• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim 6 senelik evim:))

canm evin cok hos güle güle otur...
Saol canımyerimseniben

kızının odasına bayıldım güle güle oturun
Aslında bazı değişiklikler yaptım resimleri yenilemem lazım..

zamanının modasına göre çok hoş bir ev, üstelik içinde el emeği çok yoğun.
yatak odan, cibinliğin çok güzel. ellerine sağlık. keşke benim de elimden gelebilse böyle şeyler.
nedense küçüklüğümden beri sevemedim dikme, örme işlerini ama çok imrenirim böyle becerisi olanlara. belki bir kursa yazılırım bir ara belli olmaz..
insan imreniyor böyle şeyler görünce.. :)

eklemeden edemeyeceğim mutfağında çok güzel..

mutlu mesut yaşayın yuvanızda umarım..
Çok saol canım yaa ALLAH herkese nasip etsin..

Allah agzınızın tadını bozmasın bende resin yyollicam kıskandım valla
Amin canım saolasın.yerimseniben

2 halımı değiştirdim eklemek istedim:))
foto10013vn4.jpg
foto10014jz0.jpg

foto10015nf7.jpg

6 senelik olmasına rağmen çok güzel evin var Allah huzuru sağlığı eksik etmesin yuvandan

yatak odandaki çibinliği senmi yapptın canikom bende yapmayı cok istiyorum
yatağına örtütüğün örtüyüde cok beğendim onun bende zebra desenli olanını almayı düşünüyorum :)) zebra desenli küçük halı var yatak odamda büyüğünü de alıp bide örtü ile takım yapmak istiyorum :)))

Son düzenleme:
6 senelik olmasına rağmen çok güzel evin var Allah huzuru sağlığı eksik etmesin yuvandan

yatak odandaki çibinliği senmi yapptın canikom bende yapmayı cok istiyorum
yatağına örtütüğün örtüyüde cok beğendim ondan bende düşünüyorum almayı:)) bendede aynı desen küçük halı var yatak odamda büyüğünü de alığ bide bu öertü ile takım yapmak istiyorum :)))

Teşekkür ederim canım amin..Hayır ben yapmadım ama yapmayı düşündüşüm anda çok ucuza bim'den aldım 8 tl ye..:1shok:

filizcim cibinliğine bayıldım.yalnız salondaki vitrinin içi çok dolu biraz sadeleştirsen iyi olacak sanki.bide duvarlardaki çiçekler süsler çok göz yoruyor canım.ayrıca mutfaktaki köşe takımın çok hoş.benimde haylim..bir gün büyük bir mutfağım olursa..

filizcim cibinliğine bayıldım.yalnız salondaki vitrinin içi çok dolu biraz sadeleştirsen iyi olacak sanki.bide duvarlardaki çiçekler süsler çok göz yoruyor canım.ayrıca mutfaktaki köşe takımın çok hoş.benimde haylim..bir gün büyük bir mutfağım olursa..

4 sene önceki evimdi bu.Yenisini resimlemem lazım:)Saol canım.

canım evin gayet şeker görünüyor zevkli ve tertipli bi kadınsın vesselam allah daim etsin huzurunu :) ama bi kaç bişey gözüme takıldı nacizane belirtmek istedim gücenmezsen eğer.... eleştiri olarak algılama sadece öneri... mesela yatak odandan başlayım.. sanırım yerin dar olduğu için komidinleri üst üste koydun..benimde aynı skıntım var naptıysam yerleşmiyor seni çok iyi anlıyorum....ama bence onun üzerindeki çiçek gibi ıvır zıvırları kaldırsanda şöyle zarif bi abajur koysan daha şık durur bence... bilmiyorum belki maddi açıdan düşünmemiş olabilirsin ama abajurlar artık eskisi gibi pahalı değil çok uygun fiyata gayet şık bişey bulabilirsin.... sonra o kaloriferin üzerine örtü örtmüşsün çok itici duruyor onuda kaldır canım olmamış oraya... birde kapıda boncuklu bi sineklik varya, bence onuda kaldır canım çünkü çoookk eskidi onun modası birde dükkanların giriş kapısı gibi bi hava veriyor eve.... vitrinin içinde çok kalabalık bi görüntü var biraz onuda ferahlatsan olur canım.... bunlardı gözüme takılanlar sadece öneri canım yanlış anlama onun dışında evin gayet şeker duruyor... hatta kanepe örtün çok hoş bi hava vermiş...turuncunun uyumu çok güzel olmuş odaya.... zevkle otur canım...

evimin dağınıklığı,bebişimle uğraşmama rağmen dayanamadım çektim.Dağınık ama kusura bakmayın.

Back