Bu Bir Mucize.. Bende Hamileyimmmm

N

nurrr

Ziyaretçi
-------------------------------------------------------------------------------

SLM ARKADAŞLAR.ilk tüp bebek tedavimde 12. gün kan degerim 358...... BENDE HAMİLEYİMMMM.DARISI SONUÇ BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA.YÜCE MEVLAM BU DUYGUYU HERKESE TATTIRSIN....yüce mevlam hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inş.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.......sevgilerimle...... :teytey::teytey::teytey:

--------------------------------------------------------------------------------

tebrikleeeeeeeeeeeer allah tamamınada erdirsin darısı bizimde başımıza değerinde baya bir iyimiş maşallah kesin ikizlerin oluyor

tebrik ederim nurrr.bence de ikizler.rabbim kucağına almayı da nasip etsin.

duaların içn saol canım tebrik ederim.a.s. Allah sağlıklı bebişler versin hayırlısıyla .:nazar:

tebrik ederim INSALAH saglikli bi hamilelik gecirirsin hayirlisiyla yavrunu yada yavrularini saglikla kucagina alirsin INSALLAH

Tebrikler, kucaginda gormeyi de nasip etsin Tanrım.
Benim 12. gun degerim 186 idi ve ikizlerime hamileyim. Sanırım seninkiler de ikiz. Ne olursa olsun hayırlısı olsun.
Sevgiler

canimmm allahim hayirlisindan,sagliklisindan,akillisindan versin inşşşşalllah.amiiiiiinn

tebrikler allah kucağına almayıda nasip etsin inş darısı bize dua et olurmu bize arkadaşım

gozunuz aydin olsun insallah

allah tamamini erdirip kucaginiza almayi nasip etsin insallah

-------------------------------------------------------------------------------

SLM ARKADAŞLAR.ilk tüp bebek tedavimde 12. gün kan degerim 358...... BENDE HAMİLEYİMMMM.DARISI SONUÇ BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA.YÜCE MEVLAM BU DUYGUYU HERKESE TATTIRSIN....yüce mevlam hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inş.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.......sevgilerimle...... :teytey::teytey::teytey:

--------------------------------------------------------------------------------

allah kucağına almayıda nasibetsin.hayırlı evlat versin.annelik çok güzel bir duygu her isteyene allahım yaşatsın bu mucizeyia.s.:nazar:Şeniz

Ay ne guzel soyle tup bebek calismalarinin olumlu bitmesi kadar beni mutlu eden birsey yok valla.Gozun aydin canim.Rabbim kucaginada almayi nasip etsin.Darisi tum bekleyen anne aday adaylarina...

bencede bir mucize arkadaşım,her evli bayanın hamile kalabilmesi gibi.birgün bir dergide okumuştum yıılar önce ,hamile kalamamak normalmiş zaten.bebeğin oluşumu mucizeymiş.Allah bizleri mucizelerinden eksik etmesin.seninde Rabbimin sana verdiği bu mucizesine hayırlısıyla kavuşmanı temnni ederim.kendine dikkat et.sağlıcakla kal...

tebrikler canım...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah... :nazar: :nazar:

allah bizlerde yaşatsın bu mucizeyi en yakın zamanda inşallah...

TEBRİKLERRRRRRRRRRRR
NE GUSEL YA MUCİZEN SANA HAYIR VE UĞUR GETİRSİN İNŞALLAH

DARISI BİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE süprizzzzz

gözünaydın. allah kucağına almayı nasip etsin :) sevgiler.

Son düzenleme:
tebrik ederim allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere

Tebrikler!!kucağinada Almak Nasip Olur Inşallah.ya Ikiz Yada 3çüz Değerin Yüksek Baya

hayırlı olsun darısı bizlerin başına inan çok sevindim.
kızlar bugun cuma meryem suresini okursanız dualarınız kabul olur.

tebrikler canımmmmmm sağlıklı bir sekilde kucagına alırsın inşalah bebeğini canım

X