- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
İnşallah canım :) benim içimden hiç kötü bişey geçmiyor senin için inşallah güzel geçer bütün bu yolculuğun :)Inş cnm sem nasılsın
Erken gebelıkte cıkbılır bıkac gun daha bekle sen cnm az once sılıncı hafıf kahve parlak bı akıntı geldı benden cok hafıf kahve korkuyorum ıns sıkıntı yokturİnşallah canım :) benim içimden hiç kötü bişey geçmiyor senin için inşallah güzel geçer bütün bu yolculuğun :)
Ben de batı bekliyorum canım yarın veya sonraki gün olmam gerekiyor. Kafam karışıkbugün sabah test yaptım bişey çıkmadı tam ayın 25inde ilişki olmuştu. Yumurtlama dönemimdi aşağı yukarı.. Olsa bişey bugünkü testte çıkardı Heralde diye düşünüyorum o nedenle umutsuzum
Canım yerleşme kanaması gecirmedinse o olabilir. Ama yine de imkanın varsa doktora git bi istersen.. İçin rahat etsin.. Stres yapma yorma kendini de..Erken gebelıkte cıkbılır bıkac gun daha bekle sen cnm az once sılıncı hafıf kahve parlak bı akıntı geldı benden cok hafıf kahve korkuyorum ıns sıkıntı yoktur
Gecırmedım cnm hafıf kahvlydı ztn cokcok az dr a gıdıcem 4 gıbı az kaldı işteyım zaten ısım oturarak allahtanCanım yerleşme kanaması gecirmedinse o olabilir. Ama yine de imkanın varsa doktora git bi istersen.. İçin rahat etsin.. Stres yapma yorma kendini de..
Evet cok acık kahve godıydı gozukmıcek kdr mınnos bebıs yerlesmıs olsn tam da baska bısey olmasın az kaldı zaten dr a gıtmeyeTamam canım takip et o zaman kanama oluyor mu olmuyor mu diye.. Doktora da gidince mutlaka söyle böyle böyle oldu diye..
Canım ne yaptın gittin mi doktora?Evet cok acık kahve godıydı gozukmıcek kdr mınnos bebıs yerlesmıs olsn tam da baska bısey olmasın az kaldı zaten dr a gıtmeye
Gıttm cnm 2 3 mm lık mınnoş kese gordum ve progestan verdı ne olur ne olmaz dıye deCanım ne yaptın gittin mi doktora?
Ay canım gözün Aydın :) inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın :) darısı da bize inşallah :)Gıttm cnm 2 3 mm lık mınnoş kese gordum ve progestan verdı ne olur ne olmaz dıye de
Ins kuzum hafıf kahve leke gelıyo arada onun dısında ıns buyucez bz ıkı hafta sonrada kalbımız atocak ıns darısı sızlereAy canım gözün Aydın :) inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın :) darısı da bize inşallah :)
Ayy insallah CanımmIns kuzum hafıf kahve leke gelıyo arada onun dısında ıns buyucez bz ıkı hafta sonrada kalbımız atocak ıns darısı sızlere
Hoşgeldin canım :) hadi inşallah bu ay seninledir bebiş.. Ne zamandır istiyorsunuz?Benide ekleyinnn bat 18 subat
Hayırlıso bakalm cnm neler olckAyy insallah Canımm
Yaz hepsini bana da :)
Canım burdan konuşuyorduk :)Hayırlıso bakalm cnm neler olck
Dr a gıttım kalp atıslarını dr duydu cnmCanım burdan konuşuyorduk :)
Ayy canım hadi gözün aydınDr a gıttım kalp atıslarını dr duydu cnm
Ayyy evet canım hamilesiinnBen galiba soktayimm adetime 2 gün varken bugün kan testi yaptırdım iş çıkışı yarını bekleyemedim hastaneyi aradım ve sonuç 77 dedi ben şimdi hamilemiyimm Allahimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?