- 28 Haziran 2011
- 114
- 0
- Konu Sahibi tuqce_baysal
Eki Görüntüle 240550 Eki Görüntüle 240551 kızlar seytan olanı begenmıyo yarım gibi dururyo ama sekıl ole ona bıseylerEki Görüntüle 240549 ekletmek ıstıyo ne yapablr yorumlarınızı merak edıo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 240550 Eki Görüntüle 240551 kızlar seytan olanı begenmıyo yarım gibi dururyo ama sekıl ole ona bıseylerEki Görüntüle 240549 ekletmek ıstıyo ne yapablr yorumlarınızı merak edıo
cnm onu dengeleyen bi melek olabilir mesela sırt sırta vermiş biçimde vs. genelde öyle dövmeler daha göze hoş geliyor sadece şeytan var orda mesela ben yolda grsem satanistmi bu derim dövmeye bakarak. o kdr ürkütücü olmamalıı
bir dövmeciye gidin o bir şekiller çizer ya da gölgelendirmeler yapar daha bir hacim kazandırır dövmeye. ya da aynen onun tipinde bir melek güzel olur
bir dövmeciye gidin o bir şekiller çizer ya da gölgelendirmeler yapar daha bir hacim kazandırır dövmeye. ya da aynen onun tipinde bir melek güzel olur
bende fazla katılmıyorum buna cok qereksız sacma sapan seler yapabılıyolar arkdasım kolnda 3tne yıldız vardı bıraz yan duruyodu duzltrımek ıcın qıttı butun kolunu kaplayan ıqrenc bı trıbal calısmıs kız oluyodu sınırden o cok tehlıkleı olur :S
ewet haklısn tatlım oda cok bos tuhaaf durduqunn farknda aslında seytanın elınden tutan bı melek ekletse yanına cok daha quzl olur ama sekıl bulamıyo eqer bulursanız uyqun bısı paylasırsnz sevnırz teskku ettım :)
bende fazla katılmıyorum buna cok qereksız sacma sapan seler yapabılıyolar arkdasım kolnda 3tne yıldız vardı bıraz yan duruyodu duzltrımek ıcın qıttı butun kolunu kaplayan ıqrenc bı trıbal calısmıs kız oluyodu sınırden o cok tehlıkleı olur :S
Of Allahım bu nasıl bir Türkçedir yahuu!!
Özentilikten başka bir şey değil!
W Q..bunlar ne..çok komiksiniz gerçekten..Bunları da mı hızlı yazdınız..??
Her konuda bu şekil yazıyorsunuz gerçekten gözüme çok battığı için uyarıyorum ben KK da daha önce bu şekil yazan birini görmedim!
belki arkadaşın klavyesi Türkçe değildir. k,v,g,... harfleri olmayan bambaşka bir dilin klavyesidir belki de bilgisayarından v, ı, ç, ş, ğ, tek n, tek a, i, r, g, ü ,e, y harfleri düşmüştür, tabi bağlaçların ayrı yazılmasına da engel olan özel bir bilgisayarı vardır, olamaz mı ?