- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.365
- Konu Sahibi Firindatavuk_
YoooKatip ne diyor bu ne tadilatı estetik mi oldun gı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YoooKatip ne diyor bu ne tadilatı estetik mi oldun gı
Ha buldular da kızılını arıyorlar.Uzun zaman beklemissiniz, rutin bir açılış olamaz. Dunyaca unlu siteye uye olun. Bekaret satabiliyorsunuz, adam sizi begenirse yuklu bir miktar odeme yapiyor. Tipiniz de yerinde olmali ama jdndjdjd
yani annemle babam yapıyor evli abim var onlar yapıyor
Asla ve kat'a. Sekssiz sedasız koklanmamis gül gibi dalında kalacaksınız.Arkadaşlar ben bakireyim evet bakireyim. Ne birinin elinden tuttum nede öpüştüm. Başlarda yani 20 li yaşlarda çok önemli değildi. Öyle herkesle beraber olamam ben. Hep özel, değerli birini bekledim ama öyle biri karşıma çıkmadı. Niye hiç bir şey olmadı?, yaşamadın? sevgilin olmadı? diye sorarsanız bunun sebebi ailem. Hiç bir yere gitmeme izin vermezlerdi kızlarla bile gezmeye gidemiyordum. Hiç bir şey yapmama izin vermezlerdi. Ailem yüzünden hiç arkadaşım yok. Neyse gelelim asıl meseleye şimdi 30 lu yaşların başındayım ve artık bakire olmak istemiyorum. (32 yaşındayım) Bir şeyler yaşamak istiyorum. Merak ediyorum. Benimde hakkım değil mi? Evde herkes seks yapıyor benden başka. Beni hiç anlamıyorlar. Kendime acıyorum. Dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım? Bir akıl verin. Etrafımda da kimseler yok ki. Evlen diyenler olur diye yazıyorum Evlenmeyi hiç düşünmüyorum. Evlilik bana göre değil. Evlenipte kimsenin hayatını mahv edemem. Evlilik insanı değilim ben. Yaptıktan sonra da ailem yüzünden suçluluk duymaktan korkuyorum.
Evde herkes seks mi yapıyor? Mesleğiniz nedir?Arkadaşlar ben bakireyim evet bakireyim. Ne birinin elinden tuttum nede öpüştüm. Başlarda yani 20 li yaşlarda çok önemli değildi. Öyle herkesle beraber olamam ben. Hep özel, değerli birini bekledim ama öyle biri karşıma çıkmadı. Niye hiç bir şey olmadı?, yaşamadın? sevgilin olmadı? diye sorarsanız bunun sebebi ailem. Hiç bir yere gitmeme izin vermezlerdi kızlarla bile gezmeye gidemiyordum. Hiç bir şey yapmama izin vermezlerdi. Ailem yüzünden hiç arkadaşım yok. Neyse gelelim asıl meseleye şimdi 30 lu yaşların başındayım ve artık bakire olmak istemiyorum. (32 yaşındayım) Bir şeyler yaşamak istiyorum. Merak ediyorum. Benimde hakkım değil mi? Evde herkes seks yapıyor benden başka. Beni hiç anlamıyorlar. Kendime acıyorum. Dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım? Bir akıl verin. Etrafımda da kimseler yok ki. Evlen diyenler olur diye yazıyorum Evlenmeyi hiç düşünmüyorum. Evlilik bana göre değil. Evlenipte kimsenin hayatını mahv edemem. Evlilik insanı değilim ben. Yaptıktan sonra da ailem yüzünden suçluluk duymaktan korkuyorum.
yani annemle babam yapıyor evli abim var onlar yapıyor
Prezervatif e zam geldi haberin yokmu ?
Muhtemelen çeyizine aldığı için biliyordur.Valla benim yoktu, sizin olmasina sasirdim
Ahaha durumlar gerçekten vahim dimek ki bacım, ben bizim böceklere bi bakim du!Bende bugun arkadasıma beni yatakta böcek ısırıyo galiba cok kasınıyom ama insallah erkektir böcek dedim böcüğe kadar düştük bosananlar olarak
g*tü ağrıyomuş..Katip ne diyor bu ne tadilatı estetik mi oldun gı
Ahhahah buna koptum vallahiMuhtemelen çeyizine aldığı için biliyordur.
Ac cami bagir yok mu bxbxbxbx peki tuvalete bile izinli giderken sevismeye nasi gitcen?
Kıızz uzak dur böcüklerden kukunu yerler birden Adfff bu gece çelik don giycem kuku coh önemli bu forumda anladım ben bunuAhaha durumlar gerçekten vahim dimek ki bacım, ben bizim böceklere bi bakim du!
g*tü ağrıyomuş..
Ahhahah buna koptum vallahi
Bizi yiyo bence bu ergenyus !
Kıızz uzak dur böcüklerden kukunu yerler birden Adfff bu gece çelik don giycem kuku coh önemli bu forumda anladım ben bunu
Benm donlarım bile özel dikim bi kerem Çeliği bükmek zor oldugundan volvo ya yaptrdmmBacım bunca yıldır buraya üyeyim gerçekten böyle bir konuya ilk kez denk geliyorum.
Çelik donu nerden aldın? mahmutpaşadan mı