Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım herşeyin çok güzel sağlıkla aşkla kullan.Seninle blendır setmiz aynı ben daha kullanmadım acaba sen memnunmusun şarjlı istiyodm aldımama sonradan yok çabuk bozulur dedi bazıları.sende görünce hemen sorayım dedim.:)şimdiden teşekkürler...

canım herşeyin çok güzel sağlıkla aşkla kullan.Seninle blendır setmiz aynı ben daha kullanmadım acaba sen memnunmusun şarjlı istiyodm aldımama sonradan yok çabuk bozulur dedi bazıları.sende görünce hemen sorayım dedim.:)şimdiden teşekkürler...

canım şarjı çok dayanıklı acayip memnunum kesinlikle öneriyorum bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum iki defa şarj ettim sadece 3 aydır :)

mutlulukla kullanırsın inşallah canım:) çok şık ve hepside çok güzel.Alllah herşeyi gönlüne göre versin:nazar::nazar::nazar::KK16:

Son düzenleme:
sevdamevsimi
herşeyin çok güzel ağız tadıyla mutlulukla kullan

Çok teşekkür ederim :)

eda
mutlulukla kullanırsın inşallah canım:) çok şık ve hepside çok güzel.Alllah herşeyi gönlüne göre versin
Teşekkürler canım Eylülden beri kullanmaktayım inşallah daha güzelleri sizlerin olur en önemlisi sevdiğinizle birlikte kullanırsınız :)

deniiizzz
hepsi çok güzeller iyi günlerde mutlulukla aşkla kullan
Teşekkürler canım inşallah sizlere de nasip olur :KK16::KK16::KK16:

Çeyizlerin çok güzel... Ama en çok gelinliğine ve üstünde duruşuna bayıldım, çok yakışmış... Ömür boyu mutluluklar :KK16::KK16:

Buzdolabı ve bulaşık makinen benim almayı düşündüklerimle aynı... Çamaşır makinemi de Samsung almayı düşünüyorum, kurutma makinesi zaten aldığımdan sadece çamaşır makinesi özellikle Eco bubble teknolojili almak istiyorum. Ancak Samsung'un çamaşır makinesi iyi mi bir fikrim yok :2: Sen memnun musun acaba? Kafam çok karıştı bu çamaşır makinesi konusunda :KK17::KK17: Şu anda benim istediğim çamaşır makinesi kampanyada, bir an evvel karar vermem lazım yani :))

Çeyizlerin çok güzel... Ama en çok gelinliğine ve üstünde duruşuna bayıldım, çok yakışmış... Ömür boyu mutluluklar :KK16::KK16:

Buzdolabı ve bulaşık makinen benim almayı düşündüklerimle aynı... Çamaşır makinemi de Samsung almayı düşünüyorum, kurutma makinesi zaten aldığımdan sadece çamaşır makinesi özellikle Eco bubble teknolojili almak istiyorum. Ancak Samsung'un çamaşır makinesi iyi mi bir fikrim yok :2: Sen memnun musun acaba? Kafam çok karıştı bu çamaşır makinesi konusunda :KK17::KK17: Şu anda benim istediğim çamaşır makinesi kampanyada, bir an evvel karar vermem lazım yani :))

Canım çekinme gayet iyi Samsung ürünleri oldukça memnunum hatta çamaşır makinesi ve buzdolabı ayrı güzel bulaşık makinesi ise diğer markalarınkilerle aynı kalitede. Ev topiğine de yazdım servis ağı gayet geniş ve ilgileniyorlar.

Kızlar bu yastıklara bayıldım ama beğendiğim ölçütlerde iki model tutturamadım farklı farklı ölçütler de hoş olmaz sanki çook kararsızım. Beğendiklerim

$31.jpg $019180BA0164.jpg $019233BA0231.jpg $019234BA0235.jpg $019243BB0236.jpg $019244BB0237.jpg $Apolena Gizemli Yastık 1 Dekoratif Yastık.jpg $183_buyuk_zoom.jpg

X