- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
hürremcim sana özel mesaj yazdım oku istersen...
hurremcım yazını okurken hem uzuldum hemde sana kızdım..yasakkelimehepımızın bebıs beklentısı var ve bu bekleyıs maalsef gercekten bızı cok yıpratıyor..ama sen bızlere gore sanslısın arkadasım..bır kere bu duyguyu yasamısın..bunun ıcın sukretmelısın bence..ıkıncı bebıs meselesıne gelınce..zaten en takmadıgın anda hamıle kalınıyor dıye duyuyoruz hep..sana bırde HAYIT tohumunu kullanmanı tavsıye etmıstım..cok faydalı bır bıtkıymıs.ınternetten arastırıp oyle dene ıstersen..
canım hıc bır zaman umudunu kaybetme.. sahıp olduklarımızlaa mutlu olmaya calısmalıyızkı hayatın zorluklarına karsıı mucadelecı olallım..yerimseniben
sevgıler..
ben dualarını eksik etmeyen kızımı herşeyden çok seven bi anneyim öncelikle....nankör diyorsun... ama bakış açılarımız aynı değil.... yavruna bi söz verip yapamamanın acısını sen hiç yaşadım mı? bu maddi bişi değil.... bulup buluşturup alasın... ayrıca ne olmuş bi kızım varsa ; ben bi kızım var diye tekrar anne olma hakkını kaybediyomuyum.... isteme hakkım yok mu? ne kadar acımasızca yaklaşmışsın ...bebeğı olmayanların hürmertine falan diyorsun... garib geldi bana ...ben bu psikolojideyken yaklaşımın çok hoş doğrusu... allah senden razı olsun...
CANIM umarım şuan daha iyisindir herşey yoluna girecektir.
ama sakın umudu'nu kaybetme
bir gün bir müjde ile gelirsin umarım adı UMUT olur mutlu olursun inşallah.
herşey gönlünce olsun sevgi ile kal canım
UMUDUN HEP OLUSUN ADI UMUT OLSUN CANIM.
zelişim.... var evet... ama bebek istemenin sayıyla bi alakası yok.... ben o duyguyu tattım ama tadınca daha fazla istiyor insan tadını bilmediğin bişiyi tatmak isteyebilirsin ama bide onun tadını bilip canının çekmesini kıyasla...çok farklı.... ben kızıma kardeş sözü verdim ama tutamıyorum çok fena yaaaaaa ... nası isyan etmeyeyim... artık gözümdede yaş kalmadı ... şiş bi suratla geziyorum ...ne cevap vericem kızıma boş karnımı sevip duruyo...tarifi imkansız içinde bulunduğum durumun....
ben ne kadar da hayalpesestmişim meğer...ödüllere laik...kendi kendimi göz göre nasılda kandırdım.... kasıklarım ağrıyor(bu sefer kesin gebeyim) bacağım kasılıyor(bu sefer kesin gebeyim)iştahım açıldı(bu sefer kesin gebeyim) vücut ısı çok iyi seyrediyor( bu sefer kesin gebeyim)...akıntım var(bu sefer kesin gebeyim)...birde utanmadan sizlerden kendime yandaş buldum...tezlerimi desteklemek adına...oysa dr.um bana anne olmamın çok güç olduğunu hatta gebe kalırsam mucize olur ...vede tüp bebekte dahi şansım %8 in altı diye belirtmişti...ayrıca tek dr. bunu söylemedi... sayısını ben bile unuttum gittiğim dr. ların... artık bitti... vazgeçtim.... bebeğimden..... zorlamanın yararı yok... sadece kendimi hırpalıyorum...rabbim böyle kararlamış....artık klomen yok...ç.iğnesi yok.... folik asit yok...dikkat etmek yok.... vazgeçiyorum hayallerimden...bana kızmayın ne olur... ama çok uzun süre oldu...ben artık dayanamıyorum bunun stresine...dile kolay tedavi süresi 1 yılı aştı ama uğraşmalar çabalamalar, istememiz....9 yıl oldu ..ben hiç korunmuyorum.... yani kaynanam haklı çıktı... ne yazık... ne kadarda istemiştim... onu haksız çıkarmak...ve bebeğimi kucağıma alıp göğsümü geregere bak bebeğim diyebilmek...tüm dualarım boşa çıktı... yediğim macunlar,içtiğim şifalı çaylar..şimdi unuttuğum daha bir sürü şey...hepsi boşa çıktı... rabbim kullarına küsmez bilirim ama ya rabbim bu kulun sana küstü...senağlama
hürremcim okudunmu canım...
canım ne yaptın sen böyle neden böyle düşünüyorsun anlayamadım bak ben 10 yıl sonra hamile kaldım ama bebeğimin rızkı yokmuş 20. haftada terk etti peki sen böyle söylersen ben benim gibiler ne yapsın allah bağışlasın bir kızın varmış ona sarılıp acını hafifletirsin ya biz evimiz kucağımız boş bir umut bekliyoruz belki olmıcak ama yinede umut etmek güzel şey yoksa yaşamanın bir anlamı kalmaz sakın isyan etme ben denedim ve elime hiç bir şey geçmedi sonra anladımki kimden istiyorum kime isyan ediyorum bizi bu dünyaya göndern rabbim dilerse bizede hayırlı evlatlar gönderir sanmaki dr her şeyi biliyor rabbim dilemezse hiç bir şey yapamıyorlar örnekler çok sana yardımcı olacak rabbimdir sakın ondan yüz çevirme olurmu çabuk toparlanırsın inşallah
ben ne kadar da hayalpesestmişim meğer...ödüllere laik...kendi kendimi göz göre nasılda kandırdım.... kasıklarım ağrıyor(bu sefer kesin gebeyim) bacağım kasılıyor(bu sefer kesin gebeyim)iştahım açıldı(bu sefer kesin gebeyim) vücut ısı çok iyi seyrediyor( bu sefer kesin gebeyim)...akıntım var(bu sefer kesin gebeyim)...birde utanmadan sizlerden kendime yandaş buldum...tezlerimi desteklemek adına...oysa dr.um bana anne olmamın çok güç olduğunu hatta gebe kalırsam mucize olur ...vede tüp bebekte dahi şansım %8 in altı diye belirtmişti...ayrıca tek dr. bunu söylemedi... sayısını ben bile unuttum gittiğim dr. ların... artık bitti... vazgeçtim.... bebeğimden..... zorlamanın yararı yok... sadece kendimi hırpalıyorum...rabbim böyle kararlamış....artık klomen yok...ç.iğnesi yok.... folik asit yok...dikkat etmek yok.... vazgeçiyorum hayallerimden...bana kızmayın ne olur... ama çok uzun süre oldu...ben artık dayanamıyorum bunun stresine...dile kolay tedavi süresi 1 yılı aştı ama uğraşmalar çabalamalar, istememiz....9 yıl oldu ..ben hiç korunmuyorum.... yani kaynanam haklı çıktı... ne yazık... ne kadarda istemiştim... onu haksız çıkarmak...ve bebeğimi kucağıma alıp göğsümü geregere bak bebeğim diyebilmek...tüm dualarım boşa çıktı... yediğim macunlar,içtiğim şifalı çaylar..şimdi unuttuğum daha bir sürü şey...hepsi boşa çıktı... rabbim kullarına küsmez bilirim ama ya rabbim bu kulun sana küstü...senağlama
hurrem keske uzulmesen, boyle yazilari bu sitede hep goruyoruz, bunun disinda hani hic olmaz denilenlerin bile mutlu hbrlerini okuyoruz. yani insallah bebegin olur, kendini yipratma. tup bebek dene bir sure, maddi yipratir diyorsan sen bir ise gir calis, maasinla tup bebek dene hayirlisiyla olana kadar. ne kaybedersinki. su kayinvalidenide Allah'a havale et, seni uzuyorsa eger..tavrini belli et, ne vicdansiz insanlar var degil mi? senin acini hafifleteceklerine, arttiriyorlar. sinir oluyorum, Allah isla etsin bunlari.
insallah bebegin olur, hepimizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?