Bence daha çok uyutuyorlar büyük ihtimalle .Gündüz anane babanne bakıyor ve 12 -2 arası uyuyor sadece
Çok doğru. Mükemmel anneler her yerde, şaşırmamak lazım.Insanlar başından geçip gidince o dönemlerini cabuk unutuyorlar hiç şikayet etmeyin ben artık şikayet etmiyorum çünkü bana uzaylı gibi bakıyorlar insanlar hep kendini en iyi gösterme hastalığına yakalanmışlar bence en iyi en doğru onlar biz kötü anneyiz cunku
Boşanınca herşey düzelecek mi? İşe gittiğinde çocuğa kim bakıyor?Emzirmeyi birakali 3 ay oldu.Valla hep 6 aylık olsun düzelir yaşına girsin düzelir dediler ama hala aynı ya beni öldürecek ya boşanacağız
Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Şeker veya şekerli gıdalar veriyor musunuz çocuğa eğer veriyorsanız kesin direktHanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Alerji ilacini uyusun diye icirmekBir de sipr..tin diye bir alerji ilacı var.Annem küçükken bizlere içirirmiş hem iştahımız artsın hem de uykumuz gelsin diye.Ben de çocuğuma çok sık olmamakla birlikte mesela beş altı gün vs.. akşam yatarken kullandım.Siz de bu şekilde o ilacı kullanabilirsiniz.İnanın ilaç tavsiyesi vermem ama bu ilacın hiç bir zararı yok deneyin farkı göreceksiniz.
Azı dişleri çıktı mı? Genelde gece rahatsız ederler çıkarken, uykusu kaçabilir normaldir. Biz de yerde şişme yatakta yatıyoruz. Oğlum oyuna doyunca bir köşede sızıp kalıyor. Dişlerini rahatlatacak bir şeyler yapıp yatın. O da bir müddet sonra yanınıza kıvrılırYok valla hiç oynamıyoruz tam tersine uykusuz uykusuz oturuyoruz
Bilmeden yorum yapmayın bi zahmet.Bi yerimizden sallamıyoruz. Kadın eşimle boşanma aşamasına geldik çocuğun uykusuzluğu yüzünden yazmış biz de bizzat yaşadığımız tecrübe edindiğimiz bir ilacı öneriyoruz!Alerji ilacini uyusun diye icirmek
Birde bir zararirin olmadığını savunmak
Yahu bunun doğal yolları da var. Rezene anason karıştırıp icirebilir vs.Bilmeden yorum yapmayın bi zahmet.Bi yerimizden sallamıyoruz. Kadın eşimle boşanma aşamasına geldik çocuğun uykusuzluğu yüzünden yazmış biz de bizzat yaşadığımız tecrübe edindiğimiz bir ilacı öneriyoruz!
Size guzell seyler soyleyebilseydim keske malesef cocugun huyunu biz secemiyoruz.bende cok zor zamanlar yasadim.hayattan sogumustum misafirlige dahi gitmek istemiyodum.daha 1 saat oturmadan oyle bi aglardi ki sanirsin etinden et kopariyorlar.yani sizi iyi anliyoruDeme bunu
Bu ilacı tavsiye eden de doktor yani kendi kendimize araştırıp bulmadık,tabiki kişilerin özgür iradesi zaten ben de lıkır lıkır içsin aylarca kullansın yazmadım bir hafta bir denesin bakalım ve ayrıca iştahı arttıran zararı olmayan bir ilaç.Hangi çocuk anasonla rezene çayını içirebiliyomus bakalım söyleyin de bilelim.Çocuklara yemek zor yediriyoruz bide rezeneyle anason çayı mı içecekler. Tabiki ben herkese genel bir tavsiye vermiyorum bu ilaç tavsiyem buraya çaresizce konu açan konu sahibi içindir.Yahu bunun doğal yolları da var. Rezene anason karıştırıp icirebilir vs.
Alerji ilacı çocuk uyusun diye kullanılmaz benim kızımın alerjisi var onda bile dr 1 ölçeği geçmeyin atak kesilene kadar devam edin sonra kesin dedi.
Kaldı ki siz keyfi veriyorsunuz.
Hadi bi gece verdi uyudu diyelim obur gecede obur gecede nereye kadar ?
1.5 yasinda çocuğa uyusun diye alerji ilaci tavsiye edilmez hanfendi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?