• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu benim gelinliğim olsun mu?

cnm bence ilk gelınlık cok hos bunlar daha basit kalmıs yanında hemde boyun öle kısa degıl bende nısanlıyım boyum 172 bende moda ewıne böle bı gelınlık denedım 160 dan kısalarda güsel durmadgını söledı kadın bıde topuklu gıyersen daha uzun olursun bence cok şık durur sende o gelınlık

DİMİ CANIM 8 CM TOPUKLU AYAKKABI GİYDİKTEN SONRAAA:sm_cool:

pronovias18.jpg
bu yaz düğünüm var ve aklımdaki modeli beğenize sunuyorum

Pronovias markasının gelinliği ispanyol tarzı

BU MODELDE KUYRUK UZUN OLDUGU İÇİN 160 CM BOYUMUN SORUN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM...KALÇADA BİTİYOR..İNANILMAZ BEĞENDİM BU MODELİİİİ:CüvCüv::mymeka:kaydirigubbakcemile2

ilk modeli tek gecerim... süper süper süper ama sac modelini pek begenmedim hani örgü gibi.mutluluklarrr simdidenn cnm :1hug:

ay o 1 ci gelinlige benzer intrnete görmüsdüm bayildim cooo güzel asagdaki oturan kadin
gelinlik82.jpg

Son düzenleme:
hazır alıcam diktirirsem etekteki kıvırımları birebir yapamazlar diğe düşünüyorum...
saçımıda aynen böyle salıcam zaten uzatıyorum.topuzları sevmiyorum gelini oldugundan daha olgun gösteriyor...
saçlar özgürlükkkk

canim 160 boyundayim dedin bende 160 kalcadan baslayan elbiseler güzel olmuyor mu?
bende kalcalari saran daha uzun gösterir diye düsünüyordum yalnis mi düsünmüsüm:sm_confused: oysaki o modeller benim favorimdi senağlama

Kalçayı saranlar gövdeyi uzun bacakları kısa gösteriyor bence.Orantısız bir görüntü çok kötü.Aynı şekilde belden direk kabarık başlayan da gövdeyi kısa gösteriyor.Bence böyle resimlere fazla güvenmeyin.Bunlar hem profesyonel dikimler hem de fotoğraflar profesyonel çekim.Işık ve çekimler farklıdır.Bir sütüdyoda resim çektirdiğimizde bile ne kadar farklı çıkıyoruz.Böyle resimden beğenip diktirdiğinde hayal kırıklığına uğrayabilirsin canım.Resimdekinin aynısını beklediğin için.O günü rezil etmeye de hiç gerek yok.Ben kabarık gelinlik hiç istemiyordum ama giydiğimde orta kabarıklıkta gelinlik yakıştı bana.Hiç kabarık istemiyordum ama bana öyle bir model yakışmadı mesela.bence çok güzel hazır modeller var.Hiç riske atma.Her tip dene.Hangisi sana yakışıyorsa onu al.Mutluluklar şimdidena.s.

Bende bu gelinliği istemiştim düğünümde ..Tekirdağda bulamamıştım.Diktirmeye karar verdim..Çok pahalı geldi bana

Tam 4500 istediler....

Vazgeçtim hazır aldım sonra..Modele gelince süper bigelinlik bence

sodi model çok hoş,ancak kalçadan başlayan model biraz kısa gösterebilir.diktireceğin yerde bi tane buna benzer gelinlik dene derim.benimde boyum 168 zayıfım ama bana gitmedi, kalça kemiğim çıktı mesela:çok üzgünüm:

Canım bence ilk gösterdiğin gelinlik harika çok zarif şık daha öncede bi yerde görmüştüm çok beğenmiştim mutluluklar dilerim bu arada şimdiden

tşk ederim kına gecemde de erzurum kına türküsü var
"kınayı getir aney,
parmağın batır aney,
bu gece misafirem
koynunda yatır aney" çaldırıcam....

arkadasım senın fıkrın ama ben beğenmedim yaaaaa..gerci bu benım fıkrım acık olmam gerekırse elbise gibi duruyo sankı mirmirmirmir

Back