• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu benim gelinliğim olsun mu?

bence hoş canım yaz düğününe iyi gider.ben de evlenirken kesinlikle o kabarık etekli gelinliklerden tercih etmicem.sade,düz,uzun duvaklı olanlar daha çok hoşuma gidiyor

Canım biraz önce baktımda hüsniyemoda.com da güzel gelinlikler var bide sen açıksın anladığım kadarıyla yakışır sana. Bi bak istersen

pronovias18.jpg

model bu umarım çıkar

kesınlıkle olsun mukemmel bence
cok zarıf ve şık

ben çok beğendim harika gerçekden....bekar olsaydım kesinlikle tercihim olurdu....çok özel i görüntüsü var...olsun canım bu senin modelin gelinliğin olsunn....
Allah tamamına erdirsin inşallah Rabbim bi yastıkda kocaltsın

hayır olmasın elbise gibi aynı sadeliği sevebiirsin ama ne biliyim ben beğenmedim arkadaşım

canım gelinliğin çok güzel...bende gelinlikçime bunu götürdüm ilk ama bana bunu türkiyede dikebilecek gelinlikçi olmadığını çünkü onun kendi danteli olmadan hiç bir dantelde böyle güzel durmayacağını söyledi inan.dikersem kalbin kırılır dedi...
dikerim diyenede inanma dedi bi kaç model gösterdi bundan kopya çekilerek dikilen hakikatende hiç güzel olmamıştı...hayal kırıklığına uğrama yani dikkat et...

uyarın için çok tşk.ederim arkadaşım:teselli:

canım çok beğendim seçtiğin modelleri a.s gelinlikle ilgili düşüncelerimiz benziyor, ben de sade kabarık olmayan bir gelinlik hayal ediyorum :asigim:

Back