Bu Bir Mucize.. Bende Hamileyimmmm

canım allah tamamına erdirsin.çok mutlu bir haber.benimde başımdan 2 tüp bebek geçti ama sonuç negatif malesef.inş birgün ben ve tüm isteyenler senin gibi mutlu bir haber veririz.bizlere çoook dua et olurmu şimdi senin duaların kabul olur canın.bu arada sende problem neydi nerde yaptırdın tüp bebeği.

Hayırlısı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

tebrikler canımm allahım hayırlı sağlıklı şekilde tamamına erdirsin inşallahhhh...bence bunlar üçüz:))))))

canım allah tamamına erdirsin.çok mutlu bir haber.benimde başımdan 2 tüp bebek geçti ama sonuç negatif malesef.inş birgün ben ve tüm isteyenler senin gibi mutlu bir haber veririz.bizlere çoook dua et olurmu şimdi senin duaların kabul olur canın.bu arada sende problem neydi nerde yaptırdın tüp bebeği.[/QU

canım bizdeki sorun eşimde sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği bendede pko vardı.gazi ünv hastanesinde ilk tüp bebek denememde hamile kaldım.darısı sizlere inş........

Cok guzel bi haber..Tebrikler...Hem de ikiz olacakmis:) Gazi'de doktorunun adini soyler misin sakincasi yoksa.

-------------------------------------------------------------------------------

SLM ARKADAŞLAR.ilk tüp bebek tedavimde 12. gün kan degerim 358...... BENDE HAMİLEYİMMMM.DARISI SONUÇ BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA.YÜCE MEVLAM BU DUYGUYU HERKESE TATTIRSIN....yüce mevlam hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inş.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.......sevgilerimle...... :teytey::teytey::teytey:

--------------------------------------------------------------------------------

çoooooook sevindim. tedavi sürecine girmeye hazırlanan biri olarak umudumu attırıyor bu haberler. hayırlııııııııııııı olsuuuuuuuuuuuuun.:teytey::teytey::teytey:

Cok guzel bi haber..Tebrikler...Hem de ikiz olacakmis:) Gazi'de doktorunun adini soyler misin sakincasi yoksa.

canım ben gazi ünv de prof dok. ONUR KARABACAK' a gidiyordum.tedaviye onda başlaldım.ama kendisi konferansa giiiiidince benimle gazi de doç dok. .MESUT ÖKTEM ilgilendi.yumurta toplama işlemiMe ve transferime mesut hoca girdi.GAZİ nin doktorlarının hepsi süper ya...........

canım benim tebrik ederim. sağ salim kucağını alırsın inşallah. bende bugün öğrendim hamile olduğumu allah tüm bebiş isteyenler nasip eder inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

canım bende seni tebrik ederim.ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .darısı tüm anne olmak isteyen arkadaşlarıma inş.....

canım canı gönülden tebrik ederim allah tamamına erdirsin:nazar: bende nisan ayının 9 unda tüp bebeğe start veriyorum ilaçlarıma başlayacağım.allahım kimseyi şu dünyada kuru bir ağaç gibi yalnız bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versin .evladın sana da hayırlı olur inşallah analı babalı ,sağlıkla büyümesi dileği ile .:içelim:sen şimdi iki belki de 3 kişisin kendine çok ama çok iyi bak sevgilera.s.

Allah yüzünü göstersin canım çok sevindim.
bende 1. aşılamamda hamile kaldım şu an 7 aylık hamileyim.

SLM ARKADAŞLAR.ilk tüp bebek tedavimde 12. gün kan degerim 358...... BENDE HAMİLEYİMMMM.DARISI SONUÇ BEKLEYEN VE TEDAVİDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA.YÜCE MEVLAM BU DUYGUYU HERKESE TATTIRSIN....yüce mevlam hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inş.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.......sevgilerimle...... :teytey::teytey::teytey:

--------------------------------------------------------------------------------

Hayırlı olsun,kucağına da alırsın umarım.
darısı bekleyenlere,isteyenlere olur inş.

tebrikler canıma.s.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ne güzel bu aralar hergün bi hamiş haberi alıyoruz.:nazar:inşallah bu hep böyle devam eder.
inşallah darısı bizlerin başına:dance:

Canım tebrik ederim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin insallah. Bende dün 14. gün değerimi öğrendim 958.9 cıktı benimde 12. gün değerim 472 cıkmıstı Allah ım isteyen herkese nasip etsin bizlerinde insallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim a.s.

Tebrik ederim .
Allah hayırlı hamilelik, hayırlı doğum, tosun gibi sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşaallah

allah sağlıkla kucağına almayıda nasibetsin.hayırlı evlat versin.annelik çok güzel bir duygu rabbim her isteyene yaşatsın

Allah tamamına erdirsin .Sağlıklı bebeklerin olur inşallah.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.pazartesi 2. kan testim var.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.inş degerim katlanır ve saglıklı bir hamilelik geçiririm.darısı TÜM TEDAVİDE OLAN VE SONUÇ BEKLEYEN ARKADAŞLARIMA İNŞ.kendiinize iyi bakın ve hamiş kalın inşş....sevgilerimle....

X