Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Benim adet tarihi karmakarışık ya napcam bilmiyorum bıktım artık bu düzensizlikten. Sürekli rüyalar görüyorum anlamı evlada işaret ediyo ama... hayırlısı bakalım :) arkadaşlar normal yollarlamı deniyorsunuz

Stresten uzak durmalisin . Cok kafaya takincada ruyalara giriyor :) kendimden biliyorum

Kızlar merhaba bende katılmak isterim benim bat 29 kasım cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum belki tutar

Evet canım yenisin:) ama istiyosan gerçekten olana kadar peşini bırakma.. ben hep erteledim hep erteledim şimdide çocuk aşkıyla yanıp tutuşuyorum kaç yaşındasın
22 . Yasindayim doktorada gittim rahim filmi amh testi hersey normal bitek unsilin direncim cok yuksek cikti o engelmidir sizce

22 . Yasindayim doktorada gittim rahim filmi amh testi hersey normal bitek unsilin direncim cok yuksek cikti o engelmidir sizce
Yaşında gayet normal. İnşaAllah en kısa zamanda nasib olur canım.. :) inan okadar test yaptırdım ama insülin konusunda hiç bi fikrim yok hatta o testten yaptılarmı bana onu bile bilmiyorum... insülin neden yüksek çıkıyo acaba kilo falan mı var

Guatr vardi onun icin ilac kullandim . Sonra fsh testi yaptilar 0.2 olmasi lazimmis benim 6.25 cikti ilerisi seker hastaligiymis

esra011 hamile.. inşallah bizede hayırlı sağlıklı bi evlat nasip olur bu ay..
Kızlar ben hamile değilim ne tüp bebeği kim dedi daha adetime var benim ki size dedim ya eşim 15 gün yok tam yumurtlama dönemimde yok bide bu ay gebe değilim ben ay allah mi söyletti acaba inşallah ama daha dün koca bi tek çizgi gördüm mümkün değil yani

Allah soyletti demekki sen bidaha test yap

Ama mümkün degilki bu ay adetten sonra 1 kere ilişki oldu onun üstünden de 10 gün rahat geçmiştir erken gebelik testinde tek çizgiydi normal testte değil ama allah ya olur mu olur ama umidim yok yani kızlar bu ay
Beklenmedik zamanda olur zaten bekleyince olmuyor

Guatr vardi onun icin ilac kullandim . Sonra fsh testi yaptilar 0.2 olmasi lazimmis benim 6.25 cikti ilerisi seker hastaligiymis
Anladım canım. Ama sanmıyorum ya sorun olacağını yinede biz ne kadar bilebiliriz ki doktor değiliz sonuçta muayenelerini ihmal etme canım şimdiki aklım olsa senin yaşında hamile olmak için herşeyi yapardım... çok ihmal ettim çokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…