bu da benim aşk hikayem ve galiba sona yaklaştım, evliliğim bitiyor:(

Harbiden 2012 de. Yazılmış nasıl olmuş tekrar hortlamış bu ben anlamadım yazan kişi arayıp tarayıl neden bunu bulmuş ki

Öküzün tekiymiş bence.

yazdiklarinizin hepsini okudum. konusmak tek çözüm sakin bir şekilde bir yıl bulup konuşmaya çalışın. o da onca yasanmisligin hatrına dinler

Millet de okuyup okuyup saf gibi cevaplar yazmis
Millette negzel kafalar varmış eskiden, 1 yıl bir kin uğruna karısının yatağına girmeyen, şiddet uygulayan, çocuklar ile tehdit eden adama maşallah çekmişler, biri kıskanıyonuz demiş fake diyenlere.

Kendini çok ezmişsin onu da çok yüceltmişsin bunu da ona hissettirmişsin. O da artık kendini çok kıymetli görüyor. Bunu da biliyor sen ondan asla gitmiyceksin. Kıskançlık kurıntular flan kapı aynı yere çıkıyor.

Eşine hayran olman kötü birşey değil ama evlilik 2 kişiliktir 2 kişide birbirine eşittir. Sen bu dengeyi kuramamışsın. Orda burda kahrolup ağlıycağına kendini toparla. Onu aşağıya çek dengeleri kurun.

Millette negzel kafalar varmış eskiden, 1 yıl bir kin uğruna karısının yatağına girmeyen, şiddet uygulayan, çocuklar ile tehdit eden adama maşallah çekmişler, biri kıskanıyonuz demiş fake diyenlere.
Senin gocenin de omuz ölçüsüyle beli arasinda ucurumlar olsa sen de maşallah dirdin gisganç

Ne desin nasi asagi ceksin gecekonduların Herkülünü, yürü len senden buyuk Zeus mu var desin, töbe bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…