Bu Bir Mucize.. Bende Hamileyimmmm

-------------------------------------------------------------------------------

SLM ARKADAŞLAR.ilk tüp bebek tedavimde 12. gün kan degerim 358...... BENDE HAMİLEYİMMMM.DARISI SONUÇ BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA.YÜCE MEVLAM BU DUYGUYU HERKESE TATTIRSIN....yüce mevlam hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inş.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.......sevgilerimle...... :teytey::teytey::tey
tebrikler canım allah kucağınada almayı nasip etsin rabbim bizlerede yaşatsınnnnnnn inşallah

nurr tebrikler canım inşallah kan değerlerin yükselmiştir iyi bir hamilelik geçirirsin :nazar: ankaradasın hangi hastanede tedavi oldun a.s.

nurr cum inşallah değerin katlanarak yükselir canım

GELİNCİK TEBRİK EDERİM CANIM,ALLAH HAYIRLISIYLA TAMAMINA ERDİRSİN

nurr tebrikler canım inşallah kan değerlerin yükselmiştir iyi bir hamilelik geçirirsin :nazar: ankaradasın hangi hastanede tedavi oldun a.s.

canım teşekkür ederim.ALLAHA şükür degerim yükselmiş.ALLAHIM herkese yaşatsın bu duyguyu inş. gazi ünv hastanesinde tedavi oldum.sendemi ankaradasın...

nur cum hayırlı uğurlu olsun bebişin değerin oldukça yüksek maşallah ve yükseleceğinden eminim sağlıklı günler dilerim canım pozitif düşün sevgiyle kal...........

canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla al yavrunu kucağına.Bizler için dualarını eksit etme.
Mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileği ile...

nurcum tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin canım transferden sonra neler yaptığını ve tahlile kadar nasıl belirtilerle karşılaştığını yazarsan sevinirim canım bende 12 nisanda test yapıcam çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı inşallah

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
allah kucağınızada almayı nasip eder inşallah

-------------------------------------------------------------------------------

SLM ARKADAŞLAR.ilk tüp bebek tedavimde 12. gün kan degerim 358...... BENDE HAMİLEYİMMMM.DARISI SONUÇ BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA.YÜCE MEVLAM BU DUYGUYU HERKESE TATTIRSIN....yüce mevlam hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inş.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.......sevgilerimle...... :teytey::teytey::tey
tebrikler canım allah kucağınada almayı nasip etsin rabbim bizlerede yaşatsınnnnnnn inşallah

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin senin şu mutluluğunu bizlerede yaşatır inşaallaha.s.

canım teşekkür ederim.ALLAHA şükür degerim yükselmiş.ALLAHIM herkese yaşatsın bu duyguyu inş. gazi ünv hastanesinde tedavi oldum.sendemi ankaradasın...

sağol canımcım cevaplamışsın bende ank.dayım tıp fakültesinde tedavilerim oluyor :emir_bebek:

nurcum tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin canım transferden sonra neler yaptığını ve tahlile kadar nasıl belirtilerle karşılaştığını yazarsan sevinirim canım bende 12 nisanda test yapıcam çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı inşallah

canım transferden sonra 12 gün yattım oturdum.hiç bir iş yapmadım:)))) belimde ve kasıklarımda çok agrı oldu sanki adet olacakmışım gibi.ve halada ağrılarım devam ediyor.ama bu kişiden kişiye degişiyor.şu anda bile bende hiç bir belirti yok .ağrılardan başka.daha erken galiba.inş 12 nisanda sende müjdeli haberler verirsin.inş sende hamişler kervanına katılırsın.yüce mevlam tüm tedavide olan ve sonuç bekleyen herkese yaşatsın bu duyguyu.bol sanslarr.....

hayırlı olsun inşaallah sag salim doğarr:))

allahım inş. bebişini kucagına almanı nasip eder

tüm hamişler gözünüz aydın allah tamamına erdirsin inşallah saglıkla kucaklarınıza alırsınız bizlere umut oluyorsunuz inşallah darısı tüm isteyenlere olsun dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun

X