Gelinlik Modelleri Bu benim gelinliğim olsun mu?

canim gercekten cok hos, ama bencede biraz fazla sade. dügünde en önemli insan sen olacaksin, ve bir daha böyle birsey giymek nasip olmayacak, o yüzden bence sade olsa bile daha göze carpan birsey giyebilirsin.
bu da benim gelinligim, en ufak detayini bile kendi kafama göre diktirdim, taslarini bile tek tek sectim, bir genc kizin en büyük dilegi hayalindeki gelinligi giymektir, benin gelinligim hayallerimide asti.

canim gercekten cok hos, ama bencede biraz fazla sade. dügünde en önemli insan sen olacaksin, ve bir daha böyle birsey giymek nasip olmayacak, o yüzden bence sade olsa bile daha göze carpan birsey giyebilirsin.
bu da benim gelinligim, en ufak detayini bile kendi kafama göre diktirdim, taslarini bile tek tek sectim, bir genc kizin en büyük dilegi hayalindeki gelinligi giymektir, benin gelinligim hayallerimide asti.

canım resmin görünmüyor

forumdaki önceki bütün mailleri okudum... sodi seni pronoviasdan gösterdiğin bir gelinlik var forumun başlangıcından... bende çok beğendim o gelinliği ve ankaradaki pronoviasa gittim... o gelinlik yokmuş ve snırım 2006 yılının tasarımıymış.. her neyse o gelinliği diktirdin mi?? yada araştırdınmı... merak ettim... yani diktirerek aynı modeli yakalamak ne kadar mümkün olur acaba...

pronovias18.jpg
bu yaz düğünüm var ve aklımdaki modeli beğenize sunuyorum

Pronovias markasının gelinliği ispanyol tarzı

arkadaslar selam. benımde 27 hazıranda düğünüm var bu modelı daha oncede gormustum bencede cok guzel.ama bı arkadas aynısı gıbı olmaz demiş ay ozaman cok üzülürüm :1no2: bı akıl verin bizlere yada önerecegınız gelınlıkçi? a.s.

cok güzel gelinlikler kızlar......

ama şunu da iyi hesaplayın bence hazır gelinlikçi den baya bır model deneyın...

bazı modeller vücüdunuza uymaz.. zayıf ya da iri gösterir..

TAVSıYEMM HAZIR DENEYıNNN VE ona göre yaptırın...mutluluklar

Back