle kaldığım eve de bir boy büyüğünü almıştık memnun kalmıştık. Salonumdaki değişiklikleri ev topiğimde güncelledim baksana kuzum :)) İstanbuldayım bu arada Küçükyalıdayım :)

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 553
Son düzenleme:
senle ben bi ucundayız desene
güle güle kullan cnm zaten cok minnoş duruo çöp kovanlada uyum saglıckkk:))

senle ben bi ucundayız desene
güle güle kullan cnm zaten cok minnoş duruo çöp kovanlada uyum saglıckkk:))

Kuzum resmen farklı şehirler gibi yaa gelse de fırın yemekleri yaparım pasta yaparım çok özeniyorum o kadar kek kalıbı var daha kullanamadım :)

canım çeyizin çok kaliteli senin ya maşallah , tablo da süper

Teşekkür ederim canım inşallah daha güzelleri senin olur. Ben 8 aylık evliyim ve bazı aldığım şeyler beklediğim kadar kali,teli çıkmadı onuda buradaki ilgili bir topiğe yazmıştım. Bu kadar alışverişin sonunda çok iyi bir tecrübe edindim diyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…