Bu da benim çeyizimden örnekler...

Kardeşimin katkılarıyla benim seçimimle çeyizime daha doğrusu artık ev eşyalarıma yeni eklenenler. Çok beğenerek aldım inşallah kazasız belasız teslimatı gerçekleşir.

Bordo lambader, 3 adet dekoratif yastık bisikletliden 2 tane kuşludan bir tane iki tane daha alacağım beğendiğim desen aldığım sitede yoktu ama boyut ve marka olarak aynı ürünü başka siteden alacağım.

labbader bordo ve ayağı ceviz
saat çok renkli ve ahşap tam sevdiğim
Berjerime bir adet yastık
İkili veya üçlü kanepede kullanmak üzere iki adet dekoratif yastık.

canım herşeyin çok güzel. o evli anahtarlığı nerden aldın bende arayorum ama bulamıyorum bir de banyo aksesuraını da beğendim beyaz olan sıvı sabun sweti nerden aldığını yazar mısın

canım herşeyin çok güzel. o evli anahtarlığı nerden aldın bende arayorum ama bulamıyorum bir de banyo aksesuraını da beğendim beyaz olan sıvı sabun sweti nerden aldığını yazar mısın

chic deco life anahtarlığın markası markafoniye falan geliyor netten yazarsan kesin bulursun burda birçok arkadaş aldı o anahtarlıktan. Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)) Banyo takımını da koçtaştan almıştık diye hatırlıyorum markasına eve gidince bakarım çok sade ve güzel ama diş fırçalığı biraz dar :)

Tablo konusunda aceleci olmak istemiyorum ama duvarlar boş ve ben duvarları tablo ve çerçeveyle dolu evleri çok seviyorum.

Son düzenleme:
Canım abajurunu yastıklarını saatini begendim hepsi güzel seçimler.Abajuru yine koyu renk secmişsin :) Tablolardan da en çok pencere gibi olanı begendim daha hoş geldi gözüme

Canım abajurunu yastıklarını saatini begendim hepsi güzel seçimler.Abajuru yine koyu renk secmişsin :) Tablolardan da en çok pencere gibi olanı begendim daha hoş geldi gözüme

Aklımda renkli bir abajurla bu vardı eşimle ortak karar vererek bunu aldık umarım eve gelip kurulunca hepsi güzel duru çok merak ediyorum kargoları beklemekteyim. Bir de mini fırın almayı düşünüyorum hediye çekim var ama statik alsam sorun olur mu kullanmadığım için bilmiyorum ilerde zaten ankastre set alacağım o yüzden uygun bulmuşken alayım diyordum. Bu arada tablolar arasında fransız balkonların olduğu o tabloyu ben de çok beğenmiştim :)

Canım abajur cok guzel rengi de güzel ama daha canlı renk olabilirmiş ama güzel duracagına eminim odanda.Tablo da güzel eger uzunluk ve duvarına uygun geliyorsa.Ben fırınlardan felan anlamam hiç bu konuda sana fikir söylesem seni yanıltmış olurum sen daha iyi bilirsin ev hanımı olarak :) Bu arada önümüzdeki ay beni de istemeye geliyorlar kısmetse,ben de geliyorum peşinden :)

Valla bende en çok o tabloyu begendim

AAne güzel çok sevindim peki yakında nişan falan yapacak mısınız? Çeyiz de hazır zaten ohh damat yaşadı valla :)

AAne güzel çok sevindim peki yakında nişan falan yapacak mısınız? Çeyiz de hazır zaten ohh damat yaşadı valla :)

Canım erkek arkadaşım Silopiye atandı 3 aydan fazla orada gümrükte çalışıyor.önümüzdeki ay izin alıp gelecek tanışma isteme söz olacak.simdilik nişan istemedik güz zamanı Ankara'ya eğitime gelecek 4-5 ay o zaman nişan yaparız dedik

canım hayırlı olsun o kadar hızlı geçiyor ki zaman içinize sinecek şekilde olsun yeter ki bir bakmışsın evliliğe 3 ay kalmış :)) Ben de aldığım lambaderi bunla değiştireceğim Pazartesi aldığım yerden henüz siparişim yola çıkmadı fiyatları da aynı zaten bunu daha çok beğendik.

Şapkası vizon ayakları da eskitme görünümlü.

Eklentiler

• $12rwefdare.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 371
  • $5305b.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 305
  • $5305c.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 298

Değişimi yaptırdım ama ürünlerim çok geç gelecek galiba 25 Nisanı bulur çok merak ediyorum umarım sağ salim elime ulaşırlar

Haklısın canım vakit çok çabuk geçiyor çokta acele etmek istemiyorum yavaş yavaş olsun istiyorum her şey.İnşallah her şey güzel olur :) Bu lambader de güzelmiş güle güle kullan canım.Sen zevkli insansın sana güveniyorum

Canım yatakodama baktın mı birkaç kare ekledim. Ben de sana güveniyorum zevkli ve hesaplı kampanyaları yakalayan arkadaşım

Kızlar yastıklarım da geldi işte böyle :)

Dokuları tıpkı koltuklarım gibi yumuşacık bayıldım çok kaliteliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…