Gebeliğe Hazırlık Bu belirtiler gebelik belirtileri mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım insallah hamişizdir çok istiyorum ve beklemek cok zor geliyor artık acaba yarın sabah test yapsam varsa çıkar mı zor tutuyorum kendimi
Bence yapmayalım belirtiler çok istediğimiz için bu kadar yoğun olabilir mi diyorum , tutalım kendimizi son 5 gün bana sana son 4 ... dua edelim

Bence yapmayalım belirtiler çok istediğimiz için bu kadar yoğun olabilir mi diyorum , tutalım kendimizi son 5 gün bana sana son 4 ... dua edelim
Sürekli tuvaletteyim Sağlık ve yaşam sitesinde gebelikte 20 belirtinin 19 ü var bende önlem almam lazım sigara kullanıyorum hem yarın test alıp yapalım mı hangi testi alacağız hangi marka mesela

Benim yaşadıklarımı yaşadın adet öncesi ve gebe olduğunu mu öğrendin yani ?

Evet bende bu sekilde oldu adet oncesi mantar oldum hatta eczaneden ilac alacaktim gebelik suphen varsa alma dediler icimde bisey izin vermedi sanki eczaneden ciktim
Benim surekli regl gecikmesi yasadigim icin adetim baya gecinde ogrendim ben yani 5 bucuk hafta olmustu ogrendigimde

Bu yorum önemli benim için teşekkür ederim

Adetime 5 gün var ve ben eczaneden geçerken girdim aldım test, 6 gün önceden sonuç cıkaran testi .. Negatif çıktı

Yeni bir şey daha gözlemledim kendimde göğüs ucum normalden daha çok çıkık ve ucunda nokta nokta bezeler var doktorum prolaktin Yüksek diye ilaç vermişti acaba o mu bu etkiyi yaptı
Prolaktin yüksekse bu gebeliğe engel bildiğim kadarı ile bunun düşmesi lazım ayrıca sigara gebeliğe % 55 engel gebelik sonrası devam eden sigara düşük ve erken doğum bunlarida bilginiz olsun..Çok fazla çocuk istiyorsan ilk önce sigara ve stresi bırak Allah hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…