- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi LimonReceli
ya çıldıracağım kotu mağazada giyiyorum sıkıntı yok evde yıkayıp giyince ne hikmetse anında 2 beden büyüyor, o kadar haklısınız ki. konuyu takipteyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim, başka bir arkadaş da Mango demiş. Hafta sonu bi bakayım MangoyaBen mangodan alıyorum. Gayet iyiler. Hatta mango ve maviden aynı gün kot aldım. Maviden aldığımin iç bacak kısmı yırtıldı hep yirtiloyor zaten ondan aldığım. Mangodan aldigim hala iyi durumda daha çok giymeme rağmen.
Aynen benim de vallahi, hatta genişler diye daracık alıyorum. 2. Giyiste delleniyorum :))ya çıldıracağım kotu mağazada giyiyorum sıkıntı yok evde yıkayıp giyince ne hikmetse anında 2 beden büyüyor, o kadar haklısınız ki. konuyu takipteyim.
Dondurucuya atmanın ne gibi bi etkisi oluyor bu arada, sertleşiyor mu?Çalışan bır bayan ve kıl bir eşe sahip oldugum için .
Gömlekleri , eşortmanları , tshırlerı , kotları , kumaş pantalonlarını hepsini ayrı ayrı yıkarım
Kotları buzluga koymanın çok + sı var dene muhakkak .
Hiçde zor değil poşete koy cuup dolaba yarın alne var bunda bitti gitti
![]()
Evet hepsi ayrı ayrıCidden ayrı makine mi yapıyorsun?
Deterjan mı dayanır ona ..?
Allah sabır versin,dert dinlemeden derdim var demiycekmişsin![]()
Evet 2 ayda 1 koruyuyorum ve o diz izleri geçiyor .Dondurucuya atmanın ne gibi bi etkisi oluyor bu arada, sertleşiyor mu?
Geç döndüm afedersiniz :)
Cuk oturur şekilde alıyorum aslında. Mavi var, levis var, colins var ama genel olarak aynı sorun var. Kilom da sabittir 58 kg, 170 boy.
Bana mı denk gelmiyor acaba :)
Evet benim de mavi'den aldığım kotların iç bacak kısımları yırtıldı, içim gitti benim de. Senelerdir giydiğim loft marka kot taş gibi mesela, onun da rengi gitti bayaa bi. Mango'dan bir push up model kotum var efsane duruyo üstte, onun da biraz kumaşı kalın.Ben mangodan alıyorum. Gayet iyiler. Hatta mango ve maviden aynı gün kot aldım. Maviden aldığımin iç bacak kısmı yırtıldı hep yirtiloyor zaten ondan aldığım. Mangodan aldigim hala iyi durumda daha çok giymeme rağmen.