Saç Rengi ve Saç Boyama Bu boya saçı nasıl bu renge çevirir??

shekerkizcandy

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
5.561
5
356
İstanbul
Kızlar saç rengim koyuydu.Annem saçlarını yıllardır koyu kestane rengine boyar ben de boyayayım dedim ve sonuç bir hayal kırıklığı.Boyama dışında herhangi bir işlem yapmadım neden rengi açıldı bunun ya eski saçımı geri istiyorum.Ne yapmalıyım ben?mafoldumben

Eklentiler

• $koyu renk.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 83
  • $acık renk.JPG
    63 KB · Görüntüleme: 122
Koyu kestane saçının renginimi açtı...ınanmıyorum nasıl olur koyu kestane çok koyu bir renk oluyo diye biliyodum ben...:bbo:

Evet canım ben anlamadım nasıl oldu bu?Bilinen markalardan birini kullandım annemde kullanıyor ben de başka bir etki mi yaptı acaba?Neden boyadım ki güzelim saçlarımı offfffffff???

çok şaşırdım ,koyu kestane siyaha yakın bir renk çıkarır halbu ki ...
eminmisin tüp te yazan no ile kutuda ki no ve renk aynı mıydı?
çünkü benim komşumun başına geldi...palette kesatne rengi almış ama içinden ateş kızılı çıkmış ve kadının saçları beyaz 50 yaşında ..lmaz:

koleston mu :) cnm koleston her zaman en az bir ton koyudur kutunun üzerindeki renkten mümkün değil yani koleston koyu kestane bildiğin siyah ilk fotodaki gibi bile olmaz senin yanlışın var ya da koleston die aldığın boya merdiven altı imalatı :)

bencede koyu kestane ınkamı yok bu renk cıkmaz yıllardır annem sacını kestaneye boyar hemde acık kestaneye o bıle koyu renk oluyor,kutudakı boya kestane degılmıs o zaman karamel gıbı bır renkmıs yoksa bu renge donusmez,

palettemi bu?
bende koyu kestane yapim derken kızıl olmuştum,boya kızıl çıktıkaydirigubbakcemile3
kendi saçınmıydı,boya varmıydı saçında??

o daHa şaşırtıcı mutlaka koyu olur koleston:1shok:
oksidasyonu yoğun açıcılıysa ya da fabrika hatası omuşturr:)
edit:
kendi saçınsa açık olması bence normal çünkü kendi saçın üstüne yapıldığında rengi açık oluor,açıcısıda saçına ağır gelmiş olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…