Dövme Bu da arkadaşımın hiç düşünmeden yaptırdığı dövmeleri

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

cnm onu dengeleyen bi melek olabilir mesela sırt sırta vermiş biçimde vs. genelde öyle dövmeler daha göze hoş geliyor sadece şeytan var orda mesela ben yolda grsem satanistmi bu derim dövmeye bakarak. o kdr ürkütücü olmamalıı

ewet haklısn tatlım oda cok bos tuhaaf durduqunn farknda aslında seytanın elınden tutan bı melek ekletse yanına cok daha quzl olur ama sekıl bulamıyo eqer bulursanız uyqun bısı paylasırsnz sevnırz teskku ettım :)

bir dövmeciye gidin o bir şekiller çizer ya da gölgelendirmeler yapar daha bir hacim kazandırır dövmeye. ya da aynen onun tipinde bir melek güzel olur

bir dövmeciye gidin o bir şekiller çizer ya da gölgelendirmeler yapar daha bir hacim kazandırır dövmeye. ya da aynen onun tipinde bir melek güzel olur

kesinlikle katılmıyorum şahsen ben bi manyaklık yaptım baykuş dövmemi daha bulmadan evvel taslak verdim bunun üzerinden çalış bana güzel bi sevimli baykuş yap dedim kaporada alıyolar 1 hafta bekledim 50 liram boş gitmişti. baykuşun kare burnunu üçgen yapmış gözünüde yeşile boyamış iki çızıkk atmış ahanda sağa baykuş küfrettim napiyim. paramıda vermeyince oranın önünde konuştum hep en kötü dövmeci falan gelenler geri dödü oh iyi oldu

kalıcı şeyler yaptırmak ilerde pişmanlığa yol açabilir
ve ben cok itici buluyorum

bende fazla katılmıyorum buna cok qereksız sacma sapan seler yapabılıyolar arkdasım kolnda 3tne yıldız vardı bıraz yan duruyodu duzltrımek ıcın qıttı butun kolunu kaplayan ıqrenc bı trıbal calısmıs kız oluyodu sınırden o cok tehlıkleı olur :S

ayy hadi ya=S yokk yok ama benim dediğim öle değil. o kalemle çiziyor mesela şekli önce sen bakıyorsun beğenirsen yapıyor. ya da kapatmak için ideal dövmelerin resimlerini gösteriyor. danışmak bakımından yani yoksa dövmeciye bırak işi demiyorum, hemen tribal dövme yaparlar o zaman zaten işin kolayına kaçarlar.

Of Allahım bu nasıl bir Türkçedir yahuu!!
Özentilikten başka bir şey değil!
W Q..bunlar ne..çok komiksiniz gerçekten..Bunları da mı hızlı yazdınız..??
Her konuda bu şekil yazıyorsunuz gerçekten gözüme çok battığı için uyarıyorum ben KK da daha önce bu şekil yazan birini görmedim!

belki arkadaşın klavyesi Türkçe değildir. k,v,g,... harfleri olmayan bambaşka bir dilin klavyesidir belki de bilgisayarından v, ı, ç, ş, ğ, tek n, tek a, i, r, g, ü ,e, y harfleri düşmüştür, tabi bağlaçların ayrı yazılmasına da engel olan özel bir bilgisayarı vardır, olamaz mı ?

Son düzenleme:
ya tamam özentide kime neye özeniyorlar anlamıyorum ki
biribirlerine özeniyorlar diyeceğim ama o zaman ilk nasıl çıktı bu özenti onu bilmiyorum

polyanna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…