- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Benimde adet günüm 14 kasım canım bende beklemedeyimKızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce..Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz
Buyrun beraber bekleyelim

@sadeceMelek 22 Kasım
Bende 25 kasım haydi hayırlısı bugünden itibaren eşim yok bu ay ama öncekiler tutmuştur belki inşallah haydi bekleyelimKızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce..Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz

@sadeceMelek 22 Kasım
Benimde adet günüm 14 kasım canım bende beklemedeyim
İnsallah canim..Bende 25 kasım haydi hayırlısı bugünden itibaren eşim yok bu ay ama öncekiler tutmuştur belki inşallah haydi bekleyelim
Aynı gün adet tarihimiz beraber bekleyelim:))Benimde adet günüm 14 kasım canım bende beklemedeyim
Inşallah ya inşallah hepimizinAZ kalmış senin canım.. Hadi inşallah
İnsallah canim..hiç belli olmaz bi bakmışsın güzel haberlerini almışız
14 kasım beklemedeyim
Aynı gün adet tarihimiz beraber bekleyelim:))
Benimde 25 Kasım 6 aydır istiyoruz ama sonuç yok bu ay kendi haline bıraktım yok yumurtlama günüm yok şöyle yok böyle diye demeyi bıraktım ne zaman olacaksa o zamn olsun artık çünkü çok üzülüyorum
Inşallah ya inşallah hepimizin
Kızlar belirtiler var mı?? Bende yok
Benim günüm yarın.. ama bi kişi hamileKizlarr yok mu bu ses bi haber :)
Hadi hayırlı haberlerini alalım yarın o haldeBenim günüm yarın.. ama bi kişi hamile
Hadi hayırlı haberlerini alalım yarın o halde
Kim hamile kim o?
Ay Çok sevindim :) hayırlı olsun.. İnsallah bu ay biz de tadariz bu güzel duyguyu.. Ama Esra nin bata daha baya var diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum? Nasıl öğrendi?esra011 hamile.. inşallah bizede hayırlı sağlıklı bi evlat nasip olur bu ay..
Ya cok tesekur ederim insallah ugurlu gelir adetime 6 gun var. Hatta acaba belirtili bayanlar belirtileri yazabilir mi hem bilgilenelim hem sohbet edelimKızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce..Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz

@sadeceMelek 22 Kasım
Tüp bebeği tutmuş haberi yokmuş :)))Ay Çok sevindim :) hayırlı olsun.. İnsallah bu ay biz de tadariz bu güzel duyguyu.. Ama Esra nin bata daha baya var diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum? Nasıl öğrendi?
Idrar testinde gebelik cikmasi icin kac gun adet gecikmesi olmasi lazımKızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce..Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz

@sadeceMelek 22 Kasım
:)))) ay buna çok güldüm yaTüp bebeği tutmuş haberi yokmuş :)))
Ya cok tesekur ederim insallah ugurlu gelir adetime 6 gun var. Hatta acaba belirtili bayanlar belirtileri yazabilir mi hem bilgilenelim hem sohbet edelim
Idrar testinde gebelik cikmasi icin kac gun adet gecikmesi olmasi lazım
2 gun gecti . 1 yillik evliyim bi sorun cikamdi ama gebe kalamiyorum geciyor gunum geri regl oluyorumAy inşallah canım.. Güzel haberler alıyoruz sanki cidden uğurlu bir başlık olduinşallah darısı tüm isteyenlerin başına.. Bu ay biz eşimle kavgalastik o nedenle çok çalışmadık ama yine de umut işte :) benim de 7 günüm falan var.. Arada kasık ağrım oluyor ama o da folik asit aldığımdan beri hep oluyor pek belirti sayamıyorum
Canım bazen adet gecikmeden bile çıkabiliyor. Senin ne kadar oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?