Bu da benim Annemlerin evinden goruntuler...

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
363
Fransa
burasi annemlerin evi ben cok seviyorum ,sizler begencekmisiniz bilmem herkesin zevki farklidir her turlu yoruma acigiz :)
1.katta salon,mutfak,merdiven
burasi salon
salon1.jpg

salon2.jpg

salon3h.jpg

salon4r.jpg

salon5a.jpg

salon6.jpg

salon7.jpg

salon8.jpg

salon9.jpg

salon10.jpg

salon13.jpg

salon14p.jpg

salon15.jpg

burasi mutfak
mutfak1.jpg

mutfak2.jpg

mutfak3.jpg

mutfak4.jpg

mutfak5.jpg

mutfak6.jpg

1.merdiven
merdiven1.jpg

merdiven2.jpg

Son düzenleme:
çok hoş cnm...bende bitkiyi çok severim.....yeşillik ayrı bir hava katmış salona...ama bence dağınık olarak değilde bitkileri biraraya koysa onlara özel bi köşe yapsa annen daha hoş olurdu..mutfakta çok hoş...güle güle sağlıkla oturun...(salondaki cam bölmenin arkasında ne var odamı?)

çok hoş cnm...bende bitkiyi çok severim.....yeşillik ayrı bir hava katmış salona...ama bence dağınık olarak değilde bitkileri biraraya koysa onlara özel bi köşe yapsa annen daha hoş olurdu..mutfakta çok hoş...güle güle sağlıkla oturun...(salondaki cam bölmenin arkasında ne var odamı?)

sarmasik var o cok uzun 3. kattan geliyo eger onu dediysen
bide cam bolme derken hangisini dedin anlamadim salonun karsisi bahce
bu arada yorum ixin tesekkur etim canim

çok farklı bi ev ....hani o hep alıştıgımız konsollu yemek odası,gardroplu yatak odaları gibi degil......degişik sade..güle güle otursunlar inşallah

Anam burası kaç kat böyle.:1shok: Bütün T.C'yi alır içine hedelikafadulden

Sempatik daha önce koymuşmuydun salonun resimlerini. Bana sanki koymuştun gibi geldi çünkü ben bu salonun resimlerini hatırlıyorum:sm_confused:

Dejavu oldum kanımca:ecrin_bebek:

Canım çok ferah ve çok rahat bir ev ,dekorasyonunada bayıldım.Sağlıkla sıhhatle ve mutlulukla otursunlar her daim inşallah

çok güzel çok hoş ve farklı bir ev. tam yaşanılası bir ortam.

zevkli hatunmuş annen tebrikler.
sana da teşekkürler bizimle paylaştığın için.

ÇOK FARKLI BıR TARZ ... çok güzel ,rabbim bu evde sağlıkla mutlu günler geçirmek nasip etsin hepinize... :teselli:

sarmasik var o cok uzun 3. kattan geliyo eger onu dediysen
bide cam bolme derken hangisini dedin anlamadim salonun karsisi bahce
bu arada yorum ixin tesekkur etim canim

cnmm beyaz koltukların arkasında cam yokmu sanki bana bölme gibi geldide ama çok şık durmuş o cam koltukların arkasında....bitkilerin hepsini diyorum birtek köşeye koysa daha hoş olur hepsi bi arada...sadece bitki köşesi onu demek istwdim cnm.yoksa ev genel anlamıyla çoook güzel.

Back
X