1.5 yaşında 19.5 kg muBenimki 19.5 kilo :)
Boy da 121 cm. Âman abur cuburla kilolu olacaklarına zayıf olsunlar.
Ya ben ona baglıyorum annem babam uzun kardeşlerim iyi ama ben
1.5 yaşında 19.5 kg mu
Bizdede öyle ben kime çektim bilmemBenim annem babam hatta sulalem iri. Annemin babannesi minyonmus ceke ceke ona cekmisim
Daha önce soranlar olmuş ama cevabınızı göremedim. Çocuğun aşıları yapılırken sağlık ocağında bile ölçümler yapılıyor, çocuğun boy, kilo ve baş çevresine daha önce bakılmadı mı? Eğer uzman doktora gidecekseniz mutlaka bu değerleri isteyin. Benim çocuğum da yaşıtlarına göre küçük ve endokrin takibinde o yüzden yazmak istedim.Merhabalar yegenim var 1.5 yasinda ve 70 cm boyunda doktirlar ablama boyu cok cok kisa demis sasrmislar baya ablam da agliyor sabahtan beri nolur biseyler soleyin nasil uzar boyu ne yapmamiz lazim gerrkli kalsiyum aliyor gun icinde sut peynir yogurt kefir bunlari tuketiyor.
5-6 yaşına gelince baskete başlatın. benm kardeşimde kısaydı ta ki ergenliğe girene kadar ergenlikte uzadı şimdi benden uzun benden 8.5 yaş küçük çocukMerhabalar yegenim var 1.5 yasinda ve 70 cm boyunda doktirlar ablama boyu cok cok kisa demis sasrmislar baya ablam da agliyor sabahtan beri nolur biseyler soleyin nasil uzar boyu ne yapmamiz lazim gerrkli kalsiyum aliyor gun icinde sut peynir yogurt kefir bunlari tuketiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?