Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu boya saçı nasıl bu renge çevirir??
peruk gibi demekti o kelimenin anlamı ,yani sana bişey demedim bariz sentetik peruk rengi demek istedim yalnış anladın..yani ilk rengi daha güzel beğenmedim bu rengi ..
8 ay oldu boyayalı hala akmadı en kötü yanı da bu.Ne yapayım ben şimdi olan oldu zaten.Siyaha boyasam mı? dedim baktım bazı topiclerde bahsedilmiş bundanSakın yapma yıpratırsın rengi çok zor açılır vb.önerilerde bulunulmuş arkadaşlara.Gel de işin içinden çık.Sevmiyorum ben sarı ya da açık renkte saçları:S
canım boyayı saçında çok beklettiysen açılması normaldir.(yarım saatten fazla) çünkü boya etkisini yarım saat boyunca gösterir.ama içersine kattığımız oksidan sütü ise saçımız yıkanana kadar etkisini gösterir ve açabildiği kadar açar. bu sebeple boyayı saçında yarım saatten fazla tutmamalısın.
canım aynı şey benimde başıma gelmişti.doğal saçlarda ne yazıkki böyle açık oluyor.sanırım seninde saçın boyasızdı.şimdi bunun üstüne koyu kestane boyarsan eski haline dönersin.artık boyalı bir saçın var çünkü koyu çıkıcak yeni renk.eğer sarıya dönmem sevmem diyorsan siyaha da boyamadın bir mahsuru yok bence.siyah dönülmez olduğu için kötü derler.ama eğer sen doğal saçlarınla dolanıcaksan bir süre daha boya siyaha gitsin ozman ellemezsin dipten kendi saçın gelir uzar gider boyalarında:)
nasl olur yaa bende bir salaklık edip güzelim siyah saçımı açık kestane rengine boyadım 2hafta sonra kapiçino rengine boyadım ve şimdi siyah olmak için saçımı koyu kestaneye boyamak istiyordum ne yapsam şimdi yaa