- 25 Şubat 2011
- 2.687
- 4
harika görünüyor mutlulukla kullanın inş
canım çok teşekkür ederim inşallah daha güzeli sizlerin olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harika görünüyor mutlulukla kullanın inş
favori çeyiz topiğim:)) seviyorum burayı...
Çok teşekkür ederim her zaman beklerim topiğime :) Evimden bazı kareler paylaşacağım kızlar ama ne enerji ne de zaman bulabildim :)
canım herşeyin çok güzel sağlıkla aşkla kullan.Seninle blendır setmiz aynı ben daha kullanmadım acaba sen memnunmusun şarjlı istiyodm aldımama sonradan yok çabuk bozulur dedi bazıları.sende görünce hemen sorayım dedim.:)şimdiden teşekkürler...
sevdamevsimi
herşeyin çok güzel ağız tadıyla mutlulukla kullan
Teşekkürler canım Eylülden beri kullanmaktayım inşallah daha güzelleri sizlerin olur en önemlisi sevdiğinizle birlikte kullanırsınız :)eda
mutlulukla kullanırsın inşallah canım:) çok şık ve hepside çok güzel.Alllah herşeyi gönlüne göre versin
Teşekkürler canım inşallah sizlere de nasip olurdeniiizzz
hepsi çok güzeller iyi günlerde mutlulukla aşkla kullan
Çeyizlerin çok güzel... Ama en çok gelinliğine ve üstünde duruşuna bayıldım, çok yakışmış... Ömür boyu mutluluklar
Buzdolabı ve bulaşık makinen benim almayı düşündüklerimle aynı... Çamaşır makinemi de Samsung almayı düşünüyorum, kurutma makinesi zaten aldığımdan sadece çamaşır makinesi özellikle Eco bubble teknolojili almak istiyorum. Ancak Samsung'un çamaşır makinesi iyi mi bir fikrim yok :2: Sen memnun musun acaba? Kafam çok karıştı bu çamaşır makinesi konusunda Şu anda benim istediğim çamaşır makinesi kampanyada, bir an evvel karar vermem lazım yani :))
Evet iki topiğinden de sordum, sen de ilgilendin çokk saol
Bunları çook begendimmmmmmmmm
Eki Görüntüle 681364 Eki Görüntüle 681365 Eki Görüntüle 681366 Eki Görüntüle 681367