Bu çıkanlar nedir??

S

sessizyel

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi sessizyel
Merhabalar..

kızlar benim sorunum sivilce.. yani ben öyle sanıyorum. bu ikisi birbiri ile alakalı mı bilmiyorum ama kasıklarımda sivilce oluştu. daha doğrusu epilasyondan sonra sağ kasığımda minik bir sivilce çıkmıştı onu sıktım ve büyüdü. sivilcenin altında bir kütle oluştu ve biraz uzun süre kaldı ancak sıkıp içindeki iltihabı tamamen boşalttığımda yok oldu. aynı şekilde aynı asığımda 2 sivilce daha çıktı. içlerinde sert kütleler var, uçları yok.(dışa çıkık değilller bakınca hiç şişlik yok sertlik içte) uçları oluştuğunda ve sıkıp tümü ile boşalttığımda yok oluyorlar.(o zaman içte sertlik de kalmıyor eskiye dönüyor) sol kasığımda da bi tane çıktı (yine ilk önce küçüktü sonra ben sıktım büyüdü kitleleşti sonra tümü ile sıkabildiğimde yok oldu) sizce bu bir hastalık belirtisi misir yoksa alelade sivilceler midir?

bir de beni asıl endişelendiren sol göğüsüm.. ağustos ayında sol meme ucumda acıma vardı. sonra ne oldu diye bakarken banyodan sonra (hehalde deri yumuşamıştı)iltihap çıktı içinden ama ben içeride sivilce oluşmuş gibi hissettim.hafif sertlik vardı diğerine göre ve 1 2 güne de geçti ama bu sürede diğer göğüsümden de şeffaf akıntı geldi. (adetin 3. günüydü herhalde normalmiş o zamanlar) ancak dün yine aynı şey oldu=( yine aynı rahatsızlığı hissettim ve yine çok az (yani bir sivilceden çıkabilecekten fazla değil) iltihap çıktı o kadar hatta geçen seferkinden de azdı. şimdi acısı ve sertliği düne göre az. ama diğer göğüs ucum da biraz acıyordu adet olmama rağme. başına hiç buna benzer şeyler gelen oldu mu? normalde göğüs ucunda sivilce çıkar mı?(dışarıdan gözükmüyor ama) bu ayın sonuna kadar hiç boş vaktim yok ve doktora gidemiyorum o yüzden belki siz bir fikir vereiblirsiniz diye umdum=( :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

• Konu Sahibi sessizyel
Kimse yok mu bana yardım edece, fikrini söyleyecek??? :çok üzgünüm: :sm_confused:

• Konu Sahibi sessizyel
Canim sivilcelerini sikmak hic iyi bir fikir deyil siktikca, derinin altindan iltahaplari yayiyorsun, bu yüzden sivilceler bikac gün sonra hemen eski sivilcenin yanlarinda olusuyor, hemde böyle sika sika bigün cok büyük bir sivilce olusturursun ve bununda izi kalir.
Cildin cok hassas ve epilasyona uygun olmadigi icin bunu yapmamani öneririm, baska yöntemleri dene derim.

Memelerindede cikmis, memelerin derisi yumusak oldugu icin sivilceyi göremessin yani sertligini hisetmemissin, onlarda sivilcedir tahminim.

Canim böyle sikmakla ugrasma derim bi cilt doktoruna git o daha genis bilgi verir.

ve mümkün oldugunca stress den uzak dur, yagli yiyecekler ve eti az ye daha önemlisi sucuk salam gibi seylerden uzak dur, genital bölge icin de ph si vucuduna uygun olandan al sabun filan kullanma, cünki sabun deri tabakasindaki koruyucuyu öldürdügü icin bakterilerin cilde girmesi kolaylasiyor, doktoruna yada eczaneye sor

Gecmis olsun canim öptümŞeniz

• Konu Sahibi sessizyel
Canım hiç sorma aynı dertten bendede var benimkide kasıklarımda cıkıyor genelde.fırsat bulup gidemiyorum doktora.yaradır sivilcedir cok severim öyle şeyleri:dance: cok fazla oynarım ben oynadıkca onlar azıyor.ama gercekten stresle alakalı cogunlukla.bakalım kısmet olursa bu hafta gidecem doktora eger neden oluştugunu falan söylerse sanada söylerim. :1hug:

• Konu Sahibi sessizyel
canım kasığındaki sivilceler epilasyona bağlı olarak kıl dönmesi ve benzeri sebepten oluşmuş olabilir..ama göğsündeki akıntı açıkcası sivilceden oluşabilecek bişey olduğunu sanmıyorum bence kesinlikle bi doktora görünmelisin

• Konu Sahibi sessizyel
benim de cok afedersiniz popo kisminda oturdugumuz yerde sivilce tarzinda seyler cikiyor nedeni ne acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…