Merhaba kızlar. Hemen konuya geçmek istiyorum es aileleriniz size veya çocuğunuza destek veriyor mu?Buradaki destek binlerce lira değil.Iste torununa bi oyuncak almak ,gelinine ufak bi kazka canta vs.almak.Evet ihtiyacım olmamasına rağmen böyle şeyler beklıyorum. Çünkü kendi ailemde bu hep böyleydi. Torunlar gelinler hep el üstünde tutulur bi hastahane masrafı yada bebek odası durumlar neye müsaitse yapılır ve bu zevkle yapılır. Yada ben uzak akrabalarıma komşunun çocuğuna bile hediye alıp vermeyei cok seviyorum. O kişinin mutluluğu beni inanılmaz mutlu ediyor.Kendi ailem durumları çokta iyi olmamasina rağmen ellerini bizden çekmediler ama es ailesi onlara nazaran daha iyi durumdayken bir çöpleri yok bizde veya oğlumda. Zorundada değiller ama ben etrafımda hep böyle gördüm ve bana göre doğru olanda bu.Ben mesela torunum olsa neyi eksikse alırım heralde .Ama kv de asla böyle adet yok aksine benden bekler.Bende hediye almayı çok sevmeme rağmen artık ona hediye almiyorum içimden gelmiyor. Hep ben mi alacagim. Gene geçen bi şey istedi ses cikarmadim. Geçen bi arkadaşım kp oglumu sunnet ettirdi dedi mesela bizimkiler asla ettirmez durumları olmasına rağmen. Beklentimi kesmek istiyorum ama nasil