• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir vedadır kızlar...

arkadasım cok zor bı durum belkı bana kızacaklar ama bıten bırseye asla yenıden baslama bende nısanlıyım cok sorunlar yasadım bende aılesı yuzunden lafını sozunu bende aılemde cok yedık bende bıraktım ama nısanlıma dayanamadım ve devam edıyoruz aılesıyle gorusmuyoruz gorusmuyecegımde ama hep ıcımın bı tarafında huzursuzluk olarak kaldı hıcbıseye dogal olarakta destek olmuyolar dunya kadar sıkıntı ve borcla dugun yapacagız anlıcan bıtmesı bundan hayırlıydı ama cesaret edemedım kararının arkasında dur nasıl baslarsa ole gıder unutulmayan hıc bı acı yoktur hakkında hayırlısı boleymıs...

canım ben de kayınvalidem ve görümcem yüzünden nikaha 10 gün kala
nişan attım
yıkıldım tükendim
ben nişanlımı çok seviyodum o da beni
tek bi sorun bile yoktu
ama ailem de inat etti bitti bu iş diye
ne yaptıysak ikna edemedik ailemi
nişanlımın bi kabahati yoktu..
ev davaetiyeler gelinlik balayı herşey hazır
bi gelin yok
ben de kaçtım..
marifet değil yap diye demiyorum
burda da tepkiler aldım
ama ben sahip çıktım aşkıma
iyiki de yapmışım 1 yıl olacak bi kez pişman olmadım
zaten ailemde 1 ay sonra affettiler
eşim ailesiyle o gün bugün görüşmedi sahip çıktı her konuda bana
herşey yolunda..
eğer düzeltilecek bişeyler varsa hemen vazgeçme derim ben

canım sakin ol ve iyi düşün iyi kötü herşeyi tart sonradan pişman olacağın bi karar verme bence

Çok klasik olacak belki ama kayınvalidemin söyledikleri yüzünden bitti. Çok kötü şeyler yaşandı aileler arasında. Kayınvalidemle benim aramdada yaşandı tabi. Nişanlımla hiç bir sorunumuz yok. Dönüşü nasıl olur bilmiyorum. Aklım almıyor. Bu kadar kolay mı ara bozmak. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin.

Canım Seni Benden daha iyi kimse anlayamaz.Özelden mesaj at görüşelim.aynı şey benim başıma geldi.bende tam 4 ay önce nişanlımın ailesi yüzünden beni bıraktı.Onları tercih etti.Bak aradan 4 ay geçti hala içim kanıyor.Sen şuanda çok üzülürsün hatta öyleki aynaya bile bakamayacaksın bir süre benim öyle olmuştu.Hala geceleri ağlıyorum.İşin Kötüsü ben onu hergün görüyorum.Aynı yerde Çalışıyoz.4 ay sonra ilkkez olanları konuşmak için görüştük.Tam ben saat oturduk.Hala çok seviyorum seni dedi.Bende onu çok seviyorum dedim.Ama barışmadık.Sarıla ağlaya ayrıldık yine.Kan oturdu içime.Onunda öyle biliyorum.Ama Ne yaptıysam dönmedi.Çok derin acılar içindeyim.İlk günlerdeki acının daha fazlasını yaşıyorum şuanda.
Sana tavsiyem 3. şahıslar yüzünden bitirme bu ilişkyi.Annesini ezmesi çok zor seninkinin.Sen eğer sevyorsan ancak senn çabanla düzelir ilerde bu durum.Bence kesinlikle bir kez daha şans ver.Çok acı çekersin.Ben çok güçlü bir insan olduğum halde 4 ay sonra psikolo kapılarını aralayacağım.Ümitliyim Psikoloğıumdan tedavi olucam diye düşünüyorum.Eğer geri dönmek konusunda kararlıysan mutlaka bir psikolog desteği al.Aşmak çok zor bunu.Seviyorsan bence bırakma sana son sözüm bu....Özelden konuşabiliriz.

Canım Seni Benden daha iyi kimse anlayamaz.Özelden mesaj at görüşelim.aynı şey benim başıma geldi.bende tam 4 ay önce nişanlımın ailesi yüzünden beni bıraktı.Onları tercih etti.Bak aradan 4 ay geçti hala içim kanıyor.Sen şuanda çok üzülürsün hatta öyleki aynaya bile bakamayacaksın bir süre benim öyle olmuştu.Hala geceleri ağlıyorum.İşin Kötüsü ben onu hergün görüyorum.Aynı yerde Çalışıyoz.4 ay sonra ilkkez olanları konuşmak için görüştük.Tam ben saat oturduk.Hala çok seviyorum seni dedi.Bende onu çok seviyorum dedim.Ama barışmadık.Sarıla ağlaya ayrıldık yine.Kan oturdu içime.Onunda öyle biliyorum.Ama Ne yaptıysam dönmedi.Çok derin acılar içindeyim.İlk günlerdeki acının daha fazlasını yaşıyorum şuanda.
Sana tavsiyem 3. şahıslar yüzünden bitirme bu ilişkyi.Annesini ezmesi çok zor seninkinin.Sen eğer sevyorsan ancak senn çabanla düzelir ilerde bu durum.Bence kesinlikle bir kez daha şans ver.Çok acı çekersin.Ben çok güçlü bir insan olduğum halde 4 ay sonra psikolo kapılarını aralayacağım.Ümitliyim Psikoloğıumdan tedavi olucam diye düşünüyorum.Eğer geri dönmek konusunda kararlıysan mutlaka bir psikolog desteği al.Aşmak çok zor bunu.Seviyorsan bence bırakma sana son sözüm bu....Özelden konuşabiliriz.

yanlış anlama sakın beni çok güzel söylemişsin ama aileler birbirine girdi diyor arkadaş nişanlısı annesini ezemez evet ama bu seferde kız ezecek ailesini bir kadının evlendiğinde en çok ailesinin arkasında durması lazım yoksa ömür boyu ezerler onu kocası izin vermeyebilir ama belli ki annesini çok dinleyen biri bence oturun bi karşılıklı konuşun kimse ttek taraflı fedakarlık yapmasın daha sonra ikinizde ailelerinizi ikna edin ama tek taraflı kalkışma bence bu işe

yanlış anlama sakın beni çok güzel söylemişsin ama aileler birbirine girdi diyor arkadaş nişanlısı annesini ezemez evet ama bu seferde kız ezecek ailesini bir kadının evlendiğinde en çok ailesinin arkasında durması lazım yoksa ömür boyu ezerler onu kocası izin vermeyebilir ama belli ki annesini çok dinleyen biri bence oturun bi karşılıklı konuşun kimse ttek taraflı fedakarlık yapmasın daha sonra ikinizde ailelerinizi ikna edin ama tek taraflı kalkışma bence bu işe

Yok yanlış anlamaıyorum.Ama severek ayrılmak ve ramak kala herşeyin bozulması çok büyük bir acı ve hayal kırıklığı.Sevgi çok büyükse bence denemeye değer.Ben hala ayrıyım.Eğer ayrılmak kararında arkadaş da kararlıysa kolay atlatılması için iyi bir psikolog desteği gerekebilir.Ben tam 16 gün sonra evlenecektim.Bu yaz evlenen insanları gördükçe içim acıyor.Öfke bir süre sonra geçiyor.Yerini Pişmanlık alıyor.Mutlaka sakin olmak gerekli.

dur canım ya napıosun... böyle zamanlarda herkes stressli olur herkese bi haller olur... böyle zamanlarda ani tepkiler kararlar verme.... bekle biraz düzelir herşey... boşyere de kendini üzme...

Back