Bu çocuk ne Zaman düzelicek :((

Sadece şeye takıldım uyanmadığı anda hemen sinirlenip bir anda "1 hafta tablet yasak" demek.

Bence bu çok yanlış..ceza yöntemiyle birşeyleri yaptırmaya çalışmak.

Konuşma problemi yaşayan çocuklarda bu tip davranışlar görülebiliyor. Psikiyatriste mutlaka devam edin. Bir de konuşma terapisi aldırabilirseniz çok yararını görürsünüz. Ben konuşma terapistliğindeyim şuan. Yanlış anlamazsanız hangi şehirdesiniz, aynı şehirdeysek karşılıksız ilgilenebilirim oğlunuzla.

Gidiyor zaten oğlum evet çok faydasını gördüm gerçekten ama babası varken çok zor bir çocuk

Sadece şeye takıldım uyanmadığı anda hemen sinirlenip bir anda "1 hafta tablet yasak" demek.

Bence bu çok yanlış..ceza yöntemiyle birşeyleri yaptırmaya çalışmak.
Evet çok haklısınız ama sinirlenince sağlıklı düşünemiyorum okadar bunalmıştımki okadar trafik çektik ve eve gidiyoruz deyince eşim bunu söyledim çok haklısınız ama

Gidiyor zaten oğlum evet çok faydasını gördüm gerçekten ama babası varken çok zor bir çocuk
Babası tarafından şımartıldığı içindir. Psikiyarist yönlendirir sizi o konuda da. Sağlıcakla büyütün oğlunuzu

Evet çok haklısınız ama sinirlenince sağlıklı düşünemiyorum okadar bunalmıştımki okadar trafik çektik ve eve gidiyoruz deyince eşim bunu söyledim çok haklısınız ama
Yargılamak için yazmadım inanın sizi anlayabiliyorum,gerçekten zor..insanız sonuçta,evladımızda olsa tahammül sınırımız bir noktada tıkanıyor.. Bence sizde uzman yardımı alın..

Yargılamak için yazmadım inanın sizi anlayabiliyorum,gerçekten zor..insanız sonuçta,evladımızda olsa tahammül sınırımız bir noktada tıkanıyor.. Bence sizde uzman yardımı alın..
Yanlış anlamadım çok teşekkürler evet başladık zaten aslında okadar çok yaptığımız hata varmışki ama genelde babasının yanında beni üzüyor tekken çok uslu

Ya siz vaktim yok okuyamam diyorsanız zaten yardımcı değil eleştiriye gelmişsiniz gidin Ozaman Cvp yazmayın zaten sağ olsun buradaki bayanlar yardımcı oldular mesajlarımı okumadan Nasıl Cvp verebiliyorsunuzki size sormucam ne yapmam gerektiğini yardımcı olmuyorsunuz bari burda gerilimde yaratmayın gidin başkasına laf atın

Ah malesef eşim evdeydi birkaç gündür huyu değişti çocuğun ama anlatamıyorum babasına
Ay o çok zor bi durum. Allah size yatdım etsin. Benim kuzenimin 2 küçük oğlu var. Kuzenimin eşi yani babaları büyük olanı çok şımartıyor, çocuk kardeşinin üstüne çıkıp çiğniyormuş bile kızcağız hangisiyle ilgileneceğiniöşaştığı gibi bir de büyük olanı babanın şımartmasıyla uğraşıyor. Ama sizinki o kadar değil tabii. Umarım tecrübeli hanımlar yardımcı olacaktır size. Babayla bir konuşun bu konuyu diyeceğim ama kim bilir ne kadar konuşmuşsunuzdur. Kolaylıklar diliyorum size

Prozac bi cesit antidepresan, ben anksiyete ve panik atak sorunu icin kullaniyorum ve etki etmesi 2-3 hafta filan suruyor. Canim yanlis anlama bunu bi arkadasim yasadigi icin soyluyorum onun cocugunda bi cesit otizm varmis ve doktor doktor gezmisler nesi var diye sonucunda cocuk otizmli oldugu ortaya cikmis. Oglunun insanlarla ve sizinle olan iletisimi nasil? cok icine kapanan bi cocuk ise iyice bi arastirin bu konuyu derim. Arkadasimi hep okuldan ariyorlarmis oglun boyle soyle diye iste 9 yasinda belli oldu cocugun sorunu.

Çok teşekkürler ya ben 2.ciyi düşünemiyorum bu çocuk onu gerbertir evde kediyi bile koskanıyo kediyimi seviyosun benimi diyo

Aaa gerçektenmi ya konuşuyor dışarıda ama ilk baş çekiniyor. ama otizmin çeşidi var.bana göre dikkat dağınıklığı var o çok yoruyor sanırım özel eğitime gidiyor konuşması için oradaki öğretmenler oğlunuz en iyi aralarında diyor .bu ilacı ilk baş korktum vermedim herkese sordum öğrermenide kullan dedi bakalım bi dahaki ay yine gidicem dikkat dağınıklığı içinde birşey verebilir

Canim inan korkutmak icin soylemedim onun ogluda simdi 17 yasinda ozel bi egitim merkezinde okuyor ama sosyal alanda baya duzelme olmus haftada bir iki gun okul araciliyla calisiyormus bir kafede ve cok duzelme var diyor. onun dedigi kadariylada dikkat bozuklugu icin yillarca ilac kullanmislar. Onun oglu gayet bilincli hani ilac kullanip kullanmamak istedigini kendi belirliyor eger dikkat sorunu yasiyorsa o zaman basliyor diyor. evet canim degisik cesitleri var otizmin. toplum olarak aklimiza hep konusmayan dunyadan kopuk cocuklar geliyor ama oyle degil. Kendi icine kapanik ve iletisim sorunu olan cocuklari daha cok arastiriyorlar. Allah yardimcin olsun bide cok aktif bi cocuk anladigim kadariyla.

bazi cocuklar inat,kaprisli olabiliyor.
tek cocuk zaten biraz fazla da pohpohlaniyor.
sizi kirmak istemem annesisiz ve evladiniz ,aileniz icin endiselisiniz ama kucucuk bir cocuga prozac ..... bide aktif dikkatsiz bir cocuk diyorsunuz.dr onada ayri bir ilac yazar ve cocuk duygusuz,tepkisiz,istahsiz,uykusuz bir robota donusur.ha bu arada sakin ,dikkatli ,komutalan bir cocuk olur ama cocuga yazik olur.bence kurallar koyup kurallarinizin arkasinda durun,enerjiyi artirici gidalari azaltin hatta katki maddeli hazir besinleri hayatinizdan cikarin yeter.
dr lsr bu devirde cocuklara boyle ilaclar vermeye bayiliyorlar ama yapmayin.siz bir antidepresan alarak sakinlesirseniz cocuk sakinlesicek emin olun.esinizde dur demesi gereken yerde dur derse cocuk zamanla duzelicektir

Gerilen sizsiniz eleştirilmeye tahammül edilemeyen de sizsiniz
Bence sizde bu konuda destek alın
Hatalarınızı kabul edin insanlara düzgün cevaplar vermeye çalışın aynı şekilde çocuğunuzu da yetişkin gibi görmekten vazgeçin
zorla uykudan uyandırılmış bir çocuk pizzacıda neden ağlar diye dertlenen sizsiniz bizde yardımcı olalım dedik
Tavrınız tarzınız hiç hoş değil sağa sola hırlayarak ne haklı olursunuz ne de sorunu çözersiniz

Siz kimsenizde benim ne tarzımı eleştiriyorsunuz lütfen artık yazmayın gidin Cvp verme şeklinizdende ben ne türde bir insan olduğunuzu çözüyorum.ben sizin gibi birinden zaten tavsiye almam

Eğer siz doktorlar için böyle düşğnürseniz tedaviyi reddetmiş olursunuz.verdiğim zehir değil ben Onuda sosyal fobisi olduğu için aldım.araştıştırın sosyal fobinin ne olduğunu öyle kötü ediyorki.ben öğretmeniylede konuştum oğlumu tanıyor benim sorunum hareketlilik değil olmadık zamanlarda olmadık şeyler yapıyor.ve biz ona yapma dediğimizde dur dediğimizde daha çok zarar veriyoruz çünkü bu tür hastalar çok kırılgan oluyor tedaviyi reddedersem ileride başka problemler karşıma çıkıcak.benim verdiğim bitkisel bir ilaç ve çok az veriyorum.oğlumun yaşadığı problemler ona çok zarar veriyor ben robot istemiyorum ama devamlı üzülen ağlayan bir çocuk normal değil bunu avm dede yapıyor.mesela güvenlikten geçiyorum hayır geçmiceksin diyor anlatıyorum izah ediyorum yine aynı şeyi yapıyor bağırıp ağlıyor.orda yaşanan gerilim çocuğa daha çok zarar veriyor ben bu problemleri 2yaşından beri yaşıyorum ve okuldada problemler yaşıyor doktorun söylediği tavsiye ettiği birşeyi ben başkalarına göre vermemektik yapamam denerim olmazsa başka doktora giderim verdiği çok ağır birşey değil araştırdım

Panik atak hastasıyım 9 yıldır prozac benim bildiğim en ağır antidepresan, doktorlar yetişkinlerde dshi ona gelene kadar bir dolu başka ilaç deniyor, bu bir skala ise prozac en sonda

Yok korkutmadın teşekkürederim evet aktif ama o beni yormuyor beni yoran olmadık yerde olmadık şeyler yapmak.ben dün şunu gördüm eşim 1haftadır evde ve çocuk inanılmaz değişti.o yokken kuzu çünkü ben kararlıyım ama sosyal fobisi var utanıyor ben yapamıyorum demeleride çok kendine güvensiz ve ileride çok kötü hissedicek kendini onu biliyorum.dikkat eksikliği içinde ilaç verirse alacam.neden almıyım diyorum çünkü ben kendimden biliyorum ya bir kitaba 3ay çalıştım adapte olamıyorum kafamdan birşeyler geçiyor derse adapte olmak 5dk kamı alıyor.keşke annemde deseymiş bu çocuk neden başarısız diyede belki ünğversiteyi bitirirdim.bir insan başarısızsa bence vardır bir problem.ilacı kullanmayıp çocuk mutsuz başarısız olucağına çözümü bulup gerekli görüyorlarsa ilaç veririm tedavi olur oda rahatlar onu Mutlu gördüğümde bende.burda yazanlar sanıyorki sadece pizzacıda öyle ya birikim bunlar.size çok teşekkür ederim doktoruna gidicez 1ay sonra bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…