Uzatma sen de yahu kadin zaten bu kadar dertli olmasa buraya yazmaz.zor durumdayim duyarli olmaniz degil beklentim yardimci olun demis kadin hala uzatiyorsun yahu.Kasılacagını bile bile yazmış gibisin.
Neyse.
Mümkünse bi süre işinizi bırakmanızda fayda var.
Kim neyi uzatmış iyimisin ? İlk sayfalarda yorumumu yazdım olmuş 35 sayfa dahada yazmadım. Yorum yapmak için yapmayın.Diger yorumlarımıda okusaydın senden daha yapıcı yorum yaptıgımı görürdün.Uzatma sen de yahu kadin zaten bu kadar dertli olmasa buraya yazmaz.zor durumdayim duyarli olmaniz degil beklentim yardimci olun demis kadin hala uzatiyorsun yahu.
Esini bosaya bilirsinde , cocugunu omru billah bosayamazsin. Bunuda boyle bil.Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Aynen öyle çocuktan çocuğa fark var bazı çocuk a hicbirsey fayda etmiyorTüm yazilanlardan cikarimim şu huylu bebek var huysuz bebek var.Allah hepsine sağlık versin. Sağlıklı olsun da uyumasin ne yapalım. Bugünümüze sukur
Gel sen tweety im gerilme ban yeme :) biz geyige gidekKim neyi uzatmış iyimisin ? İlk sayfalarda yorumumu yazdım olmuş 35 sayfa dahada yazmadım. Yorum yapmak için yapmayın.Diger yorumlarımıda okusaydın senden daha yapıcı yorum yaptıgımı görürdün.
Varsa fikriniz konu sahibine sunun başkalarına degil.
Benim cahil olup olmadığıma sen mi karar veriyorsun?Sende Kk nın yüzde 70 i gibi ya akademisyen yada ögretmensindir kesinKonusmalarinizdan cahil bir tıp olduğunuzu çıkarabiliyorum o yüzden uğraşmaya degmez
Bende aynı dertten muzdaribim ama benim bebeğim henüz 3 aylık uyku sorunu huysuzluk hiç bitmiyor süreklı kucak istiyor tabi çıldırdıgım anlar oluyor asabi bir insanım ilk tecrübem.. ama aramızda ki fark şu benim eşim sürekli ilgileniyor mesela gece uyumazsa benim uyumama müsade ediyor ben sadece uyandığında uyanıp karnını doyuruyorum gündüzleri ev işim varsa eşimden yardım istiyorum yemekse yemek temizlikse temizlik her konuda desteğini görüyorum. Ve asla bebeğime olan ilgimi sevgimi öfkemi sorgulayıp benimle ikili tartışmaya girmez anlamaya çalışır. Kendinizden çok eşinizde problem annelik çok zor ben çalışmadığım halde yetişemediği şeyler oluyor.Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Konuyu benim kocam şöyle iyi böyle fedakar a bağlamak sizi psikolojik olarak rahatlatıyor sanırım ama konu sahibine bir faydası olmayacağı gibi zararı var. Yani konu sahibine ne sizin kocanizin yardimseverliginden. Hatta bize ne..Bende aynı dertten muzdaribim ama benim bebeğim henüz 3 aylık uyku sorunu huysuzluk hiç bitmiyor süreklı kucak istiyor tabi çıldırdıgım anlar oluyor asabi bir insanım ilk tecrübem.. ama aramızda ki fark şu benim eşim sürekli ilgileniyor mesela gece uyumazsa benim uyumama müsade ediyor ben sadece uyandığında uyanıp karnını doyuruyorum gündüzleri ev işim varsa eşimden yardım istiyorum yemekse yemek temizlikse temizlik her konuda desteğini görüyorum. Ve asla bebeğime olan ilgimi sevgimi öfkemi sorgulayıp benimle ikili tartışmaya girmez anlamaya çalışır. Kendinizden çok eşinizde problem annelik çok zor ben çalışmadığım halde yetişemediği şeyler oluyor.
Anlaşılan yarana bastım istemeden. Tatlım burda kendini kötü hisseden bir anne var ve kötü hissetmesi gereken kendisi değil. Tabi ki eşimi övmek için yazmıyorum sadece böyle durumlarda eşlere de fazlasıyla görev düştüğünü vurgulamak istedim... amacım kimseyi üzmek değil.Konuyu benim kocam şöyle iyi böyle fedakar a bağlamak sizi psikolojik olarak rahatlatıyor sanırım ama konu sahibine bir faydası olmayacağı gibi zararı var. Yani konu sahibine ne sizin kocanizin yardimseverliginden. Hatta bize ne..
Anlaşılan yarana bastım istemeden
Rahat ol tatlım.yaram da yok basıldığı da yok. Senin yorumunun konu sahibine bir hayrı da yok. Uyucam musadenle. Ii gecelerAnlaşılan yarana bastım istemeden. Tatlım burda kendini kötü hisseden bir anne var ve kötü hissetmesi gereken kendisi değil. Tabi ki eşimi övmek için yazmıyorum sadece böyle durumlarda eşlere de fazlasıyla görev düştüğünü vurgulamak istedim... amacım kimseyi üzmek değil.
Düşüncenize saygı duyarım... yanlış anlaşılmış olabilirim.bunu yazana kadar, konu sahibinin eşine dikkat çekmek istediğini düşünmüştüm ama resmen kocanı övmüşsün. Bu konu için gereksiz cümleler sarfetmişsin.
Sana cevap vermeden Önce profiline göz atsaydım muhattap dahi olmazdım. Daha önce verdiğiniz cevaplar kişiliğinizi yansıtıyor sanırım sizden çok EGO’nuz konuşuyor...Rahat ol tatlım.yaram da yok basıldığı da yok. Senin yorumunun konu sahibine bir hayrı da yok. Uyucam musadenle. Ii geceler
:))Aynı şeyi yıllar önce ben yaptım film delisiValla bir şey söyleyeyim memeye bağımlı çocuk tamamen kolaylık.
İlk bebegim hiç emmedi.
Bu sebeple susturulabilme olanağı yoktu.
Hep ayaktaydım ve gezmedigim an ciyak ciyak ağlardı.
Gerçi hala öyle.
Kucuk bebegim emiyor ve bebek emzirirken anne dinleniyor, en azından totosu yer görüyor.
Bende alışkanlık olmuş bebeği emzirirken çorba yapıyorum, makine boşaltıyorum ya da yemek yiyorum.
O kadar çocukla iş yapmaya alışmışım ki oturmayı bünye almıyor.
Çevre meselesine gelince çok haklısınız ama ben hep aksini yaptım.
Toplam 2 saat olacak olan uykumdan feragat edip misafirlerimi çeşit çeşit ikramlarla, bir gece önceden yaptigim maşalı saçımla, parıl parıl parildayan evimle ağırladım.
Onlar çaresizlik görmeye geldi ama utanç içinde ayrıldılar kapımdan.
Zaten bu kadar zor hayatları olan kadınlara kendini ağırlatmak başlı başına düşmanlıktır bana göre ve düşmana koz verilmez.
Anlaşılan yarana bastım istemeden. Tatlım burda kendini kötü hisseden bir anne var ve kötü hissetmesi gereken kendisi değil. Tabi ki eşimi övmek için yazmıyorum sadece böyle durumlarda eşlere de fazlasıyla görev düştüğünü vurgulamak istedim... amacım kimseyi üzmek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?