Bu da bana dert oldu :/

Ahh ahh nerde gencligimin 501'i
Olup biterdik taa o zaman amerikalardan getirdirdik
Ben kot giymiyorum o yuzden yorum yapamayacagim sadece 501'e olan hasretim depresti kot mevzusu gorunce , yazamadan duramadim

Kotlarınız ilk yıkamadan önce soğuk beyaz sirkeli yq da tuzlu suda bekletin rengi sabitler solma olmaz

Bu konudan bende cok muzdaribim hatta bende nerden bulabilirim diye dusunuyordum yorumlari takipteyim.
Mavi denilmis ama maviden aldiklarimda da tüylenme meydana geldi orayi da biraktim.

Lycrali dar olursa topluyo bacaklarida.. dara alisinca bol cok zor oluyo dogrusu:) alisamiosun..

ama tayt gibiler yani bu konuda haklisin..ben kotta cok koyu renk tercih etmiorum.. bacagina bile renk verebilio kac defa yikasan bile.. bu yuzden acik kotlara bakarim genelde. Gerci kiyafettede oyleyimdr. Renk verecegini dudundugum seyin koyu rengini almam.

En son iki tane buz mavisi kot aldim. Tayt gibi cok dar ama lycrali o yuzden rahatsiz etmior beni. Bi dahakine beyaz kotlara bakicam malum onumuz yaz mis gibi.

Ama senin dedigin gibisind hic rastlamadim oyle agzi gozu yamulmadi. Sana sole diim.. 15 yillik kotum vardr dolabimda:) ara sira giydigim bise her gun degil tabii ayni kotu. Birde birsuru beden araliginda pantolon iyi oluyor. Kilo verion alion sirayla hepsini giyiyorsun.
Gerçekten maşallah deyim :)
Soğuk suda yıkıyorum, diz izi yapmasın diye otururken bile dikkat ediyorum, tam oturur şekilde alıyorum ama afedersiniz 3 gün sonra popomdan kaymaya başlıyor :KK70:

En son colinsden aldım. 2-3 defa yıkandı memnunum. Ama likralı model..

Ben bir ara maviden şaşmazdım. Ama bütçe dara düşünce bırakmıştım..
Mavi de kullandım bi dönem, önceleri taş gibiydi. Evde yenilerinden var, onlar da yumuşamış gibi :)
Acaba likralı olduğu için mi gevşiyor diyorum

Gerçekten maşallah deyim :)
Soğuk suda yıkıyorum, diz izi yapmasın diye otururken bile dikkat ediyorum, tam oturur şekilde alıyorum ama afedersiniz 3 gün sonra popomdan kaymaya başlıyor :KK70:
Diz izi herkeste oluo heleki cocuklara cok egilip kalkiyorum filan.. yikayinca gecio geri..

Bazi kot gorunumlu olanlar var.. sade mavi boya kumasi kot olmuyo.. onlardan aliosan olabilir.

Ha buarada ben beli lastikli kotlara bayiliyorum.

Bu konudan bende cok muzdaribim hatta bende nerden bulabilirim diye dusunuyordum yorumlari takipteyim.
Mavi denilmis ama maviden aldiklarimda da tüylenme meydana geldi orayi da biraktim.
Ahh vallahi sabah oturup ağlayacaktım neredeyse :)
Oturup kalkıyorum popomdan düşüyor, paçalar yukarı tırmanıyor :KK70:

malesef hıc bırseyın eskı kalıtesı yok...kıyafet konusunda..okadar para verıp alıyoruz...dogru duzgun dıkıslerı bıle yok

Diz izi herkeste oluo heleki cocuklara cok egilip kalkiyorum filan.. yikayinca gecio geri..

Bazi kot gorunumlu olanlar var.. sade mavi boya kumasi kot olmuyo.. onlardan aliosan olabilir.

Ha buarada ben beli lastikli kotlara bayiliyorum.
bende kılodan o tarz lastıklı sevıyom:)

Bende her gun kot gıyerım .
Genellıkle Mavi den alıyorum ( renk atması var maalesef o yuzden hep kısa programda sadeece kotlarımı yıkarım )
Diğr hiçbir markaya elimi sürmem . Çünkü aynen dediğin gibi agzı burnu yamuluyor .

Ve dipnot :
Kot pantalolununu 1 2 ayda bir düzgünce katlayıp poşete koyup buzluğa koy 1 gun orda kalsın sonra çıkar ve as kurusun .
Çok faydası oluyor .
Ve renklerının gitmemesı için kısa programlarda yıka mesela benım makınamda kot modu var ben hep onda yıkıyorum 30 dk .

Hiç işin gücün yok mu senin ya ,sen anlatırken üşendim :KK53:

Ben mangodan alıyorum. Gayet iyiler. Hatta mango ve maviden aynı gün kot aldım. Maviden aldığımin iç bacak kısmı yırtıldı hep yirtiloyor zaten ondan aldığım. Mangodan aldigim hala iyi durumda daha çok giymeme rağmen.

Levi's. Ergenlikten kalma alışkanlık belki de bilmiyorum ama on yıllık bile pantolonu var evde, sağlam. Geçenlerde de Mavi'den Cindy mom jeans aldım. Kalıbı çok güzel, henüz yamulmadı ama yamulacak biliyorum. Ltb, Colins, Loft iyi değil bence. Benim tecrübelerim bunlar. Birkaç sene önce Koton'un Kate ya da party skinny jeans modellerinden renk renk almıştım. Bordo, lacivert, bej vs. Onlar da sağlam duruyor ama artık Koton'dan alışveriş yapmıyorum çok dandik kumaşlar. Kaliteli mal yok artık genel olarak sanırım.

Mavi de kullandım bi dönem, önceleri taş gibiydi. Evde yenilerinden var, onlar da yumuşamış gibi :)
Acaba likralı olduğu için mi gevşiyor diyorum

Colins çalışanı yaklaşık yüzde 10 genişler demişti. Ne derece doğru bilmem..

Çok eskiden maviden defolu diye ucuza aldığım bir kot vardı. Hakkaten taş gibiydi. Yok yani eski kotlar.. Kumaşların kalitesi düştü sanki..

LTB den memnum olamadım hiç mesela.

İş güçle alakasını anlamadım :deli:
Neresı yordu senı tam olarak ?

Kim dolaba koyup çıkarıp asacak?
Ve kim diğer çamaşırlardan ayırıp başka makine yapacak?
Ben beyazlar renkliler hepsini bir atıyorum hepsi bir anda bitsin diye :deli::KK53:

Kim dolaba koyup çıkarıp asacak?
Ve kim diğer çamaşırlardan ayırıp başka makine yapacak?
Ben beyazlar renkliler hepsini bir atıyorum hepsi bir anda bitsin diye :deli::KK53:

Çalışan bır bayan ve kıl bir eşe sahip oldugum için .
Gömlekleri , eşortmanları , tshırlerı , kotları , kumaş pantalonlarını hepsini ayrı ayrı yıkarım :kusmuk:

Kotları buzluga koymanın çok + sı var dene muhakkak .
Hiçde zor değil poşete koy cuup dolaba yarın al :D ne var bunda bitti gitti :KK14:

Çalışan bır bayan ve kıl bir eşe sahip oldugum için .
Gömlekleri , eşortmanları , tshırlerı , kotları , kumaş pantalonlarını hepsini ayrı ayrı yıkarım :kusmuk:

Kotları buzluga koymanın çok + sı var dene muhakkak .
Hiçde zor değil poşete koy cuup dolaba yarın al :KK70: ne var bunda bitti gitti :KK14:

:oha: Cidden ayrı makine mi yapıyorsun?
Deterjan mı dayanır ona ..?
Allah sabır versin,dert dinlemeden derdim var demiycekmişsin :KK53:

Back
X