• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu benim ilk mesajım ve ne yazık ki şikayet mesajı olacak

bigunmutlaka 'Siz burnum özürülü burnu gibi oldu diyen miydiniz acaba' ? Sizin hep olumlu yorumlarınız bizi çok etkilemişti açıkcası..
malesef o olumlu yorumları beni de etkilemişti ama yanılmışım burdaki herkesin her dediğine bakmamak lazım çok mu kötü bin şükür iyi ama bayılmıyorum da burnuma ...

malesef o olumlu yorumları beni de etkilemişti ama yanılmışım burdaki herkesin her dediğine bakmamak lazım çok mu kötü bin şükür iyi ama bayılmıyorum da burnuma ...
Canim benim o uyelik kotuleme amacli belli ki. Kiz kardesi Esabil beye ameliyat olmusta burnu estetik budalasi manken burnu gibi olmusmus o nasil oluyorsa. Gosterin fotosunu dedik gostermedide.

Canim benim o uyelik kotuleme amacli belli ki. Kiz kardesi Esabil beye ameliyat olmusta burnu estetik budalasi manken burnu gibi olmusmus o nasil oluyorsa. Gosterin fotosunu dedik gostermedide.
bilemiyorum abla burada herkes kendine göre yorum yapıyor.kimsenin günahını alamam ama çok iyiydi şöyleydi böyleydi dememeye özenle dikkat ediyorum.kimseyi etkilememek adına...fakat bazıları bunu yapıyor yok ayrıntılı ayrıntılı anlatmalar yardımcı olmalar falan aldanmayalım herkesin kendine göre burun yapısı iyileşme süreci var herkesi dikkate almamak gerek

bilemiyorum abla burada herkes kendine göre yorum yapıyor.kimsenin günahını alamam ama çok iyiydi şöyleydi böyleydi dememeye özenle dikkat ediyorum.kimseyi etkilememek adına...fakat bazıları bunu yapıyor yok ayrıntılı ayrıntılı anlatmalar yardımcı olmalar falan aldanmayalım herkesin kendine göre burun yapısı iyileşme süreci var herkesi dikkate almamak gerek
Ben hep bunu soyluyorum. Herkesin burun yapisi cilt yapisi farklidir. Doktordan sihirbazlik beklememek gerek.

Ben hep bunu soyluyorum. Herkesin burun yapisi cilt yapisi farklidir. Doktordan sihirbazlik beklememek gerek.
evet abla aynen ama bekliyoruz işte o kadar eziyete acıya değsin diye iki burun deliğini eşitlemek zor olmasa gerek en basiti :)))

Iyide yalan mi soyledik o an nasil hissediyosam onu yazdim her ani mi paylastim bi laf atip ortadan kaybolmadim alcim cikti ve burnuma bayildim o ilk anki sevincimi tarif edemem hemen hicaya mesaj attim mukemmel etesi olmustu hersey superdi zaman gectikce odemler arttikca burun delikleri yamulmaya sekli bozulmaya basladi bi ara bu ne bicim is deyim cok taktim kafaya deliklerin biri yuvarlak digeri dik ve uzundu cok cirkin ve cok belirgindi
Nasil en basta cok iyi cok memnunum diye soylediysem sonrasinda yasadigim sorunlarida tum samimiyetimle acik acik yazdim
Suanki haline gelince genel durum iyi aradan gecti 1.5 yil aneliyati olduguma pisman degilim hatta iyiki diyorum cunku oncesi cok kotuydu cok guzel olmamakla birlikte alistim seviyorum deliklerde odemler gectikce duzeldi gozd batmiyor

Ya bi benimkinde mi sorun var acaba.5 ay oldu sağ tarafta kemik değilse bile kıkırdak gibi bişi var.bastırdığımda ses geliyor yan düzeliyor ama önden çıkıntı oluyor bu seferde.yani bu aya kadar şekil belli olur sanırım okuduğum kadarıyla.6.ay bitince gidicem kontrole ama korkuyorum düzeltme yapamam derse diye

Iyide yalan mi soyledik o an nasil hissediyosam onu yazdim her ani mi paylastim bi laf atip ortadan kaybolmadim alcim cikti ve burnuma bayildim o ilk anki sevincimi tarif edemem hemen hicaya mesaj attim mukemmel etesi olmustu hersey superdi zaman gectikce odemler arttikca burun delikleri yamulmaya sekli bozulmaya basladi bi ara bu ne bicim is deyim cok taktim kafaya deliklerin biri yuvarlak digeri dik ve uzundu cok cirkin ve cok belirgindi
Nasil en basta cok iyi cok memnunum diye soylediysem sonrasinda yasadigim sorunlarida tum samimiyetimle acik acik yazdim
Suanki haline gelince genel durum iyi aradan gecti 1.5 yil aneliyati olduguma pisman degilim hatta iyiki diyorum cunku oncesi cok kotuydu cok guzel olmamakla birlikte alistim seviyorum deliklerde odemler gectikce duzeldi gozd batmiyor
o burunda doktor şaheser yaratmış zaten bişey demiyorum ona 6 ay 1 yıl oturması zaman alır diyor doktor zaten.Bunu da göze alıyoruz zaten siteye girdiğimde direk sizin bi ton yorumlarınızı okudum A....dan Z ...ye mesaj da attım hatta size kaale almadınız ona rağmen çok etkilendim hikayenizden yok böyle güüzeldi şöyle güzeldi ameliyat öncesi şöyle ameliyat sonrası böyle demenizden sizin gibi bi burnum da yoktu üstelik ondan sonra gittim doktora ben tabiki sonrasında sıkıntınızda olacak begenmediğiniz yerde belki ama o kadar abartmaya gerek yoktu demek istediğim burnum kötü mü değil bin şükür ama kusurlar var NETTT...onun için hocayı sevmeme rağmen ne yerdim ne övdüm...

Ben hala soykeduklerimin arkasindayim size abarti gelmis olabilir ben her an onlarca foto paylastim kuru kuruya doktoru ovmedim attigim fotolarida herkes cok begendi yazdigim herseyin alti doluydu sallamadim ve cok mutlu olup cok begendim icin cokta minnettar olarak ovdum sonrasinda kotulesince onuda yazdim yani aynada ne goruyosam ruh halimi nasil etkiliyosa onu paylastim arti burdaki cogu insan gibi foto atmadan kuru kuruya ovmedim yada suan cok kotu dediysem onunda fotosunu attim burda insanlara yardimci olmak adina en cok foto atan en cok yorum yazanda ben oldum

Sağlık olsun da herkesin istediği gibi bi burnuşu olsun da gerisi önemli değil amacım tartışmak değil etkilememek gerek sadece etkilenmemek lazım

Yoo tabiki tartismak degil sadece aciklama geregi duydum bu ameliyata niyet eden herkes bi arastirma icine giriyor ve bi sekilde internetten sosyal medyadan bu tarz forum sitelerinden arastira arastira kendi icinde ikna oluyor ve muhakkak bi etkilenme oluyor ama su bi gercek ki sans cok buyuk rol oynuyor
Ucreti cok pahali olan unlu doktorlara olup sonuc husran olanda cok goruyoruz devlet hastanesinde olup hayalindeki burna kavusanda oluyor burun yapisiyla,doktorun becerisiyle oldugu kadar sansla da alakali
Ben kotu bi niyetle doktoru hic bi zaman ovmedim bende doktoru burdan arastirmalarla buldum amacim yardimci olmakti cunku hakkinda hic bilgi yoktu bir yorum yazan bir daha siteye ugramamisti sureci ayrintilariyla anlatirken doktoru ovmus olmam tamamen mutlu ve cok memnun olmamdan kaynakliydi
Gecti aradan 1.5 yil sizinde dediginiz gibi kusurlari var ama cokta kotu degil ilk 6 aydan sonra cok degisim oldu yorumlardan etkilenmemek lazim evet ama bu ameliyati olan herkes ya doktorun paylastigi fotolardan ya kapida bekleyen hastalardan ya daha once olan bi tanidiktan bir sekilde etklenip karar veriyor herkesin burun yapisinin bir olmadigini istedigin burnu doktroun oraya kopyala yapistir yapamacagini bilip gercekci olmak lazim

kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum zaten ne hissettiğinizi de çok iyi anlıyorum bu ameliyata karar verip tüm zorlu süreçleri hatta insanın psikolojisini bile etkileyen bu durum da ..çok sıkıntı yaşıyoruz haliyle daha önce ameliyat olmuş bunu tecrübe etmiş birinden medet de umuyoruz tüm kafamızdaki soruları soruyoruz.Sanki burun aynı burun da.kemik yapısı,ince-kalın derilisi-sigara vs kullanımı herşey etkiliyor iyileşme sürecini belki hiç düzelmeyecek bi burun için bile o yüzden burda her yazılandan her okunanadan etkileniyoruz :)

Ya bi benimkinde mi sorun var acaba.5 ay oldu sağ tarafta kemik değilse bile kıkırdak gibi bişi var.bastırdığımda ses geliyor yan düzeliyor ama önden çıkıntı oluyor bu seferde.yani bu aya kadar şekil belli olur sanırım okuduğum kadarıyla.6.ay bitince gidicem kontrole ama korkuyorum düzeltme yapamam derse diye
O şikayet bende de var ama ben de hiçbir şekilde yer değiştirmiyor. Ses geliyor kıkırdak gibi ama ben de sizde olduğu gibi tümsek oluşmadı. Yakın tarihlerde ameliyat olmuşuz. Benim burun ucunun şişliği rahatsız ediyor. Yaptığım masajdan mıdır bilmiyorum burnum 1.5 -2 ay civarı düşük duruyordu ödemler gittikçe burun kalkmaya başladı. Burun delikleri de büyümeye başladı ki küçükken çok kötü görünüyordu. Benim sol tarafta bombe gibi mercimek tanesi gibi bir şişlik sizdeki nasıl bilmiyorum. İlk aydan beri var ve hiçbir şekilde küçülmüyor. Esabil beye 3. ayda kontrolde sordum dokunmadı bile ödem dedi geçti. Geçen hafta mesaj attım hocam siz ödem dediniz ama bu geçmiyor 5 ay oldu dedim. Hocamızda gel bir bakalım dedi . Bir iki haftaya yanındayım inşallah. Bu arada burun ucu inceldikçe daha iyi görünmeye başladı benim. Eskisinden kötü ama en azından artık her aynaya baktığımda ağlayacağım kadar da kötü görünmüyor. Belki şişler tamamen inince güzel olur.

Bu arada bana 1.5 ayda neyse 1 yıl sonunda da öyle olur demişlerdi. Öyle bir şey yok burun ucu inceldikçe şekli güzelleşiyor daha 1.5 aylık burnun hiçbir kıvrımı belli olmuyor saçma sapan bir burun oluyor. Yeni ameliyat olanlar varsa en az 4.5 ay üzülmeyin derim.Ben 1 yıl tamamlanmadan kafaya takmayacağıma söz verdim kendime. Bir video var youtube da barış çakır a ameliyat olan bir hasta 7 aylık ve 1 yıllık burnunu paylaşmış. Onda bile müthiş farklar var. 7 aylık burun ucu geniş ve kabayken 1 yıllık burun incelmiş ve yüze uyumlu hale gelmiş. En az 6 ay olmadan kendinizi üzmeyin boşu boşuna . Bu arada çok kötü bir burnunuz yoksa da bu ameliyatı olmayın yaşadığınız strese inanın değmez. Zaten güzel burunlarda ufacık bir yer değişiyor o kadar ki eskisinden kötü olma ihtimali de var. Umarım herkesin istediği gibi olur

O şikayet bende de var ama ben de hiçbir şekilde yer değiştirmiyor. Ses geliyor kıkırdak gibi ama ben de sizde olduğu gibi tümsek oluşmadı. Yakın tarihlerde ameliyat olmuşuz. Benim burun ucunun şişliği rahatsız ediyor. Yaptığım masajdan mıdır bilmiyorum burnum 1.5 -2 ay civarı düşük duruyordu ödemler gittikçe burun kalkmaya başladı. Burun delikleri de büyümeye başladı ki küçükken çok kötü görünüyordu. Benim sol tarafta bombe gibi mercimek tanesi gibi bir şişlik sizdeki nasıl bilmiyorum. İlk aydan beri var ve hiçbir şekilde küçülmüyor. Esabil beye 3. ayda kontrolde sordum dokunmadı bile ödem dedi geçti. Geçen hafta mesaj attım hocam siz ödem dediniz ama bu geçmiyor 5 ay oldu dedim. Hocamızda gel bir bakalım dedi . Bir iki haftaya yanındayım inşallah. Bu arada burun ucu inceldikçe daha iyi görünmeye başladı benim. Eskisinden kötü ama en azından artık her aynaya baktığımda ağlayacağım kadar da kötü görünmüyor. Belki şişler tamamen inince güzel olur.
Canım benimde yer değiştirmiyor hocaya sorduğumda oraya bastırarak masaj yapmamaı söyledi oraya bastırdığımda sanırım o kıkırdak bu seferde öne kayıyor ve kemer gibi duruyor.yani kemerim hala var görünüyor.6 ay dolunca kontrole gel demişti ama bu geçici bişi değil gibi.umarım düzeltir lokal bi işlemle falan yoksa kafama çok taktım artık dışardanda belli herkes söylüyor.kemer kısmı şiş gibi diye.umarım dediğin gibi 1 yıl sonra boşa üzülmüşüz deriz.umarım benimde burun ucum incelir ve biraz kavisli görünür.şuan kavisi ve kalkıklığı tamamen yok oldu çünkü.

Back