• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu benim gelinliğim olsun mu?

Bu hafta Aşkı Memnu'da Bihter buna benzer bir gelinlik giydi galiba.Ama ben hiç beğenmedim.Perde gibi bence.Bir de orjinali değil de bir terzinin bunu diktiğinde çok daha kötü olacaktır bence.Pronannias'ın çok daha güzel modelleri var sade istiyorsan.Bence model bulup diktirmektense gittigidiyorda orjinal modeller satıyorlar.Bir kez giyilmiş de olsa bence diktirmektense orjinalini al.5 6 milyarlık gelinlikler

ben o ilk koydugun gelinligi diktirdim ve giydim 2 yil olmadi ben bi deisiklik yaptim kalcada bitmedi belin biraz altinda bitirdim ve altina tarlatan koydurdum cok kabarik yaptirmadim fakat cok hos oldu eger gormek istersen ozelime msj atabilrsin

Daha açarken sanırım bu benim en begendiğim gelinlik dedim.. Hayalimde ki gelinlik.. Mutluluklar diliyorum.. Bir ömür boyu mutlu olursn inşallah.. Bu gelinlik.. Bu gelinligi sevgilime öyle çok anlatmıştım ki merak edip görmek istemişti.. Göndermiştim o da çok begenmişti.. Ama şimdi gelinlikte hayal oldu sevgilide..

nikah-sekeri-40.jpg

1525292316_e088bb5c75.jpg

ilk gelinlik güzel ama bir defa giyeceğin birşey bence bol kabarık birşey olsun.bunu normal hayattada sadeleştirip de giyebilrsin.ama çok zayıf ve uzun boyulu olmalısın ki bu gelinlik fotograftaki gibi dursun. ayrıuca saç ve mkyajıda aynı tonlarda tutman avantajlı olur. seni sade ve sık gösterir. yinede düz gelinlik istersen ben vakkoya gitmeni öneririm çünkü gelinliği alınca seninle düğününe kadar geliyorlar.saçını makyajını onlar yapıyor. düğün bitene dek peşinde bekliyorlar. yani şık bir gelinlik seç gerisini onlara bırak:) kolay gelsin canım.

aşkı-ı memnu daki berenin gelinliğine benziyo yaz için güzel bir model...
keşke ben de bulabilsem bir model hala düşünüyorum

güselmiş canım model fakat dekontene dikkat et sorun olabilir. bu yaz kuzenim böyle bir straplez giydi sürekli düştü. arkadaşımın straplezi daha yüksekti çok rahat oldu... onun için istersen ince askı yaptır düşmesini engellesin...

gelinlik çok güzel cnm ...... sade ve çok şık....

iyi dikilirse asla düşmez ve seni rahatsız etmez..

benim gelinliğim bu şekildeydi..korktum düşer diye ..ön iç tarafına askıları diktirip içime attım..eğer düşerse takarım die :) hiç gerek kalmadı... saatlerce zıplamama rağmen 1 cm bile aşağı inmedi hihoyyyt

d1mc7.jpg
[/IMG]

vallahi ben beğendim...
zaten daha evvel bende ararken denk gelmiş ve klask gelinliklerden farklı blmuştum. aynen senin gibi kendi tarzı ve kişiliği olsun istiyorum gelinliğimin o yüzden severim değişik şeyleri.yani anlayacağın uzun lafın kısası ben düğününe gelmiş olsam 100 verirdim gelinliğine:D

kızlar ben de bu modeli çok beğeniyorum allah kısmet ederse bunu diktirmeyi düşünüyorum

collage4lz6.jpg

Back