- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi LimonReceli
-
Hmm evet reklam yasaktı tabi dimi :)Şimdi reklam yasak olunca banlanırmıyız bilemedim
Şimdi reklam yasak olunca banlanırmıyız bilemedim
Bende her gun kot gıyerım .
Genellıkle Mavi den alıyorum ( renk atması var maalesef o yuzden hep kısa programda sadeece kotlarımı yıkarım )
Diğr hiçbir markaya elimi sürmem . Çünkü aynen dediğin gibi agzı burnu yamuluyor .
Ve dipnot :
Kot pantalolununu 1 2 ayda bir düzgünce katlayıp poşete koyup buzluğa koy 1 gun orda kalsın sonra çıkar ve as kurusun .
Çok faydası oluyor .
Ve renklerının gitmemesı için kısa programlarda yıka mesela benım makınamda kot modu var ben hep onda yıkıyorum 30 dk .
Evet, güzel hacimli spor kumaş pantolonlar da olabilir :)kotta g-star iyi
diğer pantolonlar derken kumaş mı?
Solunca yenilemeye raziyim artık ama kumaşları çok kötü. Giydikten 1 saat sonra yumuşak zayıf bi kota dönüşüyor bircogurenk gitmemesi için tersinden yıkayın kotları.
Evet, güzel hacimli spor kumaş pantolonlar da olabilir :)
Solunca yenilemeye raziyim artık ama kumaşları çok kötü. Giydikten 1 saat sonra yumuşak zayıf bi kota dönüşüyor bircogu
evet kesinlikle katılıyorum hep tayt gibi esnek kumaş kotlar sinir oluyorum yaaaGünaydın arkadaslar,
Önemli bir dert sayılmaz ama burada çok güzel tavsiyeler veren kıymetli arkadaşlar var onun için paylaşmak istedim.
Sabah sabah bi deli oldum. Özel sektör olunca işe kot da giyebiliyoruz. Sabah tüm kotlarımı giyip giyip çıkardım, hepsi gevşek, yumuşak, ağzı burnu bi tarafa kaymış.
Eskiden kotlar taş gibi olurdu, en sarkık bedeni bile toplardı. Şimdi nereye gitsem incecik likralı kotlar var. Eski kotlara veda ettik galiba.
Spor yapıyorum ama bi Ebru Şallı değilim tabiiki. Kot yada diğer spor pantolonlar konusunda tavsiyeniz varsa çok sevinirim.
Marka, model, alisveris sitesi herseye acigim
Şimdiden tesekkurler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?