Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımyerimsenibencanm evin cok hos güle güle otur...
Aslında bazı değişiklikler yaptım resimleri yenilemem lazım..kızının odasına bayıldım güle güle oturun
Çok saol canım yaa ALLAH herkese nasip etsin..zamanının modasına göre çok hoş bir ev, üstelik içinde el emeği çok yoğun.
yatak odan, cibinliğin çok güzel. ellerine sağlık. keşke benim de elimden gelebilse böyle şeyler.
nedense küçüklüğümden beri sevemedim dikme, örme işlerini ama çok imrenirim böyle becerisi olanlara. belki bir kursa yazılırım bir ara belli olmaz..
insan imreniyor böyle şeyler görünce.. :)
eklemeden edemeyeceğim mutfağında çok güzel..
mutlu mesut yaşayın yuvanızda umarım..
Amin canım saolasın.yerimsenibenAllah agzınızın tadını bozmasın bende resin yyollicam kıskandım valla
Teşekkürler canım..evin çok hoş canım mutlu günlerde otur.........
Amin canım.Teşekkürler.canım evin sıcacık.Allahım sağlık,huzur,mutluluk versin.güle güle oturun arkadaşımm
6 senelik olmasına rağmen çok güzel evin var Allah huzuru sağlığı eksik etmesin yuvandan
yatak odandaki çibinliği senmi yapptın canikom bende yapmayı cok istiyorum
yatağına örtütüğün örtüyüde cok beğendim ondan bende düşünüyorum almayı:)) bendede aynı desen küçük halı var yatak odamda büyüğünü de alığ bide bu öertü ile takım yapmak istiyorum :)))
kendinizden bir şeyler kattığınız evinizde huzur içinde yaşamanız dileği ile.
huzurla oturun :)
çok süslü bir evin var...güle güle oturun..
güle güle oturun canım
filizcim cibinliğine bayıldım.yalnız salondaki vitrinin içi çok dolu biraz sadeleştirsen iyi olacak sanki.bide duvarlardaki çiçekler süsler çok göz yoruyor canım.ayrıca mutfaktaki köşe takımın çok hoş.benimde haylim..bir gün büyük bir mutfağım olursa..