bu da benim aşk hikayem ve galiba sona yaklaştım, evliliğim bitiyor:(

Ne desin nasi asagi ceksin gecekonduların Herkülünü, yürü len senden buyuk Zeus mu var desin, töbe bismillah
Güzel giyinicek süslencek. Çıkıp arkadaşlarına gitcek vs. Çocukları çıkarcak hayat normalmiş gibi devam edicek. Ordan oraya savurmayacak kendini. Sürekli yenilmiycek. Ağlamaktan helak olmayacak. İnsanın önce kendisine saygısı olmalı. Bu kadar kaptırmıycak kendini.

Bir oyunda bile kimse karşısına sürekli yenilen kolay rakip istemez. Adam sıkılmış. Çünkü sürekli kendini ona bırakmış bi kadın var karşısında.

Afedersiniz eş değilde cariye gibi. Yazısı bile o kadar hayranlıkla dolu ki. Eşini ağrı dağına çıkarırsa olmaz. Yanında tutacak ki anlaşsınlar.

Ablam sen bu senaryoyu okuyup inandin mi cidden

hiç inandırıcı değil ama güzel hikaye film olsa izlenir birde ablasıyla cinsellik konuşuyor tamam ben mutluyum der tamam da ne ayrıntısını anlatıyor da o sırada da eşi duyuyor falan

Millette negzel kafalar varmış eskiden, 1 yıl bir kin uğruna karısının yatağına girmeyen, şiddet uygulayan, çocuklar ile tehdit eden adama maşallah çekmişler, biri kıskanıyonuz demiş fake diyenlere.
Biri de sakın pes etme böyle iyi, akilli koca seni sınamak için böyle davranıyor olabilir vs demiş. Ironi olsa keşke ama ciddi yazmış.
Demek ki insanlara olan güvenimiz yıllar içinde nasıl azalmış, değişen zaman bizleri nasıl değiştirmiş onu görüyoruz. Yoksa 9 sene önce herkes naif, tatlı olacak değil ya

Sınamak ne ya? O kim oluyor da sınıyor? Onu kimler sınasın? Töbe töbe. Eski mesajları yazanların yerine ben utandım burda.

Sınamak ne ya? O kim oluyor da sınıyor? Onu kimler sınasın? Töbe töbe. Eski mesajları yazanların yerine ben utandım burda.
Eee adam mikemmel görmüyor musun tabii sınar güya ben mimarım o amele ailem de istemiyor diye girdi sonra adam çok bilgili, sosyal hayatta görgülü bizim mimar kız da hiç çalışmadığı halde apartmanlarin çizimini yapan ama evde durmaktan olsa gerek kafayı başka şeylere saran kadın çıktı. :))) Kurguda çok hata var aslında da dizilerde hep böyle sırıtmaz aslında.

Ya babasinin bobrekleri iflas etmis, adam ölüo, kimse de yok o bobrek, kendi ailesinden bile uygun donör bulunamiyo, ama kaynanasını sirtinda hastaneye tasiyan bogaz köprülü omuzlu eski komando yeni amele damat pasa, Allahin isine bak ki uygun vericiymis, tabii ki hemen vermeye kalkiyo, hatta karisina kiskanma şifrinti sana da kalbimi viririm beybisi diyo, neyse ki 2 haftada noluyosa kayinpederin 0 i tuketmis böbregi bi anda hayfan gibi calismaya basliyo, tip dunyasi ayaga kalkiyo falan ama olaylar, olaylar, kader aglarini örmeye baslamisti, genc mimarin PSIKOLEJISI maalesef gelmekte olan kabus dolu gunlere hazir degildi. Diri vucutlu kocasi bi anda cakicakti tokadi sakkadak. Bu kadar zirva yesilcamda yok be

o böbrek sahnesi kurtlar vadisinden alıntı

Ahahah sen yazınca anladım Feriştah yenge ya bu

Asgffgdfgbu neydi be derken tarihi gördüm.
Yani yazıldı mı bilmiyorum ama bu hikayeyi yazanın erkek olduğunu düşündüm.

Ay gözümden yaş geldi

Ablam sen bu senaryoyu okuyup inandin mi cidden
Aniiüü eskiymiş bu. Yok cnm ya yakın zamanda böyle bi manzara gördüm. Kadın kocasına tapıyor. Kocada o kadar değil yani. Yok çok yakışıklı herkesin gözü onda flan. Adamda evi terkediyor. Öyle bişey sandım. Kim hortlatmış bu hikayeyi okudım bide uzuuun tren gibi yazmış.

Bu da ders olsun tarihe bakmadan yorum no

Ben de yeni okudum. Her şeyi geçtim yazım yanlışlarından hatalardan gözüm kör oldu ya Ama çok güzel sallamışsınız tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…