Canım Seni Benden daha iyi kimse anlayamaz.Özelden mesaj at görüşelim.aynı şey benim başıma geldi.bende tam 4 ay önce nişanlımın ailesi yüzünden beni bıraktı.Onları tercih etti.Bak aradan 4 ay geçti hala içim kanıyor.Sen şuanda çok üzülürsün hatta öyleki aynaya bile bakamayacaksın bir süre benim öyle olmuştu.Hala geceleri ağlıyorum.İşin Kötüsü ben onu hergün görüyorum.Aynı yerde Çalışıyoz.4 ay sonra ilkkez olanları konuşmak için görüştük.Tam ben saat oturduk.Hala çok seviyorum seni dedi.Bende onu çok seviyorum dedim.Ama barışmadık.Sarıla ağlaya ayrıldık yine.Kan oturdu içime.Onunda öyle biliyorum.Ama Ne yaptıysam dönmedi.Çok derin acılar içindeyim.İlk günlerdeki acının daha fazlasını yaşıyorum şuanda.
Sana tavsiyem 3. şahıslar yüzünden bitirme bu ilişkyi.Annesini ezmesi çok zor seninkinin.Sen eğer sevyorsan ancak senn çabanla düzelir ilerde bu durum.Bence kesinlikle bir kez daha şans ver.Çok acı çekersin.Ben çok güçlü bir insan olduğum halde 4 ay sonra psikolo kapılarını aralayacağım.Ümitliyim Psikoloğıumdan tedavi olucam diye düşünüyorum.Eğer geri dönmek konusunda kararlıysan mutlaka bir psikolog desteği al.Aşmak çok zor bunu.Seviyorsan bence bırakma sana son sözüm bu....Özelden konuşabiliriz.