Bu da bana dert oldu :/

ya çıldıracağım kotu mağazada giyiyorum sıkıntı yok evde yıkayıp giyince ne hikmetse anında 2 beden büyüyor, o kadar haklısınız ki. konuyu takipteyim.

Ben mangodan alıyorum. Gayet iyiler. Hatta mango ve maviden aynı gün kot aldım. Maviden aldığımin iç bacak kısmı yırtıldı hep yirtiloyor zaten ondan aldığım. Mangodan aldigim hala iyi durumda daha çok giymeme rağmen.
Teşekkür ederim, başka bir arkadaş da Mango demiş. Hafta sonu bi bakayım Mangoya

Çalışan bır bayan ve kıl bir eşe sahip oldugum için .
Gömlekleri , eşortmanları , tshırlerı , kotları , kumaş pantalonlarını hepsini ayrı ayrı yıkarım :kusmuk:

Kotları buzluga koymanın çok + sı var dene muhakkak .
Hiçde zor değil poşete koy cuup dolaba yarın al :KK70: ne var bunda bitti gitti :KK14:
Dondurucuya atmanın ne gibi bi etkisi oluyor bu arada, sertleşiyor mu?

Koyu renk kotu tercih ederim. LTB'den şaşmam .Yakın zamana kadar tüm kotlarım ya boru paça ya da ispanyol paçaydı. (Hafif ispanyol) yerleri süpürdü. Geçen sene internetten Network'un dar paça kotunu aldım. Allahım ne rahat bütünleştim onunla o derece ve artık eski kotlarımı giyemez oldum. Kotlar giydikçe esner ,yıkayınca eski halini alırlar. Kara cuma kampanyası denilen kampanyadan kendime 29 TL'ye bir kot aldım. O da muhteşem çıktı. .İşte herşey de olduğu gibi marka da tercih meselesi.

:oha: Cidden ayrı makine mi yapıyorsun?
Deterjan mı dayanır ona ..?
Allah sabır versin,dert dinlemeden derdim var demiycekmişsin :KK53:
Evet hepsi ayrı ayrı o_O
Hepsinin bir programı var ve çok memnunum aslında.
Renklerı soluyordu kıyafetlerınn artık rsmen solmuyor .
Daha az kırışıyor .
Yıkama sürelerı en uzun 1 saat oluyor .
15 -20 dk bitenlr var .
Hepsine giriştim mi senın normal sürede yıkadııgn kada oluyro sadece makıneyı boşaltıp dolduruyorsun :)

Deterjan konusuda değinme :bicak: :sus:

Geç döndüm afedersiniz :)
Cuk oturur şekilde alıyorum aslında. Mavi var, levis var, colins var ama genel olarak aynı sorun var. Kilom da sabittir 58 kg, 170 boy.
Bana mı denk gelmiyor acaba :)

mavi eskiden hatta fi tarihinde çok iyiydi. levis te öyle.
eski kalitesi yok.
colins i bilmiyorum.
tekrar ediyorum g-star taş gibi ben diz izi yada boya çıkması gibi sorunlar yaşamıyorum.
zara dan almıştım onunda hani oturunca ön ağ kısmı olur ya orası pırtlıyordu öne doğru :)

şu an hafif tombiş olduğum için bir anne mağazası olan M&S in straight kotlarına hastayım.. hem kendini salmıyor, hem renkleri kolay atmıyor.. zayıflayınca Levis'a geçiş yapacaktım ama gömmüş kızlar, kafam karıştı :/

Ben neden hala mavide takıldım kaldım anlamıyorum. Eski kalitesi kesinlikle kalmadı mavinin. Kotları ilk yıkadığım gün bile salıyor kendini. Mango önermiş herkes bende deneyeceğim..

Ben mangodan alıyorum. Gayet iyiler. Hatta mango ve maviden aynı gün kot aldım. Maviden aldığımin iç bacak kısmı yırtıldı hep yirtiloyor zaten ondan aldığım. Mangodan aldigim hala iyi durumda daha çok giymeme rağmen.
Evet benim de mavi'den aldığım kotların iç bacak kısımları yırtıldı, içim gitti benim de. Senelerdir giydiğim loft marka kot taş gibi mesela, onun da rengi gitti bayaa bi. Mango'dan bir push up model kotum var efsane duruyo üstte, onun da biraz kumaşı kalın.

Back
X