Gebeliğe Hazırlık Bu belirtiler gebelik belirtileri mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nisa 2018

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
345
197
33
Merhaba güzeller 6 Aralıkta doktorum muayenede yumurtamın çatladığını gördü ve bugün 15 Aralık adetime 6 gün var ... Biraz önce lor peynirimsi biraz fazlaca akıntım oldu , diz kapağım da bi acı , göğüslerim çok hassas ve büyüdü, belim ve sırtım ağrıyor , her diziye ağlar oldum 3 gündür ... 4 yıldır gebe kalmak istiyorum ve test yapmaktan çok sıkıldım yine boşuna yapmak istemiyorum bir yandan da istiyorum sonuç negatif olursa ağlarım ... Sizce nedir durum bi yol gösterin

Bu soyledikleriniz okadar ortada belirtilerki iki tarafada cekilebilir. Anliyorum sizi hemen hemen ayni durumdayiz tek tavsiyem adett gecikmesi yasamadan teat yapmayin. Bende cok yaptim cok yiprandim ama artik bekliyorum adetim geciksin diye tek cizgi gormektense sabretmek daha iyi

Benim gebelik belirtimde akintida dikkatimi ceken su gibi akintiydi ne kivami ne rengi vardi yumurtlama akintisida degil baya su gibi , genelik
Ilerledikce dediginiz sekle donustu. Birde normalde gogsumde hassasiyet olmaz adet gunu gectikten sonra baslamisti oda. Ins en kisa zamanda guzel haberler al insallah. Ama bence adet gecmeden hic bi zaman test yapma

Katılıyorum bende öyle biliyorUm bende yaşarım enfeksiyon kaptığımda ama umarım ondan değildir
Aynm bendedee enfeksiyon vardi yasadim peynirimsi akinti. Mantar oluyo genelde benimki bembeyazdi losyon gibi. /:

Akıntı üzerine yoğunlaşmışsınız da diğer belirtilerde mi ofsayt

Akıntı üzerine yoğunlaşmışsınız da diğer belirtilerde mi ofsayt
Inşallah hamilesindir fakat bu belirtiler gebeliğin 6.haftası başlayan belirtiler hiç bir hamile kalan henüz adet geçmeden bu belirtileri yaşamaz şu an bir gebelik var ise henüz yerlesme aşamasında emin ol seni bu derece etkilemeye başlayacak seviyede değil psikolojik olabilir adet öncesi sendrom olabilir enfeksiyon mantar olabilir ama duygusal hassaslasma bile 4 hafta 5 hafta gibi başlar gebelikte herkeste olacak değil genel olarak...Adet gününüz geçsin rahat olun stres yapmayın siz stres yaptıkça dollenme yerlesme bunlar çok etkilenir vücut strese göre atar olacak şeyde olumsuz olur gayet rahat ol düşünme başka meşgale bul gün sayma kendini dinleme belirti arama tevekkül ile dur bak Allah birden supriz şekilde verecek ve sen aaaa ben gebeyim diyeceksin inşallah...

Ben stres yaptıkça döllenme etkilenir mi gerçekten

Herşey etkilenir . Stres yapınca o belirtileri sende yaşarsın inanki bu ay kesin yk dediğin ay oluyor, 2 gebelik geçirdim ikisindede yok ya bu ay hç bişey hissetmiyorum dediğimde oldu
Çok sık idrara çıkıyorum artık su içmiyim de tuvalete gitmem Belki diyorum .. yumurtlama takibi filan yapılıp ilşki günleri doktor tarafından söylendiği için insan ister istemez moda giriyor nasıl boşvercem bilmiyorum

İnşallah istediğin gbi olur canım sen yinede moda girme üzülme sonrqdqn geçen ay 23 adetim gecikti bende var mı diye düşündüm ama yokmuş kısmet değilmiş

Benim ilk zaman akintim artti adetim cok yaklasti sandim. Goguslerim daha erken dolguasti. Ve ben mantar oldum yani o lor gibi akinti gebelikte olabiliyor. Tabi bunlar normalde de yasanan seyler sonucya adet zamani regl sancisi bile yasiyosun olacakmis her an gibi.. reglini bekle derim erken ogrenmek de pek iyi degil zaten surekli kan ver takip et falan.. en iyisi ne kadar gec o kadar iyi☺☺

İnşallah istediğin gbi olur canım sen yinede moda girme üzülme sonrqdqn geçen ay 23 adetim gecikti bende var mı diye düşündüm ama yokmuş kısmet değilmiş
hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin ... bu yaşadıklarımı ilk kez bu kadar yoğun yaşıyorum o yüzden aklımdan çıkmıyor

Benim yaşadıklarımı yaşadın adet öncesi ve gebe olduğunu mu öğrendin yani ?

Yeni bir şey daha gözlemledim kendimde göğüs ucum normalden daha çok çıkık ve ucunda nokta nokta bezeler var doktorum prolaktin Yüksek diye ilaç vermişti acaba o mu bu etkiyi yaptı

Yeni bir şey daha gözlemledim kendimde göğüs ucum normalden daha çok çıkık ve ucunda nokta nokta bezeler var doktorum prolaktin Yüksek diye ilaç vermişti acaba o mu bu etkiyi yaptı

Merhaba canım. Bat a son 4 gün ve meme ucundaki belirtinin aynısından bende de var :) yumurtlama günüm takvime göre 6sı idi. Değerlendirdik. Bende yumurtlama zamanımdan beri belirtiler hiç gitmedi Yani o dönemde kasık ağrılarım başlamıştı ve hala devam ediyor. Belim çok ağrıyor göğüslerim çok hassas ve yoğun şekilde akıntım var. Beklemedeyim:)

Herşeyimiz aynı resmen , yoğunnn kasık ağrısı için doktoruma gittim bana bi tane yumurtan çatlamıştı çok yayılmış tam istediğimiz gibi diğer yumurtan 22mm ye ulaşmış çatlamamış o ağrı yapıyordur demişti ... ve en son gittiğimde de dedi ki hala çatlamamış diğeri ama sen yine devam et adetin gecikince gel dedi gecikeceğini düşündü ... o kadar heyecanlıyım ki Allah biliyor ya kalbimi her zaman hayırlısı dedim bir kere olsun isyan etmedim hep şükrettim herşey için hayatımda , inşaallah yine şükrederim güzel haber alırım , senin bekleyişinde olumlu sonuçlansın dilerim herkesin

Amin canım insallah hamişizdir çok istiyorum ve beklemek cok zor geliyor artık acaba yarın sabah test yapsam varsa çıkar mı zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…