Bu bir vedadır kızlar...

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Bu sabah geri dönülmemek üzere nişanımız bozuldu. Nasıl içim acıyor anlatamam. Daha geçen hafta evimizi yerleştirmiştik. 4 Temmuzda evleniyorduk. Sorun bizden kaynaklansaydı ardıma dönüp bakmazdım. Artık bu bölüme yazdığım son mesajım. Paylaştığım herşeye yorum yapan herkese teşekkürler. Davetiyelerimide gelinliğimde hayallerimide yakıyorum şimdi...

canım sakin ol bi zor durum seni anlarım ama hayırlısı belkide budur kendini böyle teselli et

cnaım ya çok üzüldüm
seninle daha önce hiç konuşmadık belki
ama üzüntünü sıkıntını paylaşmak isterim

allah yardımcınız olsun...
ama bi sakin olun bence...vardır elbet bi cözümü...yoksada dünyanın sonu degildir.

üzüldüm canım ama sakin ol lütfen. sorun sizden kaynaklanmıyorsa çözümü vardır.
ya da hayırlısı böyleymiş demek kalıyor geriye.
keşke neler olduğunu anlatsaydın.

Sorun başkalarından kaynaklanıyorsa eğer, her iki tarafta bu birlikteliliğin arkasında sonuna kadar durmalıydı. Durum nedir, ne kadar ciddidir bilemiyorum ama, birilerinin müdahelesi ile ayrılmışsınız heralde ve bu kişiler büyük ihtimalle aileler heralde.

Ve iki taraftan biri ya da heriki taraf bu ilişkinin arkasında durmamış sanırım, sıkıntılardan dolayı yıkılmış.
Eğer ki birşekilde bu noktaya gelinmişse, hayırlısı.
Olanda da ,olmayanda da vardır bir hayır, biz bilemiyoruz.
Hayırlısı beraber olmanızsa, sahip çıkarsınız birbirinize inş.
Hayırlısı değilse, ayrılmak en doğrusu, şükretmek lazım.
Allah sabır versin.

Biraz sakin ol.
Fevri hareket etme.
Yakma işin de umarım latifedir.
Öyle birşey yapmayacaksın değil mi?
Sonra barışma ihtimalinizi düşün...
yerimseniben

canım neler oldu neler yaşadın bilmiyorum ama herşeyde bir hayır vardır tatlım inşallah acın uzun sürmez barışırsınız evlenirsiniz...

canım ya bi ilk önce sakin ol çok üzüldüm hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ya

Bu Nişanı kendi isteğin ile yaptıysan ve hala da istiyorsan asla vazgeçme..
Herşeyi bırak bi kenara nişanlınla devam et yoluna hemen bırakmayın birbirinizi.
Bu kadar birbirinize yaklaşmışken.

Çok klasik olacak belki ama kayınvalidemin söyledikleri yüzünden bitti. Çok kötü şeyler yaşandı aileler arasında. Kayınvalidemle benim aramdada yaşandı tabi. Nişanlımla hiç bir sorunumuz yok. Dönüşü nasıl olur bilmiyorum. Aklım almıyor. Bu kadar kolay mı ara bozmak. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin.

canım jaerşeyde bir hayır vardır öle düşün ama nişanlın neden böyle yapmışki sana destek olmamış hiç bir şey bukadar kolay deil nişanlın ne diyor pekala bu duruma

Canım dur bakalım sakin ol hemen fevri davranma... Nişan zamanı araya çok şey girer tanıdığım pek çok kişide de oldu buna benzer olaylar... Nişanlımlaaramda birsorun yok diyorsun tamam işte ne güzel. Sadece biraz sakinleşin mantıklı düşününce bir şeylerin hallolacağına inanıyorum... Şu an herkes sinirlidir düğün yapmak yuva kurmak kolay değil hepinizin sinirleri bozulmuştur belki o yüzden de yanlış anlamalr olabilir. Bak ne güzel düğünede az kalmış fevri davranma lütfen. eğer nişanlını seviyorsan ki seviyorsundur evinizi biledüzdüğünüze göre sen biraz sakinleşip durulunca al karşına konuş önce ikiniz halledin sorun her neyse.. ve birbirinize destek olarak düzeltmeye çalışın derim. Sen ne biliyorsun ki konuşuyorsun da diyebilirsin bana ama yanlış bir şey söylediysem affola lütfen daha sakin bir şekilde düşün.

canım sorun nedir tam olarak bilmiyorum ama arada sevgi varsa hemen vazgeçme
kimseyi sevindirme

Hemen vazgeçme, demek kolay aslında ama yine de kayınvalideler de yanlış yapabilir deyip umursamamaya çalışsan ? Eş kolay bulunmuyor hele onun o kişi olduğuna inanıyorsan...

cnm nişanlınla hiçbir problemin yokmuş bencede sakin ol iyi düşün herşeyiniz hazırlanmış nişanlınıda tekrar düşün inşallah hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…